Jump to content

steven

Forum member
 • Posts

  1757
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Everything posted by steven

 1. Fijne feestdagen iedereen
 2. In theorie heeft ab gelijk maar om een zware aanhanger achteruit te steken (en je koppeling niet op te roken) zou ik hem even in 4low steken….
 3. Voor een project ben ik op zoek naar originele wagon wheels 7x15”. het betreft de witte (mag ook ander kleur zijn). Niet de chrome. alvast bedankt !
 4. Proficiat! loods zal snel te klein zijn
 5. Dus we verkopen een jeep voor een hoge vraagprijs omdat er een ls onder de kap zit. Vervolgens plaatsen we 24 foto’s en geen enkele van de motor… 🙄😪
 6. https://www.facebook.com/marketplace/item/734018924613157/
 7. Op fb marketplace staat er een
 8. Gisteren even onder de dash zittennprutsen. alles is voorlopig weer goed. Blijkbaar slecht contact …
 9. Sinds vandaag heb ik een probleem met mijn cj7 zodra ik contact aanleg gaan mijn temp en benz meter naar het Max. tot voor kort deden ze het beiden perfect. er is ook niet aan de jeep gewerkt Tussentijds…l iemand tips en suggesties?
 10. Michel de witte liggen hier idd al maar zijn 8’’. Op deze horen 7’’ wagon wheels . heb nog een set laredo wielen. Straks eens monteren 😎
 11. Afgelopen winter had ik (in een opwelling 😀) een zeldzame Cj7 spring special gekocht. Door de reisbeperkingen toen (auto stond in Wales) gisteren pas kunnen ophalen. tripje van 22u en 1300 Km 😎 deze versie werd enkel in het voorjaar van 85 aangeboden en is o.a. Te herkennen aan de rode piping rond de stoelen. ‘deze is 98% origineel, eerste lak, 4.2 automaat.
 12. bedankt AB, we hebben ondertussen al contact gehad.
 13. ja heb er nog een compleet met alle beugels, 150 eur
 14. Indien nodig heb ik nog een Cj7 achterklep compleet met scharnieren en kabels te koop. ga een cj slopen komende maand.
 15. Hij is al gezakt naar 2000€ 🤨
 16. 5000€ voor een setje oude banden…. 😳
 17. Veel sterkte aan de familie en nabestaanden. we hebben met Hans heel veel leuke momenten beleefd op onze routes door Frankrijk en in marsoupe
 18. Ik heb deze liggen, stuur je me een pb met je e-mail adres? Dan mail ik je er foto’s van
 19. Mocht Maurice deze niet meer hebben, ik heb vandaag twee sloop Cj7s gekocht waarvan 1 met de grote kunstof tank!
×
×
 • Create New...