Jump to content

brandend zand

Forum member
 • Content Count

  309
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

brandend zand last won the day on October 25 2018

brandend zand had the most liked content!

Community Reputation

12 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  elburg

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Cherokee
 • Bouwjaar
  1993

Recent Profile Visitors

2202 profile views
 1. Daarom rijden wij zaterdag al aan en maandag weer af, lekker relaxt rijden dan
 2. Yep, heb ik ook. Alleen jammer dat er dan een 2000 kg trekhaak onder gezet is. Denk dat er voor de Wrangler geen 2500 kg goedgekeurde trekhaak bestaat?
 3. Kijk eens bij Vidaxl.nl. Daar heb je een goedkope lier die 5900 kg trekt. Mijne doet het nu al 3 jaar, heb hem wel heel weinig (5x) nodig gehad.
 4. Nieuwe dynamo erop en het werkt weer, nu tussen de andere werkzaamheden door met de achteraandrijving bezig. Bedankt voor de tips tot zover. Gerrit
 5. Tja JeePee, heb maar gewoon de multimeter aangesloten op de + van de dynamo en op de body. Weet anders ook niet hoe ik het moest doen. Er is in ieder geval een nieue dynamo onderweg die ik erop zet en dan kijken of het dan goed is. Anders is het dus toch degelijkrichter die achterop zit. @MoparTim, heb verder niet gekeken naar een revisiebedrijf. Zit hier niet in ieder geval volgens mij en wil de XJ weer rijdend hebben zodat ik met de rest verder kan. Maar hou jullie op de hoogte van wat het nu was als ik het gevonden heb.
 6. Heb de dynamo eraf (wat een kl..ewerk) maar draait nog soepel. Heb hem aan de boormachine gezet en zie met ronddraaien 0.18 op de meter. Meter staat op 20v gelijkspanning. Nu draait de boormachine niet zo snel dus denk dat de dynamo op zich wel goed is dan. Zit het dan in de gelijkrichter die er achter op geschroefd zit? (Ga ervan uit dat dat de gelijkrichter is) Dat zou echt naar zijn aangezien die in de kabelboom zit aangesloten. Ohja, het is bij de XJ uit 94. Zou het de gelijkrichter zijn hoe los ik dit dan op?
 7. Wel, vandaag alles extra schoongemaakt en testrondje gereden. Heb inderdaad het idee dat het van achter komt die trilling. Nu is de dynamo er ook mee opgehouden na een rondje offroad, zat er al aan te komen dus geen verassing. Xj gaat de garage in en komt er voorlopig niet uit, te veel werk. Ga me niet vervelen voorlopig.
×
×
 • Create New...