Spring naar bijdragen

Mjoeb

Forum member
  • Aantal bijdragen

    564
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Mjoeb

  • Verjaardag 28/06/1967

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    ZH
  • Interests
    Jeep-Darts-Mini-Pinball-Dog-Kids

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    1994

Mjoeb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Is inmiddels weer voor elkaar! Weer een jaartje apk met nieuwe banden.
  2. Heren het is weer zover, de YJ moet weer voor de apk. Heb nu dus een goed setje apk bandjes (met velgen) nodig, 31-ers of 33-ers. Mijn keur-setje is helaas niet meer geschikt. Iemand in ZuidHolland (of daar buiten) nog iets voor me beschikbaar. Mijn dank is alvast groot.
  3. Hoi sickboy, kun je de foto's ff per pm sturen.
  4. Mjoeb

    Gewicht Wrangler

    Wanneer zal/kan dat redelijkerwijs gecontroleerd kunnen gaan worden?
  5. Mjoeb

    Filmpjes topic

    ..nooit genoeg van... ...lust er wel pap van! http://www.jeepforum.nl/public/style_emoticons/default/ohmy.gif Aldus Jacobse.
  6. Mjoeb

    Filmpjes topic

    Misschien al eerder geplaatst... was hem hier nog niet tegen gekomen.
  7. Ha Marcel, de grepen zijn inmiddels (al een tijdje) gearriveerd. Was ik je nog vergeten te melden. Bedankt.
  8. Tja, is al weer een tijdje terug dat het voor mij speelde. De keurmeester zal het toen inderdaad zo uitgelegd hebben. Mijne staat uiteindelijk met 1429kg in de papieren. Mooi dat het is gelukt overigens.
  9. Let op, er moet wel een (bijna) volle tank zijn en een reservewiel is ook verplicht! Misschien ook leuk om te weten: bij het weglaten van de deuren hoef je voorin ook geen gordels te hebben. In de officiële keuringsregels staat dat elke zitplaats naast een deur een gordel dient te hebben. http://www.jeepforum.nl/public/style_emoticons/default/tongue.gif Is overigens wel veiliger met gordels, zonder deuren.
  10. Mail voor de deurhandles is onderweg.
  11. Wat is precies het probleem met jouw banden voor de APK?
  12. Op een van de rotorbladen van de waterpomp moet een "R" ingestanst staan bij een tegengesteld draaiende pomp. Als alleen de onderkant van de radiateur warm wordt lijkt het er op dat hij niet meer zo lekker doorstroomt. Dan koelt hij ook niet lekker meer. Bij het schoonspoelen van het systeem idd wel de thermostaat eruit halen. Stroomt een stuk beter door.
  13. Busje "koelsysteem- wasmiddel" in de radiateur, ca 20 min op bedrijfstemp. laten lopen (liefst rijdend), max 24 uur laten staan. Daarna grondig doorspoelen met water, aftappen en vullen met koelvloeistof. Is iig alles weer lekker schoon van binnen. Daarna pomp, slangen, radiateur en thermostaat checken.
  14. Mjoeb

    Olie Ipv Koelvloeistof

    Ik snap nu inderdaad dat er verschil is in afkoelen bij harden van staal (opnemen) en het snel afgeven van warmte bij koelen van de motor. Bedenkt net dat olie natuurlijk ook brandbaar is. Zou een nadeel kunnen zijn.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...