Spring naar bijdragen

schneiders

Forum member
 • Aantal bijdragen

  1 159
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  20

schneiders last won the day on August 24 2017

schneiders had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

28 Good

Over schneiders

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sassenheim

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  (Nog)Geen Jeep
 • Bouwjaar
  N.v.t.

Recente profielbezoeken

3 290 profielweergaven
 1. schneiders

  XJ 2000 storing op lpg

  Dank je Masis, ik heb in Katwijk ook een Prins inbouw station, ga daar even kijken om uit te lezen. Als het niet goed komt laat ik je weten en maak ik graag gebruik van jouw adres in Denhaag.
 2. schneiders

  XJ 2000 storing op lpg

  Ben bezig met een XJ 4.0 uit 2000. Auto loopt en start goed op benzine, geen storingen. Zodra ik overschakel op gas gaat het motor lampje branden en stationair onregelmatig lopen, bij uitlezen krijg ik ASD relais circuit open, er zit een prins installatie in. Iemand een idee waar het fout zou kunnen gaan? Ik ben niet zo thuis in LPG storingen
 3. schneiders

  Jeep TJ 2002 aanschaffen

  wel lekker zuinig zo'n 2.5 ....
 4. schneiders

  bonken en kraakend geluid bij optrekken wagoneer 1977

  Staat de bak niet in tracklock, wat gebeurd er als je korte rondjes draait linksom en rechtsom. Ik ga er van uit dat de goede olie in de tussenbak zit. Wat doet ie als de voorste aandrijfas eraf is? Dat soort dingen testen.
 5. schneiders

  revisie quadra-trac

  Mocht je inderdaad een Dana tussenbak gaan plaatsen, let er dan wel op dat de uitgaande as van de Dana bak naar de achteras niet klopt met de plaats van de klok van de quadra achteras. Je hebt dan een achteras nodig met de klok in het midden. Meen ik mij te herinneren.
 6. schneiders

  revisie quadra-trac

  of ombouwen naar een dana tussenbak, ben je van gelijk van de quadra narigheid af !!!
 7. schneiders

  revisie quadra-trac

  Reviseren van zo'n bak is niet moeilijk, parts zijn lastiger te krijgen, met name de ketting en die heb je wel nodig.
 8. schneiders

  Fuseekogels vervangen dan 30 cj7

  Nou dan ben je al bijna klaar, die kogels pers je er zo in, dat lukt zelfs met een grote bankschroef.
 9. schneiders

  Fuseekogels vervangen dan 30 cj7

  Heeft die CJ 7 vooras geen los fusee lichaam Robert, als je het fusee lichaam demonteerd heb je die eraf met kogels en al en kan je uit en in persen. Bij een Wrangler is het een lastiger verhaal. Of heeft jouw CJ een ander type vooras?
 10. schneiders

  Motor slaat af.

  maak ook een foto van de andere kant?
 11. schneiders

  Motor slaat af.

  De normale startprocedure en werking van de choke bij koude motor is eenmaal gas indrukken, vervolgens starten zonder gas te geven. de chokeklep is gesloten en de het kammetje staat op de hoogste stand, zodat de gasklep enigzins geopend is. Zodra de motor aanslaat zorgt het vacuumpotje van de choke ervoor dat de chokeklep een stukje opengetrokken wordt. Een paar minuten laten lopen zodat de motor iets is opgewarmd en vervolgens weer gas geven, dan gaat het kammetje naar de volgende stand en gaat de chokeklep wat verder open. Nu kun je eigenlijk pas gaan rijden. Er valt niet heel veel af te stellen aan de choke, behalve het stangetje van de vacuumpot iets meer of minder buigen, draaien aan het huis van het bimetaal en het af stellen van de fastcam is er eigenlijk niet veel. Wel uitkijken dat er geen bedrading, vacuumslangen of luchtfilers in de weg zitten die de choke beletten zijn werk te doen, het is nogal een fragiel systeem en er is niet veel voor nodig om de werking te verstoren.
 12. Zo is dat, kijk ook nog even naar de vulpijp o ring, is ook vaak een lekkage oorzaak. Alles goed droogmaken en kijken waar de olie vandaan komt.
 13. schneiders

  Bodemplaat cj5

  Welkom hier. Behalve de kleur zie ik niets zorgelijks. Heeft in het terrein gereden, maar daar is ie ook voor.
 14. schneiders

  Motor slaat af.

  Als het goed is is er een aansluiting op de HEI ontsteking die je kunt gebruiken voor de toerenteller, alle oude bedrading van de bobine zijn met de installatie van de HEI vervallen.
 15. Waarschijnlijker is dat de automaatbak ergens anders lekt en de olie tijdens het rijden naar achter loopt, de kering is ervoor om de atf in de automaatbak te houden en de doorloop naar de tussenbak te blokkeren, als hij inderdaad lekt tussen de tussenbak en de automaat moet dat de pakking zijn die olie doorlaat.
×