Jump to content

Ab

Moderators
 • Posts

  11454
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  157

Everything posted by Ab

 1. Achterop de kmteller zit een stripje met een weerstand die de spanning naar de sensor terug brengt naar 5v. Wellicht is deze kapot gegaan, of een draad los.
 2. De homokineet is te reviseren, maar meestal wordt het geheel vervangen. https://www.quadratec.com/p/crown-automotive/front-axle-shaft-liberty-kj-3.7L-engine https://www.renegade-station.de/en/Jeep-Cherokee-Liberty-KJ-front-Driveshaft-CV-Joint-Repair-Kit-for-front-Axle-Side-with-Hot-Red-Grease-02-07-24808.html
 3. https://www.facebook.com/groups/347067389045010/?ref=share Peter Moortgat verkoop nog wat YJ delen, waaronder vast ook de veren
 4. Cherokee parts in Waalwijk al gebeld? Misschien dat Boris een motortje heeft liggen...
 5. Ik heb m via eBay in de VS besteld. Bijvoorbeeld zoiets: https://www.ebay.com/itm/201351410164?_ul=NL
 6. Je durft m niet zelf te reviseren? Ik heb m'n Weber ook gedaan, was best eenvoudig...
 7. Ziet er niet uit als een universeel onderdeel. Zelf (na)maken is geen optie? Neem anders even contact op met Jeepparts, zij kunnen het wellicht leveren.
 8. De stekkers hebben meestal een rood palletje wat je weg moet schuiven om de ontgrendeling "vrij" te geven.
 9. Injector 6 even wisselen met een andere, als dan de andere bougie ook nat is, lijkt het me duidelijk. Bij vervangen is het wijs om ze allemaal te doen. Kan je gelijk voor de 4 gats gaan...
 10. Kruisjes van de vooras wel oke? Lijkt op wringen bij scherp insturen? Heb zoiets met de XJ wel eens gehad.... bleek de kruisjes te zijn.
 11. Stoere wagens voor een dame 👍 Welkom!
 12. Zag de sticker van JCN op de wagen zitten, vandaar......
 13. Lijkt me mooi om eens op een Jeepclub weekend te doen. 😁
 14. Welkom Lodewijk! Ook lid van de JCN?
 15. Mooie wagen! Nu nog witte stalen velgen erop, dan is het helemaal af....
 16. De sticker zat bij een set Warm vrijloopnaven bijgeleverd. Kan op diverse plaatsen geplakt hebben gezeten. Meestal aan de binnenzijde van deksel van het dashboard kastje.
 17. Ogdak heeft dit op zijn XJ ook gedaan, wellicht kan hij wat meer hierover vertellen...
 18. Meten van de spanning, met contact aan en de kabels aangesloten. Je meet eigenlijk de uitgangsspanning van de sensor.
 19. TPS met drie aansluitingen? Buitenste draden voeding en massa. Voeding is 5 V. Middelste het signaal vanaf de sensor naar de PCM. Stationair ergens tussen 0,25 en 0,95 V, maximaal open, ergens rond de 5 V.
 20. En nog maar eens omhoog. Mooi setje om die oude slappe veren voor de vakantie nog even te vervangen!
 21. Jee-bee's in Tilburg kan je wellicht helpen.
 22. Je kan de TPS ook met de multimeter doormeten of de waarde bij stationair en volgas netjes binnen de waarden is. Verkoop van min naar max moet ook vloeiend zijn. Verder ook verdelerkap, kabels, bougies en IAC gecontroleerd?
×
×
 • Create New...