Spring naar bijdragen

cremer

Forum member
  • Aantal bijdragen

    26
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door cremer geplaatst

  1. Ikke ook van de partij in Brunnsum de 13e! See Ya!
  2. cremer

    Filmpjes topic

    http://www.youtube.com/watch?v=Z2lkgpDRknc
  3. cremer

    Filmpjes topic

    http://www.youtube.com/watch?v=vBvUBQWK0w4
  4. Lieve Mona, Vorige week vertrok ik 's morgens van huis naar mijn werk. Zoals altijd zat mijn man televisie te kijken. Ik reed ongeveer 1,5 kilometer toen de auto er mee stopte. Ik probeerde te starten, de motor ging wel rond maar sloeg niet meer aan. Ik ben toen naar huis teruggelopen en toen ik thuis kwam zat mijn man niet meer op de bank. Wat ik toen boven aantrof had ik zelfs in mijn stoutste dromen niet kunnen bevroeden! Mijn man liep gekleed in mijn lingerie en met mijn ultra hoge pumps en een laag make-up voor de grote spiegel heen en weer te paraderen............. Ik ben 36, mijn man is 38 en we zijn al 14 jaar gelukkig getrouwd. Toen ik hem betrapte probeerde hij nog met een smoesje over dat al zijn ondergoed in de was zat enzovoort een uitvlucht te verzinnen, maar de schoenen en de make-up dan? Hij is toen echt helemaal ingestort en heeft bekend dat hij dit al een maand of vier doet. Ook bekende hij regelmatig in dameskleding te gaan shoppen en is hij in een rok naar het park gegaan om daar, door zijn rok op te tillen, zijn 'geval' aan voorbijgangers te tonen. Ik heb hem toen gezegd dat als hij er niet mee zou stoppen ik wil gaan scheiden. Mona, je moet weten dat hij een half jaar geleden zijn baan kwijt is geraakt en daar heel erg depressief van is geworden. Sinds ik hem heb verteld dat ik wil scheiden als hij dit blijft doen is hij heel erg teruggetrokken en afstandelijk..... Het lijkt wel alsof ik helemaal geen contact meer met hem kan maken. Lieve, lieve Mona, kun jij mij helpen?? "Wanhopige Katja" uit Tilburg Antwoord Mona: Beste Katja, het zou de automatische choke