Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/24/20 in all areas

 1. Na 5 jaar in de hoek te hebben gestaan afgelopen zomer besloten de xj klaar te maken voor DJC2020. Werk zat hem in de voortrein. Dana30 hp geplaatst en voorzien van wj knuckles, tierod flips en wj remmerij(akebono's), heb deze swap al eerder op de zj uitgevoerd. De week voor djc probleemloos door de apk. Na aanwezig te zijn geweest op 5 edities djc dit jaar voor het eerst met een jeep, tot groot plezier van de kids. Hebben we toch maar mooi mee gepakt in deze tijd.
  2 points
 2. Sja..... Ford is geen Jeep.....
  1 point
 3. Wat zeiden ze op het Ford Bronco forum erover?
  1 point
 4. 12 poorts injectoren geplaats en stoelverwarming gemaakt. gc loopt netjes stationair, maar ik merk niet veel verschil met de standaard injectoren. stoelverwarmingen gemaakt en geprobeerd te maken. Mijn vrouw zit er nu half warmpjes bij maar ik nog niet. De verbindingen het verwarmingselmement lijken nu in orde te zijn. Dus nu de schakelaars maar eens doormeten. bijrijdersstoel.mp4 bestuurdersstoel.mp4
  1 point
 5. Noord Limburg, 4Low, Budel Zuid Limburg, garage van Bree, Brunssum
  1 point
 6. Hier alsnog een foto van de bumper😉
  1 point
 7. jou kennende zit het allemaal erg netjes
  1 point
 8. En mocht je wel ABS hebben, dan kun je gewoon een standaard relais kopen. Een speciaal ABS relais voor een XJ is er nl. niet.
  1 point
 9. Ik had laatste wat schade ik ik wilde laten maken aan mijn dochter haar 206cc en heb op onderstaande site foto's geplaatst met gegevens Ik kreeg diverse offertes met grote verschillen en heb toen een partij gekozen. Daarna langs gegaan en een afspraak gemaakt. Was een gewone grote plaatwerker. Alles perfect gemaakt. Verschil in prijs was echt groot tussen de 4 aanbiedingen die ik kreeg. https://www.fixico.nl/
  1 point
 10. Voor velen lijkt de VS het land van de onbegrensde mogelijkheden. Ben ergens wel benieuwd waarom jullie naar ons koude kikkerlandje willen verhuizen.
  1 point
 11. Das een goeie. Die hoefde ik natuurlijk niet te hebben. Werkend betekent dan trouwens ook dat je binnen een indicatielampje moet hebben waaraan je kan zien dat het misachterlicht aan is. Een schakelaar met lampje lijkt mij daarbij te volstaan.
  1 point
 12. Zorg voor een werkend mistachterlicht.
  1 point
 13. De RDW heeft hier een hele pagina over: https://www.rdw.nl/particulier/voertuigen/auto/invoeren/verhuizen-naar-nederland-en-uw-voertuig-meenemen Zelf had ik het idee -maar dat geldt misschien alleen bij het importeren van auto's van een bepaalde leeftijd- dat de koplampen niet meer gekeurd worden op aanwezigheid van E-keurmerkjes, maar alleen op correct lichtbeeld. (ik heb namelijk een paar maanden geleden een 42 jaar oude Cadillac op kenteken gezet en die heeft gewoon de orighginele sealed beams).
  1 point


×
×
 • Create New...