Spring naar bijdragen

MJay

Forum member
  • Aantal bijdragen

    49
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

Alles door MJay geplaatst

  1. Oh vergeten erbij te zetten dat is jammer.. mijn excuses. Vraag prijs €6500,
  2. Jeep grand cherokee zj 5.2 v8 limited lpg3 Onderhoudsbeurten jaarlijks differential gereviseerd/onderhouden Nieuwe hemel Lpg3 90 liter tank 1.5 jaar oud. Volle tank gemiddeld 55 a 60 euro actieradius 525 km met geharde klepzittingen Tussenbak gereviseerd Compleet body opnieuw gespoten Motor olie en versnellingsbak olie jaarlijks vervangen Motor onderhoud Nieuwe start motor Motorkap vervangen ivb met roest. Voor nu is de auto compleet roestvrij Flowmaster 44 uitlaat systeem. Verhoogd 2’inch Goodrich banden Compleet nieuwe schokdempers Oldtimer verzekering bij unive 13 euro per maand Ik heb er eerst 3 jaar zakelijk mee rond gereden zowel als in nederland en spanje sinds kort staat de auto particulier op me naam. Reden van verkoop ik stap over op elektrisch rijden met veel moeite moet ik er afscheid van nemen. Km stand: 30395. In zijn staat rijd hij gemalijk het dubbelen. (Km stand oplopend word nog dagelijks meegereden) Groetjes.
  3. Hierbij bied ik mijn mooie jeep grand cherokee zj 5.2 1996 v8 LPG3 aan. Deze bijzondere jeep is altijd goed onderhouden. Na aantal jaren er van te kunnen genieten verkoop hem aangezien ik een bedrijfs auto heb momenteel. Verder rij ik er dagelijks mee de buiten kant van de jeep is in top staat de bekleding ook. Hemel is reeds vervangen. De auto is ook opnieuw gespoten vorige jaar. Er zit ook een mooi lpg3 tank in van 90 liter wat de kosten bedrukt. Moter en automaatbak is 100% goed met 30395 op de teller loopt hij gemak nog het dubbelen en kan je er nog jaren plezier mee hebben. Ik vraag er €6500, voor👍🏾
  4. Hoi, ik ben opzoek naar een mooie jeep grand cherokee zj. 5.2/5.9. Liefst eentje waar niet al teveel aan hoeft gebeuren. Prijs tm 10 duizend.
  5. Oke dat is duidelijk, dankjewel voor de goeie tips en duidelijkheid.
  6. ik leg het ook helemaal verkeerd uit sorry, bedoelde eigenlijk dus op ebay heb ik een setje gezien van een flowmaster 44 met een eind pipe van 2.5in, wat ik dus niet weet wat voor formaat moet de sierstuk zijn??. De kolak 3" merk je ook dus vermogen verschil?? Is de kolak 3" ook wel echt een aanrader zoals jij het zelf heb ervaren??. Wat heeft het jou uberhaupt ongeveer gekost allemaal??
  7. Die forum had ik inderdaad gelezen de 35113 sierstuk is indd voor de kolak systeem. Maar vroeg me eigenlijk dus af of er een sierstuk is die op de flowmaster 44 zou passen.
  8. Dankjewel voor je reactie, ja dat klopt ik heb de kolak forums al gelezen, kon daar alleen niet echt uit halen wat ze er nou van vinden en of je überhaupt wat merkt van de extra vermogen... wel kon ik er uit halen dat een FM 44 toch wat mooier klinkt. Heb jij toevalig ook een idee of er een sierstuk is die op de FM44 zou kunnen passen??.
  9. Het gaat trouwens om een kolak 3" wat dikkere buizen dan het orginele met een 50 serie suv
  10. hoi, ik wil onder mijn jeep gc 5.2 1996 een diepere hardere v8 sound. Maar ik zit dus te twijfelen tussen de kolak 3' systeem met headers of een masterflow 44. Blijkt dat een MF 44 nog beter klinkt dan de kolak 3' enigste waar ik een beetje over twijfeld is dat er gezegt word dat het originele uitlaat systeem last heeft van slechte bochten en geplette gebieden voor in de Y buis iemand een tip of idee hier over?.
  11. MJay

    Sidebar jeep gc zj 1996

    Weet of heeft iemand toevalig een sidebar set voor de jeep gc zj 1996??
  12. Ik ga het indd ff controleren. Heb er trouwens een filmpje bij geplaats.
  13. Heb gedaan enig idee wat het kan zijn?? Bij de 2e Foto waar je tussen in kan kijken het komt daar ergens vandaan
  14. Hoi daar ben ik weer😅, vanmorgen zag ik helaas wat oliedruppels liggen onder me auto weet iemand meschien wat het eventueel zou kunnen zijn??, het lek vlak bij me olie filter heb ik het vermoeden. Het gaat om een zj 5.2 1996.
  15. Hoi, Heeft iemand toevalig een tussenbak np242?? Wel een goed werkende tussenbak?? Of waar ik het eventueel van kopen.
  16. MJay

    Jeep gc zj 1996 np242

    Hoi, ik ben opzoek naar een np242 tussenbak voor mijn jeep grand cherokee zj 5.2 1996 heeft iemand toevalig wat liggen???
  17. Ik heb helaas het zelfde soor probleem, als ik de motor laat opwarmen blijft mijn kachel aantal minuten warm. Tijdens het rijden hoor ik rechts een tik geluid in me dashboard, een aantal keren hoor ik het. Daarna komt er alleen koude lucht door heen.
  18. Ik heb een vraag mijn jeep grand cherokee zj 1996 5.2 v8 heeft maar een afstandbediening, ik heb hier en daar wat over zitten lezen het is mij alleen nog niet echt bepaald duidelijk... is het mogelijk voor deze jeep een 2e Afstandsbediening en zo ja kan ik dat zelf doen of moet het naar een dealer??? En wat zou het kunnen kosten.
  19. Sorry was wel zo handig omdat er ff bij te schrijven, er zaten geen lampjes in die waren er blijkbaar al eruit gehaald door de vorige eigenaar... Heel apart, maar goed uit eindelijk de lampjes erin gedaan en hij deed het gelukig, wat mij wel opmerkte dat het lampje bij de brandstof meter soms uitvalt en later weer ineens aan gaat als ik hem start.. En idee waar ik naar moet kijken???
  20. Thanks hier heb ik wat aan ik ga maar gauw aan de slag ermee
  21. Jeep grand cherokee 1996 zj 5.2. Heeft meschien iemand enig idee wat voor lampje erin gaat mijn knipperlicht verlichting zowel links als rechts doet het niet buiten gaan ze wel netjes af en je hoord hem ook alleen zie ik het op me dashboard.
  22. Ik heb het zelfde probleem mijn oliedruk is denk ik wat aan de lage kant net onder de 3 meestal maar na een ander half uur rijden zakt het dan schommelt het tussen de 2 en 3. Heb je het kunnen oplossen??
  23. Is dat zelf makelijk te checken of moet ik dat door een garage beter na laten kijken??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...