Jump to content

Blue4.2

Forum member
 • Content Count

  994
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Blue4.2

 • Rank
  Blue Acid
 • Birthday 03/03/1982

Profile Information

 • Gender
  Male

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Cherokee
 • Bouwjaar
  2004

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bedankt hoor. Inderdaad lang geleden.
 2. Klopt. Kon 'm voor een zacht prijsje meenemen, stond tenslotte al even. Automaat lekte via het oliepannetje aan de voorzijde. Verder nergens. Heb ondertussen het pannetje laten zakken. Zat nog wel wat olie in, maar niet veel. Zat wel een hoop frictie materiaal in en een paar metaal deeltjes. Geprobeerd met een filter en verse olie in de hoop dat de automaat nog tot leven zou komen. Pomp deed nog wel wat. Maar denk dat de rembanden en frictie plaatjes ook volledig opgebrand zijn. Ging ook bijna 3 kwart in van een droge vulling. Maar goed had er bij aankoop rekening mee gehouden dat de automaat klaar zou zijn. Ga effe rond snuffelen voor vervanging of revisie. De auto staat geschorst op de oprit en kan dus op het gemakje het ding in orde maken. Verder allemaal kleine dingetjes die vooral met lang stil staan te maken hebben. Heb geen haast, gewoon lekker hobby'en. Ben nu aan boord, maar als ik thuis ben zal ik wel is voorzichtig een topic starten.
 3. 😂 Kunnen het wel op een dealtje gooien. Ik ga bovenop 'm zitten. Jij rijd hard weg. 😅
 4. Na jaren zonder Jeep kroop het bloed toch weer waar het niet gaan kon. Terug van weg geweest. Na de jeeps nog wat ander Amerikaans spul gehad en daarna met de komst van kids de standaard Japanse familie auto's. Vorige week een 3.7liter KJ limited 2005 aangeschaft. Voor nu eerst geschorst want het ding heeft 1,5 jaar niet gereden en de automaat doet het niet. Maar eerst op het gemakje in orde maken en dan tzt met het gezin de modder weer opzoeken. Het is weer heerlijk om lekker te klooien. Fijn om weer terug te zijn op het Forum.
 5. Moeten het echt de Hancook zijn. Maxxis heeft ook whitewall banden. http://www.whitewalls.nl/banden-zoeken.html?sortby=price|asc&view=list&seasons=&brands=&vehicle_types=&tyre_widths=2&tyre_heights=11&rim_diameters=9
 6. Nieuwe remschijven en blokken vooras te koop. Geschikt voor bouwjaar Wrangler YJ 1987-1989 en Cherokee XJ 1984-1989 Prijs: 45 euro Bij verzenden komen de verzendkosten er nog bij. Maar uiteraard kan je ze ook op komen halen. Bij interesse stuur een PB.
 7. Condensvocht is normaal, als jij je airco gebruikt krijg je condens. Dat moet ie kwijt, daarvoor is een drain aangelegd en dat gooit ie op straat.
 8. 5.2 heeft normaliter een 249. Heb op de diverse amerikaanse fora begrepen dat je bij een 97
 9. Prettige vakantie We horen graag als alles opgelost is!
 10. Als pakking voor je carter moet je gewoon 1 van een 4.0 gebruiken, die past gewoon. Anders krijg je een kurken legpuzzel. Maar hoe was je oliedruk dan? was tie laag? Nou ja mocht je nog een nieuwe oliepomp nodig hebben, heb nog een spiksplinter nieuwe Mopar pomp in de schuur liggen. Zag van de week dat ik ook nog een carterpan pakking had liggen. Laat het maar weten als het nodig mocht zijn.
 11. Hoeft niet. Mischien staat je carburateur wat rijk. Je kan altijd even compressie meten. Heb je wat meer zekerheid.
 12. Bij verhoogde carterdruk zou je filter ook onder de olie moeten zitten(was bij m'n YJ 4.2 wel zo). Of als tie rechtstreeks de carb. inzuigt vette binnenzijde carburateur. Slangetje van carterontluchting nog wel open? hoeft niet perse alleen de PCV te zijn.
 13. En heb je dan ook gelijk de voorste en achterste band weer afgesteld? Voorste band is aan de buitenkant te bereiken, achterste moet het oliepannetje en filter eraf.
 14. Blue4.2

  -Gespot-

  Jeeped gespot in zijn Willy! Ook vrolijk zwaaiend! En ja was undercover in een rugzakje op wielen.....
×
×
 • Create New...