Jump to content

ThomVis

Forum member
 • Content count

  482
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ThomVis last won the day on October 20 2010

ThomVis had the most liked content!

Community Reputation

12 Neutral

About ThomVis

 • Rank
  Z'n gebabbel -->
 • Birthday 04/11/1972

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.chaosboyz.nl

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Den Haag

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  CJ-7
 • Bouwjaar
  1981

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Enable
 1. ThomVis

  Nukkige versnellingsbak

  Bij mijn T150 helpt het de synchro-ringen te vervangen.
 2. ThomVis

  Cj-7 Vandaag Opgehaald.

  En wat is daar mis mee?
 3. ThomVis

  Cj Of Yj Deuren

  3rd!
 4. ThomVis

  Splinternieuwe Snorkel Jeep Tj

  Heb je meer details? Merk/type?
 5. ThomVis

  Deur Vangers Gezocht!

  Hebben we het hier over?:
 6. Ik heb de mijne toen via Offroad Center Utrecht besteld.
 7. Van wanneer zijn deze banden (DOT code)?
 8. ThomVis

  Motor Schoonmaken Modder Verwijderen

  Afspuiten doe je het liefst met de hogedruk en draaiende motor. Opletten bij je luchtinlaat (waterslag) en radiateur (lamellen dichtspuiten), en natuurlijk de kop van de spuit niet in de fan steken. Waarom hoge druk? Gaat sneller als met de tuinslang en je hoeft niet met de hand de lastige hoekjes te doen. Waarom met draaiende motor? Als er iets mis is met de elektronica en/of afdichting gaat je blok anders lopen als je erop spuit, weet je meteen wat je aan moet pakken. Of je doet het zoals jij het wilt, je blok is niet van suiker dus met een beetje beleid kan je een aardig eind komen.
 9. ThomVis

  "vrijstelling Mrb Oldtimers Vervalt!"

  Wie is we? Hoeveel mensen gaan dat daadwerkelijk doen? Ik gok dat de 7 miljoen inwoners van de randstad er niet over denken naar de grens te rijden om even te tanken, week in week uit. Laat mij de getallen van het CBS hierover zien en leg die naast de prognoses van de getallen van het huidige voorstel. Bij elk systeem dat ze bedenken waarbij administratie en/of controle nodig is voor de uitvoering ervan gaat er "misbruik" plaatsvinden. Gooi het op de benzineprijs en ja, mensen gaan alternatieven zoeken om goedkoper uit te zijn, maar het systeem zelf is waterdicht: Jij rijd, jij betaalt.
 10. ThomVis

  Zijramen Hardtop Wrangler Yj 1987

  Hardtop CJ7 en YJ verschillen: Differences between cj7 yj hardtop Of de ramen verschillen weet ik niet, als ik weer eens naast een YJ sta zal ik er eens op letten.
 11. ThomVis

  Nieuwe 2014 Cherokee: Wat Denken Jullie ?

  Ik vind hem in het rijdje BMW en Hyundai SUVs thuishoren, en ziet er helemaal niet zo slecht uit. Als je je duim maar voor de 7-slot grill en Jeep logo houd, want die horen er niet op IMHO.
 12. ThomVis

  Jk-Forum Is Wel Heel Strikt Qua Regels

  http://jk-forumsucks.com/
 13. ThomVis

  Eigen Posts Editten

  Op een ander forum is het mogelijk je post aan te passen totdat er op gereageerd is. Daarmee kan de poster snel fouten corrigeren die pas opvallen NA het klikken van de post knop (wat mij dus net gebeurde, eigenwijze editor) maar niet meer wijzigen als iemand anders gereageerd heeft, en op die manier verwarring en vervuiling beide tegen(kunnen)gaan.
 14. Stomme zelfdenkende editors.....
 15. Van links naar rechts op het zwarte paneel: Lier in/uit, Lier relais aan/uit, stekker voor remote control (die standaard op dat zwarte relaisdoosje zit). Eronder zie je naast de "12V DC only" net de handel voor de massaschakelaar die onder het dashboard zit. Deze zit tussen de accu minpool en de rest van de auto. Gaat er iets mis? Motor uit + hendel om -> alles is spanningsloos. Massaschakelaar is iets zwaarder dan die rood/zwarte Hella 150A uitvoering, en is aangesloten met 50mm2 kabel.
×