Spring naar bijdragen

Jeepless

Forum member
  • Aantal bijdragen

    65
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Jeepless geplaatst

  1. Wezen rijden vandaag, km of 6, liep als een zonnetje. Thuis neergezet en een half uur later weer wezen rijden. Reed redelijk goed , sloeg niet af maar merkte toch dat ie niet helemaal lekker liep. Na de rit wel de radiatorslang van t vacuumpotje van de hei ontsteker af gehaald, deze zat er strak tegen aan. Misschien kan dit storing geven bij warme motor? Ook de elektrische choke verwarmer uitgeschakeld. De carburateur heeft een choke verwarmde vanuit de manifold en ook via een elektrisch verwarmings element. Morgen maar weer een rondje maken. Tips welkom.
  2. Hallo, Nog steeds problemen met mn cj7. Krijgt een dip bij warme motor en bij gas geven wil ie danafslaan. Ondertussen de tank en brandstofleiding gespoeld. Starten is prima, loopt mooi stationair. Weg rijden gaat prima. Na een tijdje rijden begint de ellende en wil ie toch weer afslaan. Ga nu nog de vacuum slangen nalopen.
  3. Hallo, Nog steeds problemen met mn cj7. Krijgt een dip bij warme motor en bij gas geven wil ie danafslaan. Ondertussen de tank en brandstofleiding gespoeld. Starten is prima, loopt mooi stationair. Weg rijden gaat prima. Na een tijdje rijden begint de ellende en wil ie toch weer afslaan. Ga nu nog de vacuum slangen nalopen.
  4. Hallo, Na eerste bouten van de tank losgedraaid te hebben om alles rigoureus te spoelen toch alles weer vastgezet. Om toch weer richting de carburateur en hei ontsteker te zoeken. Alles zo goed mogelijk afgesteld, koud prima, warm toch weer af en toe een dipje. Gasklep nu iets meer open gezet en tot nu toe geen problemen meer. Loopt super zonder dipjes met wegrijden. Hoop dat t euvel nu wel is. Laat de zon maar komen.
  5. Of misschien door t klotsen in de tank vermengen?
  6. Is misschien een optie. Maar dit zou dan toch gelijk moeten bij de beginfase van starten ed?Water in de tank zou misschien kunnen maar dan drijft dit op de benzine.
  7. Hallo allemaal, Ik heb nog wat problemen met mn cj7 . Starten en lopen. Loopt mooi stationair. Reageert prima op gas geven. Na ff gereden te hebben met flink gas erop heeft mn jeep bij een lager toerental0 een dip. Gas geven is afslaan. Geen gas geven of een beetje blijft de motor lopen en sukkelt ie voort. Nieuwe hei ontsteker, nieuwe carburateur. Nieuwe bougies en kabels. Nu wil ik het zoeken richting brandstof aanvoer. Misschien een vacuum? Nadat de jeep beroerd heeft gelopen en de stationair draaide geageerd ie weer prima op gas geven. De brandstof leiding heeft geen retourleiding richting tank zover ik weet. Peilglas van t filter is bij stilstand halfvol maar bij lopende motor zogoed als leeg. Goed ruk met dit mooi weer dus.
  8. Hallo allemaal. Vandaag met de jeep voor de apk geweest. Niks schokkends maar sinds een paar dagen werken de knipper/alarmlichten, remlicht en het groot licht niet meer. Wel ondertussen de zekering vervangen, deze was kapot. Ik denk een kortsluiting dus. Kan dit ook een massa probleem zijn? Onlangs het accu frame in de verf gezet en hier zit de spanningsregelaar tegen aan geschroefd, kan dit een massa probleem geven omdat hier verf op zit ipv blank ijzer?
  9. Hallo Ab,

    Ik ben zo vrij om je een berichtje te sturen. Je reageert regelmatig met advies waar ik wel wat mee kan dus vandaar.

    Een vraagje. Ik wil de uitlaatpakingen van mijn 360amc vervangen. Nu zie ik ook koperen pakkingen, Ik dit beter dan standaard pakkingen?

  10. Ik heb idd de 2e. Combinatie met hete lucht uit manifold en een electrische assist. . Ik laat het element herstellen en sluit het op de nieuwe carburateur aan. Aan een nieuw element komen valt niet mee.
  11. Dus het zou kunnen dat ik de intake niet meer nodig heb om dat ie electrische verwarmd word?
  12. Hallo Ab, Bedankt voor de reactie. De carborateur heeft een choke assist. Aan de onderzijde zit er n ingang voor de intake. Ik heb wel wat op internet gevonden http://grantorinosport.org/bubbaf250/carb/carb02a.html het gaat om de hot air met assist. Is dit dan een combinatie of kan de intake dan volledig vervallen?
  13. Ik heb nu wel een carburateur met een electrische verwarmde choke en met een aansluiting voor op de choke stoven. Kan ik dit afsluiten en gaan voor elektrisch?
  14. Boven op het blok zit een element wat de choke verwarmd, zie foto's. Hoe heet dit precies? Ivm bestellen. Misschien heeft iemand zoiets liggen. Het probleem is dat er een aansluiting afgebroken is.
  15. Ok. En het plaatsen van een tankje? Is dit verstandig?
  16. Ik heb een nieuwe kachelradiateur ingebouwd in mijn cj7 5.9 v8 uit 84 en moet nu de slangen aan gaan sluiten. Heeft er iemand een duidelijke beschrijving hiervan? Is het verstandig om een overlooptank te zetten? Nu is deze niet aanwezig. Op internet heb ik het volgende gevonden, slang van waterpomp naar bovenste ingang kachelradiateur en onderste uitgang kachelradiateur naar ingang achter op het motorblok. Ook zie ik op internet dat de slangen zijn opgesplitst, is dit ivm een overlooptank? Info is welkom.
  17. Slotje. Heb een nieuwe besteld. Mocht er nog iemand een choke pull off voor de 2100 te koop weten of een linkje hebben dan gaat die de revisie in. Bedankt voor de reacties.
  18. Slotje. Heb een nieuwe besteld. Mocht er nog iemand een choke pull off voor de 2100 te koop weten of een linkje hebben dan gaat die de revisie in.
  19. Slotje. Heb een nieuwe besteld. Mocht er nog iemand een choke pull off voor de 2100 te koop weten of een linkje hebben dan gaat die de revisie in.
  20. Slotje. Heb een nieuwe besteld. Mocht er nog iemand een choke pull off voor de 2100 te koop weten of een linkje hebben dan gaat die de revisie in.
  21. Ik wil mijn motorcraft 2100 carborateur van mijn cj7 v8 5.9 uit 84 vervangen voor een andere. Er ligt een amc 360 blok in. Ik zie verschillende aangeboden 2100 carborateurs die er veel op lijken maar toch een iets andere aansluiting hebben op de manifolt. Nu ben ik benieuwd of ik een andere carburateur met dezelfde cmf kan plaatsen met bv een verloop spacer? Ik heb al wat advies gehad om alles eraf te gooien en te vervangen door een edelbrock manifolt en carburateur maar ben toch benieuwd of er een prijsvriendelijkere oplossing is.
  22. Jeepless

    Beste wensen voor 2019

    Hallo allemaal. Langs deze weg iedereen de beste wensen voor 2019. En natuurlijk veel rijplezier. Wist t niet 123 ergens anders te posten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...