Spring naar bijdragen

Even Voorstellen..


Mav
 Share

Recommended Posts

Hallo allemaal en iedereen,

Ik ben nieuw hier op dit forum en wil mij even voorstellen.

Mijn naam is Michel ben 35 jaar en ik kom uit de omgeving van Rotterdam.

Ik had tot kort geleden een Grand Cherokee ZJ maar deze heb ik verkocht vanwege veel problemen. Nu ben ik aan het rondkijken voor een andere jeep en dacht meer aan een wrangler of cherokee.

In ieder geval hoop ik veel plezier te kunnen beleven op dit forum en zie jullie graag op de meetings.

Greetz Michel

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Na al enige weken "verslaafd" in dit forum rondgeneusd te hebben, wat ik dus NOOIT had moeten doen, want nu ben ik in het bezit van een verschrikkelijk mooie GC WJ Overland uit 2002, zal ik ook maar even wat meer over me/ons vertellen. Mijn naam is Theo Hilgers en zoals jullie aan mijn accent kunnen horen stam ik dus uit het mooie Limburg waar we dus ook ( weer ) wonen. Via dit forum zoveel enthousiasme ontmoet dat ik haast niet anders kon dat een SUPER JEEP aan te schaffen, die verder standaard is.

Ik ben getrouwd met Sabine en we hebben twee honden, Rakker: Duitse Herder teef en Whithney: Zwitserse Witte Herder. Ik ben geboren in 1955 en mijn wederhelft in 1964 en we zijn al bijna 5 !!!!!! jaartjes getrouwd. Grijns. Voorheen samengewoond.

Nadat we ( STOM STOM STOM ) in Wamel geweest zijn, weekje later bij Kien gereden en een prachtige rit in de Achterhoek gereden te hebben, is GELUKKIG Sabine ook heel erg onder de indruk van het Jeepse gebeuren zodat we nu tevens aan het uitkijken zijn naar een Wrangler voor het Wamel gebeuren. (CG is me beetje te jammer, omdat je altijd wel wat kapot rijdt). Nadeel is dat ik beloofd heb mijn motor weg te doen als ik NOG een jeep erbij wil hebben. Vanmorgen is de motor dus opgehaald, waarbij ik moet toegeven dat er enkele traantje vloeiden, omdat we toch wel heel erg mooie herinneringen aan onze Honda ST 1100 Pan European met ABS en TC hebben.

Maar we hebben al enkele personen persoonlijk mogen kennen leren, en ik moet toegeven dat er heel aardige mensen verborgen gaan onder die "vreemde" namen.

Oh ja, Na oorspronkelijk muziek gestudeerd te hebben en ik dus enkele jaren als dirigent en leraar door het leven ben gegaan, ben ik nu, na een tijdje in de automatisering werkzaam te zijn geweest als Intermediair bezig bij Transflexion. Sabine doodt haar tijd als Orthopedagoge.

We hopen samen, samen met jullie, een mooie JEEPtijd tegemoet te gaan en veel plezier hierbij te beleven. Technisch ben ik dus helemaal niet maar ik leer erg veel op dit forum waar toch wel ERG BEKWAME mensen op zitten die een schat aan kennis hebben. Ik ben trouwens van plan ergens een kursus autotechniek of iets dergelijks te gaan doen.

Ik hoop jullie snel persoonlijk te spreken en als jullie het een of ander willen weten, stuur maar een PB zou ik zeggen.

Groetjes van een zeer contente en tevreden WJ-Theo, die hopelijk snel "vervanging" voor zijn motor krijgt in de vorm van een terreinspeeltje.

http://img294.imageshack.us/img294/1106/mijncherokee1pw0.jpg

http://img295.imageshack.us/img295/9260/mijncherokee2xd3.jpg

http://www.autoweek.nl/autotest.php?id=1089 YEP, DAT is dus nu de mijne Grijns

En het is zover !!! Tevens zijn we nu "verplaatsbaar" in een supergave en mooie Wrangler YJ uit 1995. Nadere gegevens zal ik er nog bijzetten daar deze auto nu eerst via douane en RDW moet gaan vooraleer hij/zij in ons dierbaar Limburg aan de "zuivere" lucht kan wennen. Zijn er reusachtig blij mee!

http://img70.imageshack.us/img70/5973/zoltanja0.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

aan alle nieuwelingen, welkom

en er is geen medicijn tegen het jeepvirus, het wordt allen maar erger

ik wilde ook niet verhogen,

nu inmiddels 2" lift en 31" banden

mijn vrouw vroeg al wanneer ik er een lier op ging zetten toen ik over een lier aan het praten was. Toen ik zei nog nie, zei ze:" jaja":D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

hoi jeepers

Bij deze wil ik me even voorstellen.

