Spring naar bijdragen

brandend zand

Forum member
 • Aantal bijdragen

  275
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  7

brandend zand last won the day on March 25 2016

brandend zand had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

11 Neutral

Over brandend zand

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  elburg

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  1998

Recente profielbezoeken

1 322 profielweergaven
 1. Onderdeel gezocht

  Gewoon zelf maken, lijkt me nou niet al te moeilijk. Maten vragen of een mal laten maken door iemand die dit wel op de Nekaf heeft zitten en klussen maar.
 2. Temperatuur loopt op

  Oeps, dan niet goed gelezen. Zoals Masis aangeeft klopt het helemaal. Masis had het mij heeeeel lang geleden ook eens uitgelegd. .
 3. Temperatuur loopt op

  Koolborstels lowspeed versleten? Hebben meer niners last van. Er is een Jeeper die al eens de koolborstels vervangen heeft maar schijnt nogal een intensief werkje te zijn. (koolborstels op maat maken). Je kunt ook een nieuwe motor bestellen in America. Is ook al eens in een forum besproken. Ik zit zelf te denken aan koolborstels vervangen. Succes.
 4. Dilemma betalen bekeuringen

  Duidelijk geval van fraude ☺. Bekeuringen komen nooit via de mail binnen. Dus het begint weer hahahaha. Toch zullen er weer mensen zijn die hier intrappen.
 5. Super Syphon / Jiggle Syphon

  Powerpomp vloeistof hevelaar, te verkrijgen bij www.2cheap.nl. Kost daar nog geen tientje. Mag officieel niet voor benzine worden gebruikt maar ga hem zelf ook aanschaffen en bevestig er een andere slang op. Lijkt me dat probleem ook verholpen. Gaat ie toch kapot kost het je bijna niets maar verwacht dat hij er wel tegen kan.
 6. Niner-meeting!

  Helaas, gaat me niet lukken
 7. 2018 4x4 vakantie (polen)

  Dit lijkt ons wel wat. Zou toch mogelijk moeten zijn om via lokale 4x4 clubs info hierover te krijgen en zo een lokale gids te krijgen.
 8. flippende buitenspiegels

  ja, die bedoelde ik.
 9. flippende buitenspiegels

  Heb ooit eens ergens gelezen dat er sensoren oid in de spiegel zitten, als deze vervuilt zijn gaat de spiegel 'zoeken'. Om dit op te lossen moet het spiegelglas er voorzichtig uitgehaald worden en kon je de sensors schoonmaken. Weet alleen niet meer waar ik dit gelezen heb maar er is vast een forumlid die dit nog weet. Was wel hier op forum.
 10. XJ 1999 LPG stotteren en uitvallen Bigas

  Koelwaterpeil en verdamper checken, kan door slechte doorstroming of te weing koelwater ijsvorming op/in de verdamper ontstaan. Als de wagen weer bokt en piept even naar de verdamper kijken en voelen. geen ijsvorming? Dan probleem bij afstelling/computer oid. Hoop dat je hier wat aan hebt.
 11. Na wisselen versnellingsbak , geen stroom meer.

  zitten ook nog zekeringen onder je dasbord aan de bestuurderskant. Die al nagekeken?
 12. Wat heb je vandaag gedaan aan je Jeep | Deel 2

  Nieuwe rubbers voor de portierramen gekocht, waren echt helemaal uitgedroogd en kapot. Ondertussen de nieuw ingelaste bodemplaten afgekit met Motip nadenkit. Morgen in de grondlak en dan aflakken.
 13. Jeep Academy Heerde zaterdag 17 december

  Masis, je kunt wel mijn plek met rijden nemen, Jeep niet afgekregen. Ik zou rood rijden. Ben er wel bij morgen, ga wel beetje hand en spandiensten verlenen en een beetje bijkomen van een zware week . En uiteraard lunchen we gewoon mee, had ik ons al voor opgegeven. Baal wel vreselijk dat ik niet rijden kan, is tenslotte bij mij om de hoek. Maar ga je wel zien dan morgen.
 14. Velgen met banden voor cherokee xj

  nog geen pb ontvangen
 15. zondag is prima uurtje of 11:00 ?

×