Spring naar bijdragen

Moto

Forum member
  • Aantal bijdragen

    1,083
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    3

Moto last won the day on January 5 2014

Moto had the most liked content!

Over Moto

  • Verjaardag 21/12/1963

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Monster

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    1998

Recente profielbezoeken

7,934 profielweergaven

Moto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Waardering in de gemeenschap

  1. Moto

    Geluid Voordifferentieel

    Gewoon lekker effe bij Siert langsgaan Masis.
  2. Zoek een kunststof interieur paneel voor een TJ. Liefst kleur grijs, maar andere kleur is geen probleem.
  3. Moto

    Stoelen Tj

    Ben op zoek naar originele TJ stoelen.(l + r) Liefst in grijs. Geen afgeleefde exemplaren.
  4. Michel, Je hebt me overtuigd. Ik denk dat ik die 2000 liter per jaar niet eens haal. :-) Lekker EURO95 blijven tanken dus. Sorry Siert.
  5. Siert, Mich, Er is sinds kort hier een tweede Argos geopend, onbemand. E10 hier 1,60 per liter. De Duster en de Focus lopen er prima op. Was gewoon benieuwd voor de Jeep. Mij leek het geen probleem. In het verleden ook wel eens met bijmengen van Aceton ge
  6. Wij hebben sinds kort een pomp in ons dorp waar je E10 kan tanken. Dit scheelt zo'n 10 cent per liter tov Euro. Kan ik de E10 nu ook in mijn TJ tanken. Gaat om een 4.0 van '98.
  7. Moto

    Raad De Hobby.....

    Ja, of dat rare wijf wat er ook regelmatig in ligt,
  8. Moto

    Gespot!

    Afgelopen zaterdag een bizarre gele CJ-8 met een hele dikke motor op de Saturday Night Cruise in Den Haag. De eigenaar heeft op verzoek ook nog even het blok laten draaien. Kippevel.
  9. Ik voel een uitdaging Siert....... Zijn die gordels niet bijv bij Brezan los te koop nieuw. Ga het ding van de week eens uit mijn auto schroeven om te bekijken.
  10. Ik ben op zoek naar een gordel voor de passagierskant van mijn TJ. Nieuw of gebruikt. Als deze maar APK-waardig is. Ben eigenlijk benieuwd of deze nieuw te koop zijn als replacement-part en waar.
  11. Moto

    Speling Achteras/diff

    Bleek, Heb hetzelfde meegemaakt. veel geluiden, grollen, gieren etc etc. Heb destijds kontakt gezocht met Real Strangler hier op het forum omdat ik dit niet echt zelf kon. Je hebt hier echt spullen voor nodig om e.e.a. uit te lijnen en die had ik niet. Tevens ontbrak bij mij de specifieke kennis. Zie relaas: Allereerst: http://blog.randstadamateur.net/?p=53 en toen dit niet hielp: http://blog.randstadamateur.net/?p=80 Je moet zelf maar bepalen of de Jeep deze kosten waard is. Anders is idd de snelste en goedkoopste manier om een andere gebruikte as te plaatsen. Suc6
  12. Moto

    Gespot!

    Gisteravond in Den Haag. Blijft toch een mooi gezicht.
  13. Denk dat hij het profiel van JOUW banden bedoeld :-)
  14. Hoor het graag Siert, Als de lier er in het voorjaar weer op gaat, kun je hem zelfs terugkrijgen indien gewenst. Kees
×
×
  • Nieuwe aanmaken...