Jump to content

brandend zand

Lifetime Members
 • Posts

  346
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by brandend zand

 1. Als Jeff niet meer reageert wil ik ze graag overnemen. Groet Gerrit
 2. Heb je al een zekering check gedaan? zekeringen onder dashboard en onder motorkap.
 3. Dit gevonden op het Amerikaanse forum, zou dus in je blenddoors kunnen zitten. Maybe check your blend doors are opening when commanded (adjusting temperature knob). It’s not uncommon for them to get stuck, break, and stop working. YouTube your jeep and “blend door”, then sit back and get comfortable.
 4. Oeps, niet zo goed opgelet. sorry daarvoor.
 5. Hierbij enkele foto's, hoop dat het zo duidelijk is waar het bij mij vandaan komt. Ik heb een nieuwe softop van bestop erop. Bij mijn vorige softop had ik dit met D-rubber van 3 mm (Gamma) opgelost door dit D-rubber langs de stijl te plakken. Dit moet ik nog doen bij deze softop.
 6. Bij mij komt het via het rubber van de deur. Dit loopt via het rubber naar de onderkant van het rubber en dan op een bepaalde plek naar binnen. Bij de voorzijde van het rubber onder het raam sluit het niet helemaal goed af. Zal kijken of ik een foto kan maken die duidelijk is.
 7. Helaas is bij mijn maatje zijn KJ de aircocompressor overleden. Welk merk raden jullie aan om te vervangen? Bij autodoc bijvoorbeeld worden er verschillende merken genoemd die voor de KJ in aanmerking komen.
 8. Inmiddels heeft mijn maatje een leuke KJ gevonden. Zijn we zaterdag gaan kijken en deze was echt wel netjes. Geen lekkages en redelijk goed onderhouden. Hij heeft de KJ meteen maar uitgeprobeerd bij Action Planet vandaag en was zeer tevreden. Deze mag dus slotje op.
 9. Beste Mede Jeepers, een vriend van me wil een Jeep Liberty aanschaffen. Hij is ook al lid van JCN geworden en gaat vaak met mij mee naar evenementen. Nu zijn we al bij 2 Jeeps wezen kijken maar die waren afgeleefd met behoorlijke afkeurpunten. Nu staat er 1 in Goirle te koop maar dat is voor ons wel erg ver rijden met het risico dat het weer niks is. Is er een Jeeper die daar in de buurt woont en bereid is om voor ons de Jeep te bekijken of het de moeite waard is om erheen te rijden? Het gaat om deze Jeep, link https://www.autotrack.nl/a/jeep-cherokee-benzine-2003-53764138. Zelf woont hij in Swifterband. Groet Gerrit
 10. Heeft die van mij ook, niks om je zorgen over te maken. Zolang die niet helemaal wegvalt en je houd je oliepeil bij lekker doorrijden.
 11. Had er nooit meer aan gedacht om dit even terug te koppelen. Túff papieren erbij, helemaal uitgebouwd door Mairice van 4x4 offroad. Ben er blij mee.
 12. Bedankt Ruud, maar moet je wel een specialist vinden die er tijd voor wil maken. Ga iig kijken op Jeep.com.
 13. Ben nu een Rubicon in Maastricht aan het bekijken maar op de Vincheck bij Carfax zijn er geen meldingen van. Vinnummer 1J8GA64177L187580. Waar kan ik nog meer kijken?
 14. Nee, die kreeg ik er niet voor. Wel dat hij schade heeft gehad maar dat ziet er toch heftig uit. Laat em wel staan. Bedankt Siert.
 15. VIN: 1J4FA69S83P310479 is het vinnummer Siert
 16. Bedankt Siert, ga er mee aan de slag.
 17. Ben ook aan het kijken naar een Rubicon, kwam deze tegen op marktplaats. Hoe controleer je de historie het best van deze?https://www.marktplaats.nl/v/auto-s/jeep/m1827497787-jeep-wrangler-4-0-rubicon-youngtimer-bj-2003?c=4dc4183dfac1254e7aa85845826d5acd
 18. Als een JKU geharde klepzittingen heeft is dat niet nodig. Dit had ik wel in mijn Daf YA126 maar die heeft dan ook geen geharde klepzittingen, deze zouden anders na verloop van tijd inbranden volgens de gasboer.
 19. In principe zou dat geen probleem hoeven te zijn als de antenne niet zo ver boven je dak uitsteekt aangezien je meestal communiceert als je met een event bezig bent of met een groepje rijd. Wil je verder weg communiceren dan zou je idd een langere antenne kunnen nemen eventueel icm een 'kacheltje' maar ik raad persoonlijk een langere antenne af ivm takken ed die ertegen aan slaan. Hoe langer de antenne hoe dunner die vaak is. Maar dat is mijn persoonlijke mening
 20. Kijken wij al tijden naar, erg leuk. De XJ noemen ze ook wel de yellow banana. Ze zijn nu bezig om een Corvair om te bouwen als recovery voertuig voor het wat zwaardere werk.
×
×
 • Create New...