Ik ben Theo woon samen met Chantal heb twee dochters en sinds kort een jeep cj7 om alles maar in een zin te noemen.

Na enkele weken het forum gevolgd te hebben vond ik het de hoogste tijd om me maar eens te registreren op het forum. Er valt in ieder geval nog genoeg te leren voor mij.

gr.Theo

P.S. Moet nog even uitzoeken hoe ik foto's moet plaatsen zogauw ik het weet komen er een paar foto's van mijn jeep bij

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...

Hallo allemaal,:P

Tja, na al enkele jaren lid te zijn van de Jeep Club en rond te hebben gesurft op het forum vind ik het langzamerhand wel eens tijd worden om me voor te stellen. Mijn naam is Roel Cremer, 36 jaar en woonachtig te Roermond.

Mijn verslaving voor terrein rijden is al op jonge leeftijd ontstaan. Vele jaren heb ik het terreinrijden volledig gesponsord kunnen doen op de mooiste plekken en in de meest rare omstandigheden. Dit alles met dank aan het miniserie van defensie. Weliswaar in een Laro:wacko:, maar ja… je moet een gegeven paard niet … toch? :yes:

Na enkele Amerikaanse oldtimers moest er 3 jaar geleden dan toch maar weer eens een terreinwagen komen. Natuurlijk een Amerikaanse. Een Jeep dus. De eerste was een GC ZJ V8 waarmee ik 2 maal deelgenomen heb aan de Jeep academy in Veldhoven. Nadat deze GC me een jaar arm had gezopen (1:4,5) besloot ik dat er maar een andere moest komen. Dit werd een GC 2004 WJ diesel welke tot op vandaag nog prima bevalt! Echter het echte terreinwerk begon ik toch wel te missen en dit resulteerde in het feit dat ik nu sinds enkele weken de trotse eigenaar van een CJ V8 uit 1984 ben. :yes:

De eerste rit met deze CJ was echter niet zo heel fortuinlijk (de reparatie wel!). :(:D

Gelijk al muurvast in een plomp op een bouwterrein! Zo vast dat mijn GC hem er niet uit kreeg. Dan maar een tractor regelen! Ondanks dat het een zondagmiddag was, was er die vriendelijke agrariër die mij wel even wilde helpen maar niet nadat hij me eerst even hartelijk had uitgelachen.

Deze duik resulteerde ook in nog al wat materiele schade (voor dif naar de kl@te)) waardoor de CJ nu al een 3 tal weken in de ziekenboeg staat. Nou ja, niet alleen door de schade maar je komt natuurlijk altijd wel wat dingen tegen die je gelijk ook maar even meeneemt (ja ook een lier!!!!!) Het werk vordert en zoals het er nu uitziet moet hij over een weekje wel weer de paden op kunnen.

Zo voorlopig laat ik het hierbij en hoop een aantal van jullie te mogen ontmoeten op het eerstkomende evenement van de Jeep Club. :bye1:

P.s. heb wat foto's klaarstaan maar geen idee hoe ik deze bij dit bericht kon zetten. Tips anyone?!!:yes:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo allemaal,:whistle:

Tja, na al enkele jaren lid te zijn van de Jeep Club en rond te hebben gesurft op het forum vind ik het langzamerhand wel eens tijd worden om me voor te stellen. Mijn naam is Roel Cremer, 36 jaar en woonachtig te Roermond

Hey Roel, welkom hier, enne....... plaatjes, daar houden we van:yes:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hey Roel, welkom hier, enne....... plaatjes, daar houden we van:yes:

Nou dat valt nog niet mee om een plaatje op dit forum te krijgen (zeker niet voor een computer leek als ik:blush:). Maruh even proberen en als deze lukt dan volgen er snel meer.

ditisemdanri9.th.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo liefhebbers...

Mijn naam is Nico en ben woonachtig in Den Haag.

Ik heb sindskort een Jeep Grand Cherokee 5.9ltr V8 gekocht.

Echt een beest van een auto... Had ik nooit gedacht.

Heb voorheen altijd een Chevrolet Camaro gehad, maar die is niets

bij mijn Jeep.

Verder hoop ik dat we elkaar allemaal goed kunnen helpen op dit

forum, maar dat gaat allemaal wel goed komen...

Veel succes...!!!!

En de groeten van een nieuwe Jeeprijder...

post-2132-12873016363027_thumb.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...

Hallo allemaal, Mijn naam is Fokko en ik woon in Groningen. Ik heb op het forum al veel info gevonden. Ik heb in het verleden al een jeep cherokee gehad maar zonder grijs kenteken werd het. Na een zoektocht van een dik half jaar dit voorjaar eindelijk "mijn" jeep gevonden. Een cj5 met v8.

post-1713-1287301640741_thumb.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...