Jump to content

REAL STRANGLER

Forum member
 • Posts

  1320
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  64

Everything posted by REAL STRANGLER

 1. Helaas, aan vervanging toe. Net zoals de synchro s. Succes, Siert. Hierbij een prentje van een iets frissere bak die ik pas onder handen had.
 2. Ik ken je Jeep niet persoonlijk, maar de kans dat het alleen een thermostaat is, is ongeveer net zo groot als de kans dat je de loterij wint. Dus naar Nederland laten transporteren is mijn idee. Succes, Siert.
 3. Ben in de USA wel eens ombouw kits tegengekomen voor de achterklep, maar wat wil je dan met het reserve wiel doen? Persoonlijk ben ik niet zo gek op een zware rammelende draagarm achterop. Siert.
 4. Vervang de eerste O2 sensor eens door een NGK. Succes, Siert.
 5. Heb je geen reserve sleutel? Dan kun je die proberen, dat helpt soms. Succes Siert.
 6. Je weet dat wij hier nog wachten op het vervolg van het DW verhaal?
 7. Hoi, ik kan het filmpje niet openen.....
 8. Als je Jeep krijst , vlak na het starten, is het meestal de riem die wat slipt of een lagertje van de dynamo. Succes, Siert.
 9. Even voor de zekerheid... heb je wel nu Mann oliefilter 920/6 ? Daar is niets mis mee. Op oude Jeeps zit een andere, vandaar. Heb je wel minerale olie gebruikt? Vol- synthetische is niet de bedoeling. Succes, Siert.
 10. Bijna goed. Motor starten, voet op de rem, de bestuurder draait rustig aan het stuur, cm of 10, 15 vanuit de middenstand naar links en rechts. Ondertussen ligt de baas , jij dus, voor onder de auto en pak je elke link , rubber, bus en bout stuk voor stuk beet op zoek naar speling. Je vingers voelen meer dan je ogen zien.Neem je tijd en kijk vooral naar trackbar relocator, stuurhuisbouten en pitmanarm. Succes, Siert.
 11. Ab, kan je niet een driepoot trekker ergens lenen? Dan een beetje vlammetje..... Succes, Siert.
 12. Op de as, passagiers kant zit een toren die de bovenste draagarm vast houdt. Is deze niet vervormd waardoor de stelbout van de onderste moet compenseren?
 13. Ik zou pas gaan meten als de DW niet weg is. Dus eerst meer rijden. Gewoon omdat je lastige storingen en problemen met kleine stapjes moet aanpakken. Succes, Siert.
 14. Zoals je begrijpt heb je met een starre vooras altijd links en rechts gelijke ashelling, omdat het natuurlijk star is. Als je de excentrische bouten links en rechts zo verschillend moet stellen, is het tijd om te gaan meten.... Maar, heb je al een stukje gereden? Succes, Siert.
 15. Ok, zet eens een krijtstreepje op je spoorstang en maak hem 1 slag korter zodat je wat toe-in krijgt. Verlaag ook je bandenspanning naar 2,2 en laat dan weten of je verschil merkt. Succes, Siert.
 16. Daar gaan we.... Wat is je normale banden druk? Heb je de banden opnieuw laten balanceren? Heb je voor- en achterwielen al uitgewisseld? Verder vind ik 0 toespoor te weinig en meer dan 7 naloop teveel. Wat bedoel je met naloop stelbouten? Foto? Succes, Siert.
 17. Helpen kan ik je niet, maar... toevallig deze week voor het eerst hier een nieuwe JL op de brug voor wat aanpassingen en ik kreeg als Jeep-liefhebber tranen in mijn ogen van wat Fiat heeft aangericht. Ik zou met zo een Jeep ver weg blijven van serieuze modder. Voorbeeld? Stekkers onder toegestane doorwaad diepte. Veel holle ruimtes waar troep wel in komt maar nooit meer uit te krijgen is. Het is een prachtige auto maar niet voor diepe prut. Succes, Siert.
 18. Begin bij het begin, als je 5 minuten na het uitzetten van de motor geen druk meer hebt op je brandstof rail, zal je toch je pomp moeten wisselen. Helaas heb je nog een metalen tank, later werd die van kunststof. De Jeep heeft jaren stil gestaan, vermoedelijk met weinig brandstof, Wat denk je dat er gebeurd is in die tank? Misschien kan iemand hier op het forum je aan een tank met pomp helpen. Bouw in ieder geval die pomp eens uit en kijk eens wat je tegenkomt. Succes, Siert.
 19. Mooi. Nu alle slangetjes vast en stekkers er op. Accupolen 5 minuten losmaken en tegen elkaar houden. Dat is om te resetten. Accu vast en starten. Bij 800 rpm die steker los, Wat gebeurt er dan?
×
×
 • Create New...