Jump to content

dezperado

Lifetime Members
 • Posts

  11646
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

dezperado last won the day on March 14 2012

dezperado had the most liked content!

1 Follower

About dezperado

 • Birthday 03/01/1949

Contact Methods

 • AIM
  hans
 • MSN
  hmeeuwsen@kpnmail.nl
 • Website URL
  http://www.flickr.com/photos/dezperado/sets
 • ICQ
  9528286

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gem.Zevenaar
 • Interests
  reizen,gitaarspelen,muziek,vakanties,4x4 rijden

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  1993

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dezperado's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

 1. ik heb nog 2 nieuwe liggen van de achterruit van een wrangler YJ hardtop 2 voor
 2. kunt me beter bellen anders gaat iedereen zich ermee bemoeien hans komt iemand woensdag kijken en als dat niet door gaat ook iemand donderdag.
 3. is terreinklaar heeft me door heel europa gebracht en is altijd rijdend terug gekomen. 6 inch verhoging 4/11 overbrenging op 33 BFG banden warn 4,5 tons lier Bumpers gemaakt door Banaan ( Bas) halve stalen deuren met opzetramen in kleur van dak ( spice) +bikinitop+familytop nieuwe softtop van Bestop met donker getinte ramen zij en achterkant. RVS uitlaat achterbanden bijna nieuw ( BFG MK2 ) sidebars achterhoeken verstevigd met 6 mm plaatstaal quick disconnects ( veel flex) aangepaste aandrijfas led achterlichten achterbankje is er los bij staan waterdichte gereedschapsbakken in nieuwe voorruit ( frame en glas is nieuw ) Ik zal wel een aantal accessoires vergeten zijn die r in de loop der tijd opgekomen zijn. bodyarmour onder de deuren 6 mm plaatstaal heb er nog diverse steekassen bij en een complete Dana 35 vooras met 4/11 overbrenging/ remmen en schijven en lagers hi lift op de motorkap apk keuring was in december mijn email hmeeuwsen@kpnmail.nl telf 0313 840480 km teller doet het niet toerentalmeter en andere meters werken wel ik doe hem weg om,dat mn gezondheid niet goed genoeg meer is om in een tent te slapen als het vriest. fotos www.flickr.com/photos/dezperado/sets filmpjes op you tube zoek op dezperado jeep
 4. complete voor as van een wrangler met 4:11 overbrenging zie mn emailadres of bel 0683 999 689 dezperado / Hans
 5. was een heerlijke dag met goed gezelschap van Jan en Anouck, Roy en Miriam. Bedankt voor jullie hulp met de "quick disconnect" en hulp met lieren. Alles is nog heel alleen is mn dak overleden of bijna. Scheur opo de naad bij de voorruit en op de hoeken van de voorruitrail. Moet nog en zwart dak ergens hebben liggen.. Het eten was ook prima, Lekkere rookworst. leuk jullie allemaal weer eens ontmoet te hebben na bijna een jaar.
 6. de apk viel mee gebruikelijke shit met de handrem (voetrem) en een wiellager alleen is helaas mn optima yellowtop accu overleden Heb er een gevonden voor
 7. nog steeds geen bericht zal er maar beste van hopen.
 8. heb ff gebeld maaandag of dinsdag kan ik em ophalen. In ieder geval optijd voor HEERDE
 9. Gisteren naar garage gebracht voor APK nix meer gehoord goed of slecht teken ??
 10. Was leuk , nat en koud. Heb een electrisch kacheltje aangeschaft daar omdat mn gaskachels mn gasvoorraad omlaag trokken. Met 1000 watt gaat dat prima op de camping en werd lekker warm in de tent. De honden van Roy en Miriam hadden het goed naar de zin evenals Jeephond Annouck. van Jan en \Dina. Heb vandaag de tent en bijbehoren te drogen gelegd voor de deur. Heb nog ruzie met mn ipad om de fotos over tezetten. Was mn camera vergeten.
 11. http://www.flickr.com/photos/dezperado/sets/72157632730708578/ omgebouwde JEEPS tot taxi op de Filipijnen Hebben een Isuzu diesel. Ik heb nog een RVS YJ Wrangler grill met grote hoekige lampen te koop voor iemand met smaak.
 12. het zijn de echte vrouwen die de Jeeps vies maken en hun echte mannen die em daarna weer wassen. :rolleyes:
×
×
 • Create New...