Spring naar bijdragen

Jeepless

Forum member
 • Aantal bijdragen

  34
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  CJ-7
 • Bouwjaar
  1984

Recente profielbezoeken

333 profielweergaven
 1. Jeepless

  Motor slaat af.

  Van de choke pull off is t haakje afgebroken. Is dit onderdeel los te bestellen? Verder loopt de jeep bij warme motor top. De nieuwe ontsteking bevalt prima.
 2. Jeepless

  Motor slaat af.

  Rechts boven aan de tekening. Choke pull off......
 3. Jeepless

  Motor slaat af.

  Yep. Bij koude motor staat ie omhoog en bij warme zakt ie in de carburateur. Is zoiets los te krijgen?
 4. Jeepless

  Motor slaat af.

 5. Jeepless

  Motor slaat af.

  Ok. Bij deze.
 6. Jeepless

  Motor slaat af.

  Bedankt voor de uitleg. Dat warm lopen is natuurlijk wel een dingetje.......gebeurd nauwelijks, meestal starten en wegrijden. Ik mis ook het hitte schildje tpv de choke, misschien ook een nadeel. Op het achterste gedeelte van de carburateur zit een hendeltje met een soort vlottertje wat naar mijn mening ook met de choke te maken heeft. Dit zit niet bevestigd met elkaar, waarschijnlijk afgebroken. Op tekeningen zag ik dat dit dmv een haakje verbonden zit. Kan niet achterhalen waar dit voor dient.
 7. Jeepless

  Motor slaat af.

  Beste Jeepers, Vanmorgen ff wezen proefrijden. Starten gaat prima. Rijden met koude motor minder. Voorzichtig gas geven prima. Bij teveel wil ie afslaan. Warme motor prima, reageert goed op t gas en bij t optrekken ook geen probleem. Kan dit aan de choke liggen?
 8. Jeepless

  Motor slaat af.

  Ontsteking gemonteerd. Wel wat krapjes allemaal maar t past. Zojuist de een proefritje gemaakt. In t begin ff hikken bij lage toerentallen als je gas geeft maar blijft netjes lopen en slaat niet af. Stinkt wel flink naar benzine dus misschien de carborateur eens opnieuw afstellen.
 9. Jeepless

  Motor slaat af.

  Kortom,ff onder t dashboard kijken en rechtstreeks aansluiten op de hei. Voor zover iedereen bedankt voor de reacties.
 10. Jeepless

  Motor slaat af.

  Vandaag de bekabeling aangesloten. Starten lopen. Met wat draaien aan de ontsteking de motor ook netjes op toeren. Dit weekend maar ff warm draaien en kijken wat ie doet. De toerenteller wil ik gaan aansluiten. Nu lees ik, groene draad op bobine gebruiken maar deze is weg samen met de moduul. De rode bobine draad zit er nog, vervalt deze? De stekker die naar de moduul liep ( dikke rode en de blauwe, waar kan deze van zijn)? Zie foto.
 11. Jeepless

  Motor slaat af.

  De dikke rode draad die richting de moduul loopt komt idd van t contact af. Die lichtblauwe ook, ff zien wat daar op zit want deze vervalt als de moduul eruit gaat. Het tandwiel dus maar omzetten? Het lijkt prima te passen. Je lijkt uit ervaring te spreken Schneiders?
 12. Jeepless

  Motor slaat af.

  Vandaag de hei gemonteerd. Het tandwiel heb ik niet overgezet lees het zojuist pas, is dit ivm het feit dat het bestaande op elkaar ingelopen is? Nu nog de bedrading. Kan ik de plus van de dikke rode draad afpakken die naar de moduul loopt zie foto? De min rechtstreeks van de accu denk ik. De blauwe draad die daar loopt zal ook vervallen, waar is deze van? Klinkt als hetzelfde probleem als bij mij Mark.
 13. Jeepless

  Motor slaat af.

  Vandaag een hei besteld. Aankomende week weer klussen dus. Schijnt nogal wat voordelen te hebben als ik zo hoor en lees.
 14. Jeepless

  Motor slaat af.

  .Hallo, vandaag nieuwe bougies gemonteerd. Ipv 22mm gekozen voor 16mm makkelijker met de dop langs de spruitstukken. Starten lopen reageerde goed op t gas. Toch weer bij een warme motor slaat de motor af. Ik overweeg dus toch maar om ook de bobine te vervangen.
 15. Jeepless

  Motor slaat af.

  Hallo Schnijders, regelen van het stationair gebeurt toch met de beide sproeiers? Zit geen hei ontsteekt op. Is inclusief bobine zie ik.
×