Jump to content

stephan

Forum member
 • Posts

  228
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by stephan

 1. Nou, wanneer je .nl erachter plaatst zie je wie en wat ze zijn.
 2. De verlichting in je tellerbak zal ook dimmen naar de nachtstand als buiten donker wordt denk ik. Ik denk dat als je de tellers minder laat dimmen dit ook effect heeft op je scherm. Maw probeer eens of je de tellerbak kunt instellen
 3. 1 ik ken de Renegade niet maar ik denk dat er een klasse 2 met startonderbreker op zit. Miss gaat hij af als je door het geopende raam de deur via de binnenzijde opent terwijl je hem op slot hebt gezet met de ab. 2 uitlaat mond verwarming naar achter passagiers wellicht
 4. Normaal kort je de spacer in om je lager tussen .02 en .06 inch uit te laten steken. Als ze er nu al helemaal in vallen heeft of je spacer de verkeerde maat of je hebt niet de juiste lagers. Zien je lagers er exact zo uit als op de foto, dus met ring?
 5. Ramen nog steeds te koop ondanks dat de advertentie heel oud is? Gr Stephan
 6. Idd makkelijker met onderhoud, je kunt dan heel makkelijk de klauw kantelen van de schijf. Ik heb klauwen van een honda crv gebruikt. De slangen lopen niet rechtstreeks naar het t stuk daar ze te kort waren om dat te halen. Zit nog een klein stukje leiding tussen. Handrem is hydraulisch. Wat Siert zegt klopt. Als ik het opnieuw zou moeten doen zou ik gaan voor remklauwen die normaal bedoelt zijn voor een voor as. Aan de andere kant is de achterzijde erg ligt en duikt de jeep behoorlijk naar voren daardoor en heb je ook niet te veel remkracht achter nodig.. we hebben natuurlijk geen abs..
 7. Lekker bezig geweest! Kleine tip, zou je de leiding naar je klauw niet wat meer met de as mee laten lopen? Daar haakt zo een tak oid tussen met alle gevolgen van dien.. Ik heb ook schijven gemonteerd maar met een remslang verbonden aan de leiding. Verder mooi verslag. Gr Stephan
 8. Volgens mij sluit de afdichting ook niet af op de zitting maar enkel op de steel. Hij beweegt dus mee met de klep. Dat is bij bv een chevy ook het geval. Voorkomt dus dat de olie niet met het verlengde van de steel mee loopt.
 9. Super origineel. Gelukkig heeft de eerste eigenaar wel alle high tech opties uit de lijst aangevinkt..
 10. Tijdje terug een split bench gekocht omdat mijn derde kind aanstaande is. Deze was natuurlijk in staat van ontbinding maar de bekleder heeft deze vakkundig hersteld. Nu biedt de cj plek voor 2 volwassenen en 3 Kids. Gister even gemonteerd en nu wachten op goed weer..
 11. Je hebt een 4.2 6cil denk ik. Geen v6. Dat is erg snel na aankoop. Ben benieuwd wat er stuk is wat met de proefrit niet merkbaar was.
 12. Hoi Steven, die creme kleurige in een witte cj bedoel je? Die was met 2 min verkocht.. ik reageerde op de 3e min. Bedankt
 13. Omdat ik wederom gezinsuitbreiding krijg ben ik op zoek naar een 60/40 (2/3, 1/3) voor bank zoals geleverd in vroege cj5 en cj6 modellen. Bij deze banken kun je de passagiers zijde opklappen om de achterbank te bereiken. Mocht je iets hebben of weet je iemand, dan hoor ik het graag. Gr Stephan.
 14. Frisse atf is meestal helder rood. Ook even peilen in N met draaiende motor. Hij is aardig nat idd. Als dat op je uitlaat komt gaat het flink stinken.
 15. Het is altijd raadzaam om een koeler te plaatsen voor je automaat. Zeker wanneer je geregeld een zware last trekt. Je wilt niet dat je bak zo heet wordt dat je olie verbrand. Dat geldt niet alleen voor jeep. Als je een peilstok hebt kun je de olie wellicht beoordelen of daar je geur vandaan komt. En als die bij de beurt niet vervangen is zal ik het alsnog doen. Als de olie zwart of donker is weet je genoeg.
 16. Een jeep en problemen... Op het Honda forum kennen ze dat niet. Welkom en veel plezier met de jeep.
 17. Hallo Yeti, ik deelde de link van mp voor michelhaan. Ik ben niet op zoek naar een andere cj.. je kunt de jouwe bv bij te koop plaatsen op dit forum.
 18. Ik bedoel niet je gasklep zelf maar je iac klep. Die zit aan je gasklephuis bevestigd. Deze regelt het toerental.
 19. Een mahindra. Jeep immitatie uit india.
 20. Loopt de motor wel met verhoogd toerental stationair als hij koud is? Zo niet is er wellicht iets mis met de klep..
 21. Jeep CJ7 1983 Zwart € 19.500,00 http://link.marktplaats.nl/m1563465609?utm_source=android_social&utm_content=vip&utm_medium=android_social&utm_campaign=socialbuttons Geen aut, wel v8. Ook familybar, dat is veiliger vervoeren van je kids. Die heb ik ook en maakt het mogelijk om kinderstoelen met 3 punt gordels vast te zetten. Gr Stephan
 22. stephan

  Tube Seals

  Volgens mij wel ervanuit gaande dat je een dana 30 hebt. Alloy usa tube seals (j10817) bijvoorbeeld.
 23. Hoi Ed, je geeft zelf al antwoord in punt 2. Daar waar afscherming zit mogen de wielen niet meer als 30mm uitsteken. Als je fenders dus naar binnen lopen is de 30mm je maatstaaf, dat ga je denk ik niet redden. Het midden wordt inderdaad als meetpunt genomen maar ik had op mijn apk examen(15 jr geleden)een voorscherm met deuk lager als het midden van het scherm en dat was afkeur. Je fender is dus je afscherming en 30mm is de te meten maat maximaal. Gr Stephan
×
×
 • Create New...