Jump to content

Ab

Moderators
 • Posts

  11535
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  160

Everything posted by Ab

 1. Netjes hoor, zo heb je weer genoeg grip om die stoep te nemen met een beetje sneeuw.
 2. Heeft deze een controlelampje in het dash board? Zoja, dan vervangen, hiervoor moet het hele klokkenspel gedemonteerd.
 3. Je beschrijving met de handpomp lijkt inderdaad te duiden op lucht in de brandstof leiding. Een stukje doorzichtige brandstof slang na het filterhuis plaatsen zodat je kan zien wat er gebeurt kan uitsluitsel geven.
 4. Toe ik zelf nog in deze regio woonde, kwam ik altijd bij 4x4katwijk / Ruud van Beelen Auto's op de Steenbakkerstraat in Katwijk. Geen idee hoe de dienstverlening daar nu is, het is voor mij al 15 jaar geleden. Maar even kennis maken kan geen kwaad.
 5. Hier meer over hoe en wat van de DOT https://www.bandenleader.nl/advies-banden/dot-nummer
 6. Naar rechts trekken met plotseling remmen is zeker niet goed. Even de remmen goed bij je garage laten controleren! Gas geven in een bocht kan een reden zijn dat de achterkant "uitbreekt". Bijvoorbeeld bij optrekken en een scherpe bocht maken, zoals bij rotondes en stoplichten. Is vaak een combinatie van achterwiel aandrijving en wat mindere banden. Als de banden wat ouder zijn word het rubber harder en dit geeft minder grip. Je kan met de DOT code op de banden zien hoe oud ze zijn. Het bandenprofiel is nog wel voldoende diep ?
 7. Ab

  Hallo

  Welkom terug Felix!
 8. Kolak Performance and Offroad Nicholas Ianuzzi Phoenix, AZ 85018 United States Phone: 1 4809983661 facebook.com/people/Kolak-Performance-and-Offroad kolak@aol.com kolak@kolakperformance.com
 9. Doe een review voor ons geven? 😇😉
 10. Gezien de foutcodes lijkt het een intern probleem in de automaatbak. Al eens naar een Jeep-specialist geweest? Dan krijg je misschien een juiste diagnose.
 11. Jeepparts in Vuren al geprobeerd?
 12. Kruisjes op de achterste aandrijfas controleren lijkt me geen overbodige actie. Dit is eenvoudig zelf te doen door de wagen op een vlakke ondergrond te plaatsen met de bak in neutraal. Zelf even onder de wagen kruipen en met één hand de aandrijf proberen te draaien, terwijl je je andere hand op de joke plaatst, even beide kanten op draaien. Aandrijfas en joke mogen geen beweging ten opzichte van elkaar hebben.
 13. Diverse types banden op de XJs (ABS en non ABS) en KJs gehad, uiteindelijk toch elke keer weer voor BFG AT banden gekozen, zijn ook 3PSF. Afvallers waren Cooper Cobra, Cooper DiscovererAT2, Continental CrossContactAT en Yokohama Geolander.
 14. Ai, getob met je lijf is nooit prettig. Hopelijk komt het verder weer goed? Succes met het herstel, en fijne feestdagen!
 15. Dat rubberen pijpje is alleen de uitloop, deze zit op een slang pilaar van het kachelhuis. Beide moeten open zijn om water en condens af te voeren.
 16. Dat gebogen rubber pijpje is afvoer, zit in de motorruimte aan de rechterzijde tegen het schutbord. Mooi tripje! Nog tips voor dingen die je zeker moet gaan zien?
 17. Welkom Stein! Afwatering van het kachel huis wel in orde? Albanië, mooi! Waar zijn jullie geweest?
 18. Geen idee, het zal er vanaf hangen hoe goed ze naar het emissie verhaal kijken hierbij.
 19. Pot is waarschijnlijk het evaporation cannister, voor het opvangen van benzine dampen. Foto van Google, aansluiting kunnen bij jou net iets anders zitten.
 20. Op ebay vindt je diverse papieren exemplaren tegen redelijke prijzen. Welkom
 21. In Eeklo en Maldegem zijn diverse Jeepers woonachtig, je zou eens kunnen vragen aan hen ....
 22. Misschien ook even in België proberen, daar rijden meer Compass rond als in Nederland. eBay is ook nog een mogelijke bron. En even het onderdeel nummer erbij, dan zoekt het nog makkelijker.
×
×
 • Create New...