Jump to content

schneiders

Forum member
 • Posts

  1204
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Everything posted by schneiders

 1. Ik zoek harde hoge deuren voor een TJ, iemand iets staan of een tip waar te krijgen? b.v.d. Frank
 2. Een hele berg jeep onderdelen CJ 7 Wrangler Cherokee XJ Waaronder diverse spruitstukken compleet 4.0 4.2 2.5 soft top frame oude soft tops steek assen CJ en wrangler draadbomen 4 complete harde deuren van een Cherokee XJ assen cj7 smalspoor origineel cilinderkoppen 4.2 voorruit CJ7 met rubber, aandrijfassen, stoelframe enz.enz. Ik wil ruimte maken en ruim daarom alles in 1 keer op, geen losse verkoop. Zit ook wat chevy spul bij Neem een grote aanhanger mee en 650 euro Het is een veelvoud waard maar heb geen zijn om alles uit te zoeken. 0613387381
 3. Die speling op de price as is inderdaad normaal, in zekere mate in elk geval. Als je een goedschakelende bak met goedwerkende koppeling demonteerd, moet alles na montage ook weer goed werken. Volgens mij is het toplager bij de CJ een zacht metalen bus waar je weinig aan kan beschadigen. Maar wellicht heb je de koppelingsplaat niet goed gecentreerd en heb je met montage van de bak toch iets beschadigd. Ik heb een keer 4 x een bak erop en erafgehaald, voor ik ontdekte dat de price as niet goed in het toplager ging, bak ook nog gereviseerd na de tweede keer. De oplossing is vaak simpel, niet te ver zoeken
 4. Weet je zeker dat de price as in het lager schuift en niet naar achteren wordt gedrukt bij montage van de bak? Je kunt zien of de as in het lager schuift als je de bak zonder belhousing op zijn plek zet . Als de price as naar achteren wordt gedrukt de bak in, krijg je rare dingen met schakelen.
 5. Set bladveren +3 inch inclusief schokbrekers 325,00
 6. Set breedspoor assen met velgen en 35 inch MT banden achteras heeft een schijfrem conversie met hydrolisch handremsysteem erbij Zitten nog onder de cj7 worden volgende week gedemonteerd, we gaan terug naar standaart. Banden zijn wat droog maar nog goed te gebruiken. complete set forumprijs 750,00
 7. Die aftermarket pookrubbers is echt troep, het kost weinig en het is niks. Iets maken van leer of zo.
 8. Inderdaad, ze meten de spoorbreedte hart band naar hart band, stond een leuk setje op MP, maar ik kon de beste man niet bewegen even de diepte van de velgen aan twee kanten te meten helaas.
 9. CJ steek is anders dan YJ steek, toch bedankt voor je reactie.
 10. Als je start staat de auto stil en blijft de benzine op het water drijven, als je gaat rijden wordt het een suspensie en gaan waterdruppels mee de brandstofleiding in. Zeker bij oude voertuigen altijd de tank spoelen.
 11. Heb je de benzinetank gespoeld? water in de tank geeft ook dit soort problemen. Tank er af halen en helemaal legen.
 12. Ik zou kijken naar een cj die al een nl kenteken heeft, een kenteken verkrijgen bij de rdw is geen probleem als de auto origineel is, kloppende papieren heeft, de vinnummers kloppen, de vinplaatjes aanwezig zijn, motorcode klopt en de auto apk waardig is. Dat is niet voor elke Jeep het geval, als er in het verleden wijzigingen zijn aangebracht die invloed hebben op bijvoorbeeld spoorbreedte of andere specs, gaat het niet lukken.
 13. Je kunt de originele bekleding er weer op plakken, maar dat is erg dun doek. Ik heb het gedaan met rode velours gordijnstof in een grijze cherokee van 88 met rood interieur. Een wagoneer hemel heb ik een keer met skai gedaan, die was super strak.
 14. Roberts spuitlijm, spuitbussen voor de meubel en woningstoffeerder, verkrijgbaar bij Peitsman. Dubbelzijdig opspuiten en meteen op elkaar. om een strak resultaat te krijgen moet de hemel er wel uit, anders wrijf je er plooien in.
 15. Heb je nieuwe bladveer bouten voor aan het chassis ook erbij, soms zitten ze vastgerot in de bushing bus in het bladveeroog, doorslijpen van onderaf is dan het makkelijkst (als je nieuwe bouten hebt)
 16. Ik ben op zoek naar een set standaard velgen met banden voor een cj7 5 gaats, heb ze nodig voor de rdw keuring om een keneteken te verkrijgen.
 17. chassis opkrikken en de as laten hangen?
 18. Nou dat oude blok van jou heb ik nog wel vertrouwen in, verder heb ik er al zoveel gekocht die "goed waren", maar toch bleken wat minder te zijn na inspectie en dan is een blok dat ik niet heb horen en zien lopen voor mij ook heel weinig waard Ab
 19. Gelijk de bonk in je blok verklaard, nokkenas tandwiel dat tegen de cover botst, wat vraag je voor het oude blok AB?
 20. Het is het enige waar het op lijkt, misschien mis je die wel als de cover er af is AB
 21. Is dit niet het vage knopje dat uit het nokkenas tandwiel steekt naar de cover?
 22. volgens mij is de stekker van de lambda een grijze ronde stekker met drie pootjes
×
×
 • Create New...