Jump to content

brandend zand

Lifetime Members
 • Posts

  350
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

brandend zand last won the day on January 10

brandend zand had the most liked content!

About brandend zand

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  elburg

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Cherokee
 • Bouwjaar
  1993

Recent Profile Visitors

5161 profile views

brandend zand's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Reacting Well Rare
 • Conversation Starter Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare

Recent Badges

14

Reputation

 1. Misschien eens naar een tractor mechanisatiebedrijf gaan met het origineel? Die maken ze ook voor tractoren dus grote kans dat ze die na kunnen maken.
 2. Na Loon op Zand waar ik zondagmiddag opeens schurende geluiden van een achterrem opmerkte en onderweg het wiel er nog heb afgehad om extra schoon te spuiten er maar eens na schoonspuiten Jeep mee aan de gang gegaan. Na dagen gerust te hebben in de garage moest hij eraan geloven. Begon bij het rechter achterwiel die schuurde. Oeps, remblokken helemaal weg. Meteen remklauwen goed schoongemaakt en nieuwe remblokken gezet. Vanwege de slechte remblokken besloten om alle remmen meteen na te kijken en extra schoon te maken. Nou, dat was wat vuil betreft schrikken. Voorremmen zaten totaal onder de blub en zelfs de schijven zaten vol. gelukkig waren de remblokken van de voorremmen nog erg goed dus schoonmaken, werking controleren en waar nodig nieuw vet. Nu ik toch bezig was meteen de 5 wielwissel ook maar gedaan. rest van de foto's zegt genoeg. Toch maar eens gaan kijken naar een soort hefbrugje waarmee ik alle wielen er in 1 keer af kan halen zodat ik er goed bij kan met schoonspuiten. Wel zwaar werk met die 35ers in een krappe garage maar was te doen. Was ook nog niet eerder door zoveel blubber gereden met deze Jeep dus leer voor de volgende keer. Ook al denk je dat je goed hebt schoongespoten met de hoge drukspuit en ja, zelfs eronder gelegen, kun je er nog niet goed bij door die grote wielen.
 3. Als Jeff niet meer reageert wil ik ze graag overnemen. Groet Gerrit
 4. Heb je al een zekering check gedaan? zekeringen onder dashboard en onder motorkap.
 5. Dit gevonden op het Amerikaanse forum, zou dus in je blenddoors kunnen zitten. Maybe check your blend doors are opening when commanded (adjusting temperature knob). It’s not uncommon for them to get stuck, break, and stop working. YouTube your jeep and “blend door”, then sit back and get comfortable.
 6. Hierbij enkele foto's, hoop dat het zo duidelijk is waar het bij mij vandaan komt. Ik heb een nieuwe softop van bestop erop. Bij mijn vorige softop had ik dit met D-rubber van 3 mm (Gamma) opgelost door dit D-rubber langs de stijl te plakken. Dit moet ik nog doen bij deze softop.
 7. Bij mij komt het via het rubber van de deur. Dit loopt via het rubber naar de onderkant van het rubber en dan op een bepaalde plek naar binnen. Bij de voorzijde van het rubber onder het raam sluit het niet helemaal goed af. Zal kijken of ik een foto kan maken die duidelijk is.
 8. Helaas is bij mijn maatje zijn KJ de aircocompressor overleden. Welk merk raden jullie aan om te vervangen? Bij autodoc bijvoorbeeld worden er verschillende merken genoemd die voor de KJ in aanmerking komen.
 9. Inmiddels heeft mijn maatje een leuke KJ gevonden. Zijn we zaterdag gaan kijken en deze was echt wel netjes. Geen lekkages en redelijk goed onderhouden. Hij heeft de KJ meteen maar uitgeprobeerd bij Action Planet vandaag en was zeer tevreden. Deze mag dus slotje op.
 10. Beste Mede Jeepers, een vriend van me wil een Jeep Liberty aanschaffen. Hij is ook al lid van JCN geworden en gaat vaak met mij mee naar evenementen. Nu zijn we al bij 2 Jeeps wezen kijken maar die waren afgeleefd met behoorlijke afkeurpunten. Nu staat er 1 in Goirle te koop maar dat is voor ons wel erg ver rijden met het risico dat het weer niks is. Is er een Jeeper die daar in de buurt woont en bereid is om voor ons de Jeep te bekijken of het de moeite waard is om erheen te rijden? Het gaat om deze Jeep, link https://www.autotrack.nl/a/jeep-cherokee-benzine-2003-53764138. Zelf woont hij in Swifterband. Groet Gerrit
 11. Heeft die van mij ook, niks om je zorgen over te maken. Zolang die niet helemaal wegvalt en je houd je oliepeil bij lekker doorrijden.
×
×
 • Create New...