Spring naar bijdragen

schneiders

Forum member
 • Aantal bijdragen

  1 056
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  20

schneiders last won the day on August 24

schneiders had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

28 Good

Over schneiders

 • Verjaardag 06/10/1965

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sassenheim

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  (Nog)Geen Jeep
 • Bouwjaar
  N.v.t.

Recente profielbezoeken

2 322 profielweergaven
 1. Drive line issues

  Zo is dat, je bent niet alleen de taal aan het vergeten, maar ook de goedkope oplossingen.
 2. wat vraag je voor het blok en bak?

  m.v.g.

  Frank

  1. The gentleman

   The gentleman

   Beste Frank,

   Zou er graag € 900,00 voor willen hebben.

   Groet, 

   Tjerk

  2. schneiders

   schneiders

   Het is voor iemand die ik ken, budget gaat niet verder dan 700 euro, waar woon jij en kun je een foto mailen naar jeeperdepot@gmail.com ?

   b.v.d.

   Frank

 3. Aandrijfassen

  Om die vraag te kunnen beantwoorden, moet je weten wat de setup van beide is, als het allebei een v8 quadratrac is gaat alles passen, maar als de een bijvoorbeeld een dana 20 tussenbak heeft en de ander niet is er al verschil. Chassis is hetzelfde, als de cherokee een chief is met widetrack assen zijn de voor en achteras dus breder dan van de wago. Bumpers moeten passen
 4. jeep wagoneer bak van lekkage naar waterval

  Daar is geen speciale sleutel voor, gewoon een platte ringsleutel gaat goed, geen idee welke maat bij die wagoneer, meestal gewoon metrisch maatje 14 of 15 dacht ik Raar dat ze zo vast zitten, normaal tik je ze zo los.
 5. Check gauges signaal.

  Wat je kunt doen, als je geen uitlees apparatuur hebt, is een reset forceren en daarna kijken of de melding weer terugkomt. kontakt uit, pluspool van de accu op de minpool houden een seconde of wat, accupolen er weer op, kontakt aan (niet starten) licht aan licht uit, kontakt uit en daarna starten starten. Wel zorgen dat je radio code en zo hebt, want je bent alles kwijt. Als het een storing is veroorzaakt door een los contact of iets anders kleins, blijft ie wellicht weg en anders alsnog uitlezen.
 6. CJ7 richtingaanwijzer relais

  horen er niet toevallig 5 watt stekers in? Het relais reageert namelijk op de belasting, vandaar dat hij ineens snel gaat knipperen als er een lampje kapot is.
 7. Check gauges signaal.

  Ik zou de computer eerst uitlezen, om te zien welke meldingen erin staan. Check gauges is de melding voor allerlei storingen
 8. jeep wagoneer bak van lekkage naar waterval

  Die extreme lekkage kan ontstaan zijn door een breuk of beschadiging van de hals van de koppelomvormer, kijk daar even goed naar als ie eraf is. Dan heb je een nieuwe koppelomvormer nodig.
 9. jeep wagoneer bak van lekkage naar waterval

  Ja die seal zit op het pomphuis, dus daar wordt de olie de koppelomvormer ingepompt. Lute heeft die seal wel voor je als het een th 400 is google maar "de bakmakker".
 10. jeep wagoneer bak van lekkage naar waterval

  Als het inderdaad tussen de bak en het blok uitkomt is het waarschijnlijk de voorste kering die de koppelomvormer afsluit, of in jouw geval niet meer afsluit. Bak eraf, koppelomvormer eruit, seal eruit wippen en een nieuwe erin en even checken of de hals van de koppelomvormer niet kapot of beschadigd is.
 11. jeep cherokee xj donor

  Mag een slotje op, auto is verkocht
 12. jeep cherokee xj donor

  waarom is dat jammer?
 13. jeep cherokee xj donor

  1993
 14. Hoi Frank, welk bouwjaar is het pareltje en wil je mij svp het kenteken laten weten?

  Groeten, siert.

 15. jeep cherokee xj donor

  Heb een leuke cherokee met 4.0 HO en automaat, blok heeft 119000 km NAP gelopen en loopt heel netjes. Ideaal als donor voor een ombouw van 2.5 naar 4.0 of 4,2 naar 4.0 HO Het is een grijs kenteken met verhoogd dak. Blanke lak laat los. niet rot, haast geen roest. Uitlaat en remleidingen vernieuwen, dan kan ie weer de weg op 1500 euro
×