Jump to content

ThomVis

Forum member
 • Posts

  483
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ThomVis last won the day on October 20 2010

ThomVis had the most liked content!

About ThomVis

 • Birthday 04/11/1972

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.chaosboyz.nl

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Den Haag

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  CJ-7
 • Bouwjaar
  1981

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ThomVis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputation

 1. 1x houten kist (betonplex), precies op maat voor de achterbak van een CJ7. Deksel en tussenschot zijn uitneembaar. Vast te zetten op de gaten van de achterbank, komt dan vlak achter de voorstoelen. €30 1x aluminium kist. Ooit overgenomen van iemand hier. €30 Ophalen Oude Leede (vlak bij Pijnacker)
 2. Bij mijn T150 helpt het de synchro-ringen te vervangen.
 3. Ik heb de mijne toen via Offroad Center Utrecht besteld.
 4. Afspuiten doe je het liefst met de hogedruk en draaiende motor. Opletten bij je luchtinlaat (waterslag) en radiateur (lamellen dichtspuiten), en natuurlijk de kop van de spuit niet in de fan steken. Waarom hoge druk? Gaat sneller als met de tuinslang en je hoeft niet met de hand de lastige hoekjes te doen. Waarom met draaiende motor? Als er iets mis is met de elektronica en/of afdichting gaat je blok anders lopen als je erop spuit, weet je meteen wat je aan moet pakken. Of je doet het zoals jij het wilt, je blok is niet van suiker dus met een beetje beleid kan je een aardig eind komen.
 5. Wie is we? Hoeveel mensen gaan dat daadwerkelijk doen? Ik gok dat de 7 miljoen inwoners van de randstad er niet over denken naar de grens te rijden om even te tanken, week in week uit. Laat mij de getallen van het CBS hierover zien en leg die naast de prognoses van de getallen van het huidige voorstel. Bij elk systeem dat ze bedenken waarbij administratie en/of controle nodig is voor de uitvoering ervan gaat er "misbruik" plaatsvinden. Gooi het op de benzineprijs en ja, mensen gaan alternatieven zoeken om goedkoper uit te zijn, maar het systeem zelf is waterdicht: Jij rijd, jij betaalt.
 6. Hardtop CJ7 en YJ verschillen: Differences between cj7 yj hardtop Of de ramen verschillen weet ik niet, als ik weer eens naast een YJ sta zal ik er eens op letten.
 7. Ik vind hem in het rijdje BMW en Hyundai SUVs thuishoren, en ziet er helemaal niet zo slecht uit. Als je je duim maar voor de 7-slot grill en Jeep logo houd, want die horen er niet op IMHO.
 8. Op een ander forum is het mogelijk je post aan te passen totdat er op gereageerd is. Daarmee kan de poster snel fouten corrigeren die pas opvallen NA het klikken van de post knop (wat mij dus net gebeurde, eigenwijze editor) maar niet meer wijzigen als iemand anders gereageerd heeft, en op die manier verwarring en vervuiling beide tegen(kunnen)gaan.
×
×
 • Create New...