Spring naar bijdragen

Buddy

Forum member
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    CJ-7
  • Bouwjaar
    1985

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Buddy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Wie kan mij vertellen hoe het hevel mechanisme van de verwarming in een CJ7 werkt? Ik heb de kabels vervangen om de kleppen te bedienen, maar de kabel om te kiezen voor verse lucht of warme lucht lijkt te lang, of het hevel mechanisme (main damper mechanism) werkt niet goed. Als helemaal uitgetrokken (vent) dan staat buitenste klep open, in middenstand (heat) gaat de kachelklep open en bij helemaal in (off) zou alles dicht moeten staan (toch?). Het is niet mogelijk hem in de stand "off" t ekrijgen zonder de kabel te verbuigen. Ook met alle kabels los gaat het mechanisme niet in de "off"-stand. Wie kan mij helpen.
  2. Collega Jeepers, Heeft iemand ervaring met de verschillende soft tops die te koop zijn? Of waar het best te kopen? Heb het volgende gezien; - softtop Adler (eshop.rbs-handel.de) €720 blanke of getinte ramen - Bestop €1050 met getinte ramen
  3. Dank voor de reacties, ga er mee aan de slag. Ik zie dat ik de aandrukplaatjes niet heb. Ga ik regelen. Gr, Ton
  4. Ab, dank voor je reactie. Na plaatsen van pakkingen loopt motor onregelmatig. Als we remreiniger op de in en uitlaat spruitstukken spuiten dan loopt hij ineens een stuk mooier. Duidelijk als het op de inlaatpoort wordt gespoten. Volgens garage horen er bij de inlaat geen dubbele pakkingen, vinden ze vreemd. Als ik Google kom ik weinig afbeeldingen tegen en daar lijkt het alsof bij de inlet wel de dubbele pakking zit.
  5. Kan iemand mij helpen met het volgende; Ik heb een pakkingset voor de in- en uitlaat laten vervangen, gekocht bij Jeepparts en volgens de gegevens de juiste voor deze motor. Een grote pakking die over alle poorten gaat en een aparte pakking als extra over de inlaat poorten. Echter lekt de inlaat manifold en krijgt de motor valse lucht, getest met remreiniger. Volgens een bevriend garage is het vreemd dat er een extra pakking voor de inlaat poorten zit en moeten er geen twee pakkingen op elkaar. Heeft iemand hier ervaring mee?
  6. Van mijn CJ7 springt de versnelling bij herhaling uit de 2e en 4e versnelling. Wat hier aan te doen?
  7. Buddy

    FF voorstellen

    Hallo, ik ben Ton, 55 jaar en heb eindelijk mijn droom waargemaakt. Ben sinds een week in het bezit van een CJ7 uit 1985. Mijn eerste oldtimer en dat is wel even wat anders dan de moderne technologie van tegenwoordig. Na jaren van dromen en internet afsneupen een zetje van de vrouw gekregen om de stap nu eens te doen. Ben enorm gecharmeerd van de techniek en de eenvoud van de Jeep. Uiteraard is de kick het offroad rijden en heb inmiddels twee cursussen gedaan om de sensatie te ervaren en het terrein rijden onder de knie te krijgen. Hopelijk nog jaren heel veel plezier van deze hobby.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...