Spring naar bijdragen

brandend zand

Forum member
 • Aantal bijdragen

  284
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  7

brandend zand last won the day on March 25 2016

brandend zand had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

11 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  elburg

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  1998

Recente profielbezoeken

1 597 profielweergaven
 1. brandend zand

  Dorpels zj

  Lasklus Amersfoort eens bellen. Lassen wel meer aan auto's.
 2. brandend zand

  Gevelreclame Jeep

  Hallo Hans, Heb wel interesse in de witte bak. Hoor graag van je.
 3. brandend zand

  Koplamp glas er af gepleurd...

  Is een bekend probleem dij deze koplampen. Bij mijn weten glas niet apart te krijgen, probeer een gebruikte koplamp te scoren en kijk meteen het glas na. Ook van de linker koplamp. Zit het glas iets los voorzichtig eraf halen, alles goed schoonmaken en opnieuw op de koplamp lijmen.
 4. brandend zand

  banden maat

  Als je er toch niet mee offroad wil gaan zou ik er goede ATs onder zetten, dit rijdt over het algemeen wat comfortabeler en stiller op de weg. Met goede AT banden kun je ook als het een keer uitkomt best goed offroad rijden. Maar dit is mijn persoonlijke mening. Groet Gerrit
 5. brandend zand

  Jeeptour 21 januari 2018

  En ingeschreven
 6. brandend zand

  XJ ‘ springt’ bij bochten

  Denk toch dat het aan je friction modifier ligt. Probeer nogmaals de olie te verversen en mopar friction modifier erin te doen. Daarna een paar scherpe achtjes draaien en dan zou het over moeten zijn. Is het dan nog mis moet je gaan denken aan de LSplaatjes die dan af zijn. Tenminste dat is mijn gedachte. Groet Gerrit
 7. Heb zelf een ZJ dus weet het niet zeker bij de WJ maar moet er geen toevoeging in je achter diff? Als je dit vergeet bij de ZJ werkt je Limited Slip niet correct en krijg je jouw klachten. Zou zeggen kijk dat eens na? Groet Gerrit
 8. brandend zand

  xj 94 de blower doet het niet meer

  In het motorcompartiment aan de bestuurderskant in het schutbord zit de kachelventilator. Ruitewisservloeistof reservoir uitpakken en dan kan je er bij. Als ik het goed heb zit hij met 3 boutjes vast. kun je hem uitnemen en testen. Zo heb ik het bij mijn XJ gedaan, ook een 94er. Groet Gerrit
 9. brandend zand

  Onderdeel gezocht

  Gewoon zelf maken, lijkt me nou niet al te moeilijk. Maten vragen of een mal laten maken door iemand die dit wel op de Nekaf heeft zitten en klussen maar.
 10. brandend zand

  Temperatuur loopt op

  Oeps, dan niet goed gelezen. Zoals Masis aangeeft klopt het helemaal. Masis had het mij heeeeel lang geleden ook eens uitgelegd. .
 11. brandend zand

  Temperatuur loopt op

  Koolborstels lowspeed versleten? Hebben meer niners last van. Er is een Jeeper die al eens de koolborstels vervangen heeft maar schijnt nogal een intensief werkje te zijn. (koolborstels op maat maken). Je kunt ook een nieuwe motor bestellen in America. Is ook al eens in een forum besproken. Ik zit zelf te denken aan koolborstels vervangen. Succes.
 12. brandend zand

  Dilemma betalen bekeuringen

  Duidelijk geval van fraude ☺. Bekeuringen komen nooit via de mail binnen. Dus het begint weer hahahaha. Toch zullen er weer mensen zijn die hier intrappen.
 13. brandend zand

  Super Syphon / Jiggle Syphon

  Powerpomp vloeistof hevelaar, te verkrijgen bij www.2cheap.nl. Kost daar nog geen tientje. Mag officieel niet voor benzine worden gebruikt maar ga hem zelf ook aanschaffen en bevestig er een andere slang op. Lijkt me dat probleem ook verholpen. Gaat ie toch kapot kost het je bijna niets maar verwacht dat hij er wel tegen kan.
 14. brandend zand

  Niner-meeting!

  Helaas, gaat me niet lukken
×