Spring naar bijdragen

Andre Drr

Forum member
 • Aantal bijdragen

  17
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Over Andre Drr

 • Verjaardag 30/04/1963

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Rotterdam / Holland
 • Interests
  Jeeps, music, vacation and .....lots more...

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Cherokee
 • Bouwjaar
  1993

Recente profielbezoeken

369 profielweergaven
 1. Andre Drr

  probleem electronica

  Hallo Siert, De dynamo is duidelijk aan het einde van zijn latijn. Met draaiende motor 11.7 volt en als je de kachel inschakelt gaat dit snel naar beneden. tijd voor een nieuwe.... Wist niet dat er zoveel verschillende soorten / merken waren. en wat een prijsverschillen ! van 120 tot 465 euro?
 2. Andre Drr

  Wat heb je vandaag gedaan aan je Jeep | Deel 2

  alle aardkabels los gemaakt i.v.m. uitval van het dashboard.... alles werkt weer ...gelijk maar voor de remblokken vervangen....straks komt de APK weer kijken....
 3. Andre Drr

  probleem electronica

  Bij deze een bedankje voor de reacties, vandaag ondanks slechte weer alle aardpunten nagelopen en gereinigd.... het ziet er naar uit dat alles weer werkt, echter blijft de accu spanning erg laag. Zaterdag toch maar even de dynamo laten doormeten.... Nogmaals bedankt !!
 4. Andre Drr

  probleem electronica

  Alvast mijn dank, ik Ga zsm Alle aardkabels nakijken...ik Hou jullie op de hoogte..
 5. Andre Drr

  probleem electronica

  Hallo allemaal, Ik heb een Jeep Cherokee XJ 2.5 i 4X4 Jamboree uit 1993. Vandaag viel tijdens het rijden een deel van het dashboard uit, toerenteller, kilometerteller oliedruk en spanning meter. Ook de ruitenwissers werkte ineens erg traag. watertemp en brandstof meter doen het nog wel, vervolgens bij thuiskomst de motor uitgezet. een nieuwe poging om hem te starten resulteerde in een geratel van de startmotor, alsof de accu in een keer leeg getrokken is.... Iemand een idee??
 6. Bij deze, Real Stranger als jij mij kan helpen, graag! Ik denk zelf aan de bedrading onder het dashboard....maar heb geen idee waar precies...
 7. Van de ene op de andere dag begon Dit probleem. Niets veranderd of gedaan...
 8. Inmiddels zo'n 14 stekkers uit elkaar gehaald en ingespoten aan de binnenzijde met WD40 maar geen slechte of defecte stekkers aangetroffen, ... 1 stekker met wat oxidatie onder de motorkap bij de linker koplamp de rest is allemaal schoon. Ben bang dat ik hem toch zal moeten gaan wegbrengen om dit te gaan laten uitzoeken.....er is geen sluiting en alles buiten de licht schakelaar werkt normaal.... Misschien weet iemand een adresje in de buurt van Rotterdam?
 9. Ja real stranger, klopt....als je hem een beetje uittrekt werkt stadlicht en dashboard licht ....trek je hem door valt het weer uit..... trek je hem door voor dimlicht branden wel de koplampen maar de rest niet meer,...geen achterlichten, geen kentekenverlichting en geen dashboard....het is van de ene op de andere dag zo geworden.....inmiddels een nieuwe schakelaar er in gezet daar ik dacht dat deze kapot zou zijn....maar probleem is er nog steeds!
 10. Zou kunnen maar verklaart niet waarom de verlichting bij half uittrekken wel aan gaat en bij het doorschakelen tot de eerste stand weer uit schakeld.. Vervolgens bij de 2e stand gaan alleen de koplampen aan verders is alles uit...dashboard achterlichten etc...
 11. 2 weken geleden kreeg ik uit het niets problemen met mijn verlichting. Stadslicht werkt alleen als ik de schakelaar een klein stukje uittrekt. Trek ik door naar de eerste klik gaat alle verlichting uit. Dashboard en stadslicht. Bij het doorschakelen naar dimlicht werken alleen de koplampen en de rest is uit...geen achterlichten geen dashboard...nieuwe schakelaar gekocht en geplaatst maar probleem is er nog steeds...iemand een idee wat dit kan zijn?
 12. Andre Drr

  Jeep xj vraagje

  Hieronder een onderdeel uit het interieur (dak) van mijn Jeep XJ....kan iemand vertellen waar dit voor is? Wat is de functie ervan?
 13. Andre Drr

  banden maat

  Bedankt voor je info, ik wacht op nieuwe buschwackers, hierdoor vervalt het probleem voor de APK. Ik ga dan voor de 31 inch banden denk ik......de BF goodrich banden zijn inderdaad een goede keuze.... Bedankt voor de info....top👍
 14. Andre Drr

  banden maat

  Hallo, ik ben sinds enkele maanden eigenaar van een Jeep Cherokee 2.5i 4x4 Jamboree uit 1993. De auto was APK gekeurd maar bleek na een inspectie toch heel wat versleten en defecte onderdelen te hebben die inmiddels bijna allemaal vernieuwd en gerepareerd zijn. Het halve dashboard was zonder verlichting, toerenteller werkte niet meer en ik merkte dat een deel van de controle lampjes verwijderd waren i.v.m. storingen .... maar dit is inmiddels allemaal vervangen of gerepareerd....tevens achterlichten vervangen, koplampen vervangen, knipperlichten en hoeklichten vervangen lekkages verholpen etc. ..... En recent kreeg nog een defecte stuurpomp deze is inmiddels vervangen samen met een nieuwe stuurdemper .....en nu weer een gillende waterpomp die morgen vervangen gaat worden... dit was even een beetje de geschiedenis over mijn Jeep...tot nu toe... Vorige week is er een 3 inch lift gegeven met nieuwe Crown Heavy duty bladveren, nieuwe verhoogde shackles ....nieuwe 3 inch verhoogde spiraal veren voorzijde en tevens voor en achter nieuwe schokbrekers. Ook alle stabilisatie rubbers, beugels en de U Bolts vervangen. Alles besteld via EBay uit de US...nu komt mijn volgende uitgave....misschien een domme vraag ...maar, Ik heb stalen velgen gekocht en opgeknapt ( foto 1) en nu is mijn vraag, welke banden kunnen er nu max onder zonder dat ze gaan aanlopen ( eventueel met spacers ? ) ik zie op Youtube filmpjes dat er 30 en 32 inch onder zouden kunnen ....aan welke Europese banden maten moet ik dan denken? zag deze in een test en zoek iets in deze richting...Maxxis MT-762 Bighorn Tire - 33x12.50R15 .... Op foto 4 zie je de jeep na de lift ,,,,,,, De zwarte velgen ( foto 1 ) gaan de lichtmetalen vervangen. Ik wil AT of MT banden die er off road uitzien echter is de auto niet voor off road rijden bestemd....suggestie zijn altijd welkom... M.v.g Andre Sleeuwits
 15. Andre Drr

  Kleur code

  Ik ben sinds een maand in het bezit van een XJ 2.5i jamboree maar kan geen kleurcode vinden. Iemand tips! Via Google niks wijzer geworden.
×