Jump to content

schneiders

Forum member
 • Content Count

  1200
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

schneiders last won the day on August 24 2017

schneiders had the most liked content!

Community Reputation

28 Good

About schneiders

 • Birthday 10/06/1965

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sassenheim

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  (Nog)Geen Jeep
 • Bouwjaar
  N.v.t.

Recent Profile Visitors

4871 profile views
 1. Set bladveren +3 inch inclusief schokbrekers 325,00
 2. Set breedspoor assen met velgen en 35 inch MT banden achteras heeft een schijfrem conversie met hydrolisch handremsysteem erbij Zitten nog onder de cj7 worden volgende week gedemonteerd, we gaan terug naar standaart. Banden zijn wat droog maar nog goed te gebruiken. complete set forumprijs 750,00
 3. Die aftermarket pookrubbers is echt troep, het kost weinig en het is niks. Iets maken van leer of zo.
 4. Inderdaad, ze meten de spoorbreedte hart band naar hart band, stond een leuk setje op MP, maar ik kon de beste man niet bewegen even de diepte van de velgen aan twee kanten te meten helaas.
 5. CJ steek is anders dan YJ steek, toch bedankt voor je reactie.
 6. Als je start staat de auto stil en blijft de benzine op het water drijven, als je gaat rijden wordt het een suspensie en gaan waterdruppels mee de brandstofleiding in. Zeker bij oude voertuigen altijd de tank spoelen.
 7. Heb je de benzinetank gespoeld? water in de tank geeft ook dit soort problemen. Tank er af halen en helemaal legen.
 8. Ik zou kijken naar een cj die al een nl kenteken heeft, een kenteken verkrijgen bij de rdw is geen probleem als de auto origineel is, kloppende papieren heeft, de vinnummers kloppen, de vinplaatjes aanwezig zijn, motorcode klopt en de auto apk waardig is. Dat is niet voor elke Jeep het geval, als er in het verleden wijzigingen zijn aangebracht die invloed hebben op bijvoorbeeld spoorbreedte of andere specs, gaat het niet lukken.
 9. Je kunt de originele bekleding er weer op plakken, maar dat is erg dun doek. Ik heb het gedaan met rode velours gordijnstof in een grijze cherokee van 88 met rood interieur. Een wagoneer hemel heb ik een keer met skai gedaan, die was super strak.
 10. Roberts spuitlijm, spuitbussen voor de meubel en woningstoffeerder, verkrijgbaar bij Peitsman. Dubbelzijdig opspuiten en meteen op elkaar. om een strak resultaat te krijgen moet de hemel er wel uit, anders wrijf je er plooien in.
 11. Heb je nieuwe bladveer bouten voor aan het chassis ook erbij, soms zitten ze vastgerot in de bushing bus in het bladveeroog, doorslijpen van onderaf is dan het makkelijkst (als je nieuwe bouten hebt)
 12. Ik ben op zoek naar een set standaard velgen met banden voor een cj7 5 gaats, heb ze nodig voor de rdw keuring om een keneteken te verkrijgen.
 13. chassis opkrikken en de as laten hangen?
×
×
 • Create New...