Jump to content

Moto

Forum member
 • Posts

  1083
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Moto

 1. Gewoon lekker effe bij Siert langsgaan Masis.
 2. Zoek een kunststof interieur paneel voor een TJ. Liefst kleur grijs, maar andere kleur is geen probleem.
 3. Ben op zoek naar originele TJ stoelen.(l + r) Liefst in grijs. Geen afgeleefde exemplaren.
 4. Michel, Je hebt me overtuigd. Ik denk dat ik die 2000 liter per jaar niet eens haal. :-) Lekker EURO95 blijven tanken dus. Sorry Siert.
 5. Siert, Mich, Er is sinds kort hier een tweede Argos geopend, onbemand. E10 hier 1,60 per liter. De Duster en de Focus lopen er prima op. Was gewoon benieuwd voor de Jeep. Mij leek het geen probleem. In het verleden ook wel eens met bijmengen van Aceton ge
 6. Wij hebben sinds kort een pomp in ons dorp waar je E10 kan tanken. Dit scheelt zo'n 10 cent per liter tov Euro. Kan ik de E10 nu ook in mijn TJ tanken. Gaat om een 4.0 van '98.
 7. Ja, of dat rare wijf wat er ook regelmatig in ligt,
 8. Moto

  Gespot!

  Afgelopen zaterdag een bizarre gele CJ-8 met een hele dikke motor op de Saturday Night Cruise in Den Haag. De eigenaar heeft op verzoek ook nog even het blok laten draaien. Kippevel.
 9. Ik voel een uitdaging Siert....... Zijn die gordels niet bijv bij Brezan los te koop nieuw. Ga het ding van de week eens uit mijn auto schroeven om te bekijken.
 10. Ik ben op zoek naar een gordel voor de passagierskant van mijn TJ. Nieuw of gebruikt. Als deze maar APK-waardig is. Ben eigenlijk benieuwd of deze nieuw te koop zijn als replacement-part en waar.
 11. Bleek, Heb hetzelfde meegemaakt. veel geluiden, grollen, gieren etc etc. Heb destijds kontakt gezocht met Real Strangler hier op het forum omdat ik dit niet echt zelf kon. Je hebt hier echt spullen voor nodig om e.e.a. uit te lijnen en die had ik niet. Tevens ontbrak bij mij de specifieke kennis. Zie relaas: Allereerst: http://blog.randstadamateur.net/?p=53 en toen dit niet hielp: http://blog.randstadamateur.net/?p=80 Je moet zelf maar bepalen of de Jeep deze kosten waard is. Anders is idd de snelste en goedkoopste manier om een andere gebruikte as te plaatsen. Suc6
 12. Moto

  Gespot!

  Gisteravond in Den Haag. Blijft toch een mooi gezicht.
 13. Denk dat hij het profiel van JOUW banden bedoeld :-)
 14. Hoor het graag Siert, Als de lier er in het voorjaar weer op gaat, kun je hem zelfs terugkrijgen indien gewenst. Kees
 15. Misschien een extra blad toevoegen waardoor de bladveren wat stijver worden.
 16. Ik heb mijn lier gedemonteerd om deze komende winter eens op te knappen. Ook de lierplaat neem ik onder handen. Nu wil ik graag de kunststof plaat terug plaatsen die hier orgineel zat tussen de bumper en de grill. Heeft iemand deze plaat nog liggen, dan wil hem graag overnemen.
 17. Iedereen bedankt voor de input. Swaybar staat weer netjes in de Hammerite en zit alweer gemonteerd. Heb geen meter gereden zonder.
 18. Da's nou precies hetgeen ik dacht Mich. Doe ik het toch maar effe niet. Swaybar staat al lekker in de Tjet, dus als het droog is kan die er morgen weer op.
 19. Heb vanmiddag de swaybar van de Jeep gehaald om deze een klein beetje op te knappen. Was erg verroest. Nu reed is met mijn YJ vaker met de disconnects los dan vast, was geen probleem met de bladveren. Nu vraag ik me af ik ik ook met de TJ zonder swaybar kan rijden i.v.m. schroefveren.
 20. Deze shocks zijn opgehaald, Kan gesloten worden.
 21. Kenzo, Dit is inderdaad een van de mooiste YJ's die ik ken. Heb altijd met veel interesse je project gevolgd. Veel doorzettingsvermogen en geduld hebben dit resultaat gecreeerd. Ik begrijp je standpunt om een nieuw project te starten. Veel succes met de verkoop en kijk nu al uit naar je volgende project.
 22. Moto

  slangennest

  Was ook meer een grapje hoor. Bedoelde dat 10.000 slangen wel heel erg veel is voor een standaard Jeep. :-) Ik kan je helaas niet helpen hiermee.
 23. Moto

  slangennest

  Dan is die vast niet orgineel meer.
×
×
 • Create New...