Jump to content

brandend zand

Lifetime Members
 • Posts

  327
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

brandend zand last won the day on October 25 2018

brandend zand had the most liked content!

About brandend zand

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  elburg

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Cherokee
 • Bouwjaar
  1993

Recent Profile Visitors

2894 profile views

brandend zand's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Dedicated Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

13

Reputation

 1. Als een JKU geharde klepzittingen heeft is dat niet nodig. Dit had ik wel in mijn Daf YA126 maar die heeft dan ook geen geharde klepzittingen, deze zouden anders na verloop van tijd inbranden volgens de gasboer.
 2. In principe zou dat geen probleem hoeven te zijn als de antenne niet zo ver boven je dak uitsteekt aangezien je meestal communiceert als je met een event bezig bent of met een groepje rijd. Wil je verder weg communiceren dan zou je idd een langere antenne kunnen nemen eventueel icm een 'kacheltje' maar ik raad persoonlijk een langere antenne af ivm takken ed die ertegen aan slaan. Hoe langer de antenne hoe dunner die vaak is. Maar dat is mijn persoonlijke mening
 3. Kijken wij al tijden naar, erg leuk. De XJ noemen ze ook wel de yellow banana. Ze zijn nu bezig om een Corvair om te bouwen als recovery voertuig voor het wat zwaardere werk.
 4. Zojuist eea geprobeerd met de stand van de hendel, maar helaas alleen maar wringen. Wat een naar gevoel en geluid op verharde weg. Is er uiteindelijk met een harde bonk uitgekomen, hopelijk niets beschadigd. Ik blijf wel ff 2WD rijden tot ik weer naar de garage ga, bang dat ik iets kapot maak. Maar het is toch niet de bedoeling om in 4wd op de verharde weg te gaan rijden of zie ik dat verkeerd? dan bouw je toch spanning op in je aandrijflijn omdat de rolsnelheid in de bochten dan toch gelijk is of is dit met deze aandrijflijn anders?
 5. Wat mij altijd verteld is en wat ik dus ook aanhoud is eerst rustig warm rijden en dan met draaiende motor peilen. Deed ik met de ZJ en nu ook met de XJ.
 6. Met een relais zoals het hoort, staan genoeg voorbeelden van op het net. Google er maar op, dan zou je de schakelaar kunnen gebruiken.
 7. Zal de mijne maar extra verzekeren dan 😄
 8. Hier even navragen. https://www.jeepparts.nl/winkel/product/stads-knipperlicht-spatscherm-yj-l/ Groet Gerrit
 9. Lijkt mij dan uit de tussenbak te komen. Ging hij ook moeizaam (wringend op de voorwielen) een bocht door? Dan is de viscokoppeling ook een mogelijkheid dat deze vervangen moet worden.
 10. Nieuwe relaiskast op de Winch van de XJ gezet, die doet het weer. Meteen maar een boompje uit de tuin gelierd, was een goede test. Bij allebei de Jeeps de accuklemmen vernieuwd, waren allemaal gebroken. Dus komt weer door de keuring van Jeepkamp heen. 😉
 11. Is het niet de normale plek waar je hem geparkeerd hebt dan kan het wel eens helpen om de wagen met wat hulp iets te verzetten en dan weer je afstandsbediening te proberen? Heb het ook gehad bij een AC restaurant, parkeer daar en doe hem met de ab op slot. Komen buiten en wil niks meer. Auto iets verduwd en hopla, hij werkte weer. Kan nl een bepaalde straling op die plek zitten.
×
×
 • Create New...