Jump to content

REAL STRANGLER

Forum member
 • Posts

  1346
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  67

Everything posted by REAL STRANGLER

 1. Wegens ombouw heb ik een koppelingplaat en drukgroep liggen van een 4 liter motor in zeer goede staat. Geschikt voor Wrangler, Cherokee en Grand. Mag weg voor 70 euro. Stuur maar een Pb tje , Siert.
 2. Ok, duidelijk. Ben erg benieuwd naar de wettelijke onderbouwing. Oftewel, waar staat dat.... Bijvoorbeeld een Cherokee van 1997 verschilt niet zo veel van een uit 1998 lijkt mij. Dan geldt het Redelijkheids beginsel lijkt mij.
 3. Ben benieuwd! Jij ook vermoed ik....
 4. Ja, dat gaat prima. Tenslotte start de andere Jeep wel op jouw pcm of niet, eventueel uitvallen na 20 sec of foutmeldingen zijn niet van belang bij deze test. Succes, Siert.
 5. Bellen heeft natuurlijk geen zin. Je schrijft en ONDERTEKENT, dus met datum en handtekening, aan: Rijksdienst voor het wegverkeer, afdeling STATUSSEN. Goedendag, Graag ontvang ik van u een toevoeging van het trekgewicht op het kenteken van mijn....... Voertuig gegevens, incl VIN, Bedankt, met vriendelijke groet,...... Persoonsgegevens eigenaar, met adres en burgerservicenummer, telefoon nummer, dagtekening en HANDTEKENING. INSCANNEN EN MAILEN NAAR INFO@RDW.NL Succes, Siert. PS @Ab, Misschien een stickie van maken?
 6. Aanvraag ingediend in April 2022 en in Mei was het rond. Succes, Siert.
 7. Goed nieuws, ook ik had geen trekgewicht op kenteken op een USA import Jeep. De RDW deed mij een voorstel, jullie begrijpen dat ik dat met 2 handen heb aangegrepen! Zie bijlage, soms zit het mee. Siert.
 8. Probeer je PCM eens even in een vergelijkbare 4 cil Cherokee of Wrangler van een mede Jeeper. Het is maar voor 1 minuut! Natuurlijk leent niemand zijn PCM graag uit, maar de jouwe even proberen in een andere Jeep kan geen kwaad. Ik heb het met een niet startende Jeep gelukkig ook eens gedaan, bleek dus niet de PCM...... dat scheelde veel centjes. Succes, Siert.
 9. Verder heeft elke eerlijke handelaar een RDW rapportje.... https://www.rdw.nl/particulier/voertuigen/auto/uw-persoons--en-voertuiggegevens/uw-voertuiggegevens-bij-de-rdw/rdw-voertuigrapport-aanvragen
 10. Waarom heb je ze niet mee genomen toen je er toch was?
 11. Kijk ook even goed naar de rechterkolom, Geschatte waarde voor de import $1695..... dus importkosten ook verwaarloosbaar.
 12. Heb je dit gezien? https://bid.cars/en/lot/0-29485737/2003-Jeep-Wrangler-1J4FA69S83P310479
 13. Deze Jeep heeft dus duikles gehad en is volledig Total loss verklaard. Handige jongens kopen zo een Jeep, importeren die voor heel weinig geld in Nederland, zg voor de onderdelen. Om te laten zien hoe interessant dat kan zijn, kijk eens op deze site... https://www.copart.com/vehicleFinderSearch?displayStr=JEEP,WRANGLER %2F,2005&searchStr={"MISC":["lot_make_desc:JEEP","lot_model_desc:WRANGLER %2F","lot_year:2005"],"sortByZip":false,"buyerEnteredZip":null} Vandaar het dringende advies om altijd een Vin check te doen. Succes, Siert.
 14. Succes! Ben benieuwd wat je tegenkomt. Laat je het ons weten? Ben ook wel benieuwd naar de VIN. Succes, Siert.
 15. Begin eens met te bellen en vraag dan het VIN nummer. Met dat nummer voer je een Vin check uit op het net. Zeker als het USA import is, wordt je daar veel wijzer van. Een complete Vin check kost een paar dollar, maar leert je veel! Succes, Siert.
 16. Mike, Ken je Wikiloc? Kijk maar eens. Succes, Siert
 17. Maar nu even praktisch, wat gaat er mis als je gewoon een gekeurde trekhaak onder je Jeep zet? Succes, Siert.
 18. Leg eens uit, net als het spannend wordt, stoppen ze en rijden terug?
 19. Leuk bedacht! Heb je ook de Soundbar op de rolbeugel of had je die niet? Groeten, Siert.
 20. Beste TomTom, Waarom mogen wij het kenteken niet zien? Levert het opzoeken van het kenteken bij de RDW onaangename verrassingen op? Verder vraag ik mij af hoe oud je fotoos zijn, is de Jeep nog net zo mooi? In welke staat is de Soft top?
 21. Dat is pech! Bij een zo lage km stand natuurlijk onacceptabel. Als ze niet helpen zou ik maar moeilijk gaan doen. Maar, het bedrag wat je noemt is wel erg hoog voor een turbo, is er meer aan de hand? Succes, Siert.
 22. Wimbo, Als je V snaar niet tussen de koelfan en de radiateur past, dan zitten die echt te dicht bij elkaar. Dat gaat je een radiateur kosten als de Jeep een keer goed flexed in het terrein! Succes, Siert.
 23. Waarom heb je alles zo netjes ingepakt? Ga je het op marktplaats verkopen? Succes, Siert.
 24. Omdat ik denk dat Ab gelijk heeft, mijn advies.... schrijf een keurig kort mailtje met vermelding van je VIN naar de importeur. Als dat niet werkt stuur je het naar de klantenservice in de USA. Natuurlijk is die lichtsterkte in te stellen, denk ik. Succes, Siert.
 25. Waarom bestel je hem niet in de USA? Dat is voor jou dichterbij. Succes, Siert.
×
×
 • Create New...