Jump to content

Petrus

Forum member
 • Content count

  432
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Petrus last won the day on December 6 2013

Petrus had the most liked content!

Community Reputation

14 Neutral

About Petrus

 • Birthday 09/19/1964

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zwolle

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Cherokee
 • Bouwjaar
  1979

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Enable
 1. Petrus

  Wie Heeft Zijn Jeep Nog?

  Zooo, de straftijd is bijna over voor mij. Begin Juni volgend jaar mag er weer belastingvrij gereden worden in de Jeep. 😁 Heb hem technisch in orde weg gezet maar al die jaren stil staan doet ook geen goed. Dan is het cosmetisch gedeelte aan de beurt.😐
 2. Petrus

  Zoek een Quadra trac

  Ik heb er nog 1 liggen. Is uit een rijdende wagoneer gekomen. Pm me maar als je interesse hebt.
 3. Petrus

  Wie Heeft Zijn Jeep Nog?

  Zo... na iets meer dan 2 jaar wordt de Chief uit de stalling gehaald en ga ik er weer mee rijden. Technisch helemaal goed weg gezet dus nu meer de cosmetische kant aan de beurt. Zgan achterbumper erop. Achterklep vervangen en nog tal van kleine dingen.
 4. Petrus

  Wie Heeft Zijn Jeep Nog?

  Ja dat wel, aan de andere kant... of je betaald 2600 euro of 120... grofweg 850 euro per maand besparing [van die 3] voor mij.
 5. Petrus

  Wie Heeft Zijn Jeep Nog?

  is dat die vaak bij Bakker Bart in de buurt staat, die Dually?
 6. Petrus

  Wie Heeft Zijn Jeep Nog?

  Ik heb er zitten denken om een oudere ami te kopen maar er is niet zo heel veel waar ik echt van denk: die kan de Chief vervangen. Ik vind Wagoneers wel leuk maar niet genoeg. Ik wil eigenlijk alleen maar de Chief rijden... hahaha erg he. Voorlopig staat ie in opslag en wacht ik eens af wat er gaat gebeuren. Zodra het met de centjes kan wordt ie optisch gerestaureerd. Technisch is ie helemaal in orde nu.
 7. Petrus

  Wie Heeft Zijn Jeep Nog?

  Ja daar heb je gelijk in. Wagoneers heb je nog van voor 1976 maar Chiefs eigenlijk niet dacht ik. Dus die worden nu extra zeldzaam..
 8. Petrus

  Wie Heeft Zijn Jeep Nog?

  He Arcar, ik zit ook in Offenbeek Hij staat op dit moment geschorst in stalling [Elsloo] Heb jij een rood/witte Suburban toevallig? Grtz Peter
 9. Petrus

  Wie Heeft Zijn Jeep Nog?

  Dubbele post, tekst verwijderd
 10. Petrus

  Wie Heeft Zijn Jeep Nog?

  Jazeker, jammer voor de FSJ's, jammer voor alle liefhebbers van auto's die nog geen 40 jaar zijn. Zuur dat het zo heeft moeten lopen. Gebaseerd op valse informatie en de slappe houding van 1e en 2e kamer. Net wat Marco zich afvraagt.... wat gaat er nu weer gebeuren dit jaar. Ik hoop nog altijd dat de stichting vrijstelling oldtimer nog wat voorelkaar krijgt met die processen die ze aanspannen. Maar heb er een hard hoofd in.
 11. Petrus

  Wie Heeft Zijn Jeep Nog?

  Maar gaat er nu weer iets veranderen op Belasting gebied ? Vast wel
 12. Zo, we zijn nu dik een jaar verder... wie heeft zijn Jeep nog? of geschorst in opslag.. of wie rijd er nog mee? Heb hem zelf geschorst in opslag staan wachtend op 40 jaar of dat de rechtszaken van Stichting Vrijstelling oldtimer wat gaan opleveren.. Ben benieuwd..
 13. Probeer het hier eens, ik heb hier de bak en stuurhuis van mijn Volvo laten spoelen. Perfecte service iig. Was ook hoog nodig, de olie die eruit kwam was gitzwart en stonk als de neten. http://www.powerflush.nl/ succes
 14. Ik meen dat bij een QT er wel een limited slip toevoeging bij moet in de diffs. maar ik kan me vergissen.
×