Jump to content

Ab

Moderators
 • Posts

  11668
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  169

Everything posted by Ab

 1. Jeepparts al geprobeerd? https://www.jeepparts.nl/winkel/product/bobine-2-5l-yj-1987-1990-2/
 2. Als je sensor stekker eruit trek, geeft hij waarschijnlijk een foutcode. Er zal niet direct iets kapot gaan. De sensor zelf is lastig door te meten, je weet namelijk niet welke waarde hij moet zijn. Je kan m met de nieuwe vergelijken, of wellicht geeft een FSM hier meer info over.
 3. 401 een 360 zijn niet origineel voor een CJ, daar is alleen de 304 gemonteerd geweest. Wel voor de J-Trucks en Wagoneers. In Groningen zit een bedrijf die ze nog kan leveren en op voorraad zegt te hebben. US-Engines in Kiel-Windeweer
 4. Schijven van Suzuki Jimny met remklauw van een VW Golf. Wel even kijken hoe je de handrem gaat doen....
 5. Geen idee... Misschien even de FSM raadplegen?
 6. In België rijden er veel meer, dus ook meer kans om er daar eentje te vinden. Smet Gebroeders in Temse heeft er eentje liggen met 45.000kmrs .
 7. Bij de pijl, onder die rubber hoes zit een homokineet. Aan de rechterzijde van de pijl, de asbuis met naald lager.
 8. Fijne feestdagen Jeepers, en een gezond en gelukkig 2024 toegewenst!
 9. Draadbreuk(en) in de kabels van de linkerdeur naar de A-stijl waarschijnlijk....
 10. Jeepparts in Vuren geprobeerd? Met het juiste onderdeel nummer is het vaak makkelijker om te zoeken.
 11. Zou ik die IAC toch eens voor een Mopar vervangen. Jeep motoren zijn gevoelig voor "universele" sensoren.
 12. Aan de achterzijde van je deurcilinder zit een stangetje die naar je slot gaat, waarschijnlijk ligt er daar iets los. Bij het slot op de foto: aan het paarse plasticje zit normaal het stangetje. Deze kan aan de zijde van de cilinder los liggen, of aan de kant van het slot. Om dit zeker te weten zoal je de deurbekleding moeten losnemen en binnenin kijken.
 13. Ab

  Ab's CJ7

  Na veel kilometers on en offroad plezier is er weer werk aan de winkel. De roestduivel heeft niet stil gezeten de laatste jaren, en ook wat verwaarlozing door andere prioriteiten hebben hun tol geeist. Vorige week aanvang gemaakt om wat roest te bestrijden. Links achter was de rottigheid meer als verwacht..... De bevestiging van de reservewieldrager ligt er bijna uit, en ook achter het achterlicht zat wat roest onder de plamuur. De sponning van de achterklep is in de onderhoek bijna verdwenen. Serieus herstelwerk is er aan deze kant nodig. Links is beter, alleen wat klein werk aan de onderzijde. Vandaag de achterklep gedemonteerd om wat makkelijker te kunnen werken. Na een half uurtje slijpen ligt het hele hoekpaneel eruit. En kan het nieuwe plaatwerk gepast worden.
 14. Tijd voor andere banden wss... Had met m'n Coopers ook altijd, met BFGs geen centje pijn meer. Hoe is je bandenspanning eigelijk? Een lagere bandenspanning geeft meer grip!
×
×
 • Create New...