Spring naar bijdragen

Wat heb je vandaag gedaan aan je Jeep | Deel 2


Mav
 Share

Recommended Posts

Hardtop er vanmiddag op gemikt. Beetje laat maar toch wel weer lekker!;)

En vanavond: Handrem kabel aangepast en aangesloten, wat undercoat op het achteras gespoten en ondertussen heeft Jeeped(hij was toch bezig met Olie knoeien, maar dat is meer voor most embaresing moments) even de sapjes vd diffen nagelopen en nog een toevoeging die ik mee had genomen erin gemikt. En samen de handrem even afgesteld!:B

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Fotootje? :B

Uiteraard, zal ik zsm plaatsen in me topic over de velgen/banden. Wachten was nog ff op kapjes voor "the finishing touch". Zal vanmiddag of anders morgen worden... ;).

En de foto's zijn geplaatst: http://www.jeepforum.nl/showthread.php?t=13733

bewerkt door Ramon2
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gisteren vrouw boos.

Had even een paar emmers water over de YJ heen gegooid om de vuurwerkresten af te spoelen. Vervolgens vertrokken we voor de jaarlijkse familieverplichtingen.

Zet de blower aan, krijgt mijn vrouw een douche vanuit de onderste luchtblazer passagierskant. Natte voeten, dus schelden. Binnen no-time ook alle ramen dik beslagen. Hoorde de fan door het water heen draaien.

Vandaag dus maar even de afvoerslang gechecked van het luchtrooster tussen motorkap en voorruit. Stond helemaal vol met water. Even in geknepen en en alles liep weer. Gelijk maar even goed doorgespoeld. Kwam aardig wat vuil uit waardoor die dicht zat.

Iedereen weer gelukkig.

Kees

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gisteren eindelijk de antenne met wat gepast geweld ingeschoven. Ging geen kant meer op. En aansluitend de Jeep door de wasstraat gereden, dat ging niet met de half uitgeschoven antenne.

Nu is vrouwlief ook weer blij :bye1: en dochterlief had het reuze naar de zin in de wasstraat :wacko:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Had van eene maat een oliekoeler gekregen van een mercedes(+/-14cm op 40cm) ...deze aangepast zodat ik er 10 mm darmpjes kan op aansluiten en 3x 12 volt computerventilators er op gemonteerd zodat deze kan dienen als mijne 2 de automaatkoeler. Staat nu gemonteerd op het passagierskant achterspatbord.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

toch maar ff gewassen, het weerbericht gaf lokaal geen vorst op aankomende nacht dus ik dacht het kan wel ff snel. er lag veel rood kruid op nog van oudjaar, merk toch wel dat de lak snel beschadigd van bv vogelpoep of ander vuil. motorkap zitten al wat plekjes. denk dat in bouwjaar 2000 al milieu vriendelijke verf gebruikt werd helaas. :bye1:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...