Spring naar bijdragen

Dutchdaan

Forum member
  • Aantal bijdragen

    759
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    5

Alles door Dutchdaan geplaatst

  1. Heb je ze nog nodig? Ik heb nog een setje liggen die je best mag gebruiken, liggen in Heerlen.
  2. Thanks Roo 👍, Ik dacht idd hier op het forum ook ergens gelezen te hebben dat er diesel rijders zijn die de AEV procal gebruikte, nu weet ik niet of ze een automaat of handgeschakelde bak hadden. De superchip flashpaq (mijn voorkeur) heeft wat meer opties maar is ook 2x zo duur. Misschien dat er nog mensen reageren die ervaring hebben met een van de 2 icm JK diesel/automaat.
  3. Heeft iemand ervaring met een van beide icm een JK CRD automaat? Werkt het wel of niet? welke van de functies werken wel of niet? Volgens Quadratec werken ze beide niet op een CRD automaat maar wel op een CRD manual. Thanks!!
  4. Jeepers, Ben toe aan nieuwe banden en velgen, iemand ervaring met 315/70/17 banden op een JKU, blijven deze binnen de apk normen met standaard fenders? En op welke velgen heb je ze dan liggen? foto's zou mooi zijn
  5. De windstopper wel.... de sunscreen maakt gebruik van dezelfde rail (boven op het raam) daar zul je hem moeten los halen.
  6. Te koop, 92-95 full wrangler VDP koolbreez sun screen part # 9295FJKB black, 30 euro 80-05 CJ,YJ & TJ VDP windstopper part # 508005, 30 euro
  7. Kon het toch niet laten, na 5.5 jaar zonder..... weer een Jeep
  8. Het blok zit er toch pas (3-4 maanden) in, heb je een nieuw project?? succes!
  9. BFGoodrich AT= een uitstekende band/keuze
  10. Dutchdaan

    Warn 8274

    slotje svp... is verkocht
×
×
  • Nieuwe aanmaken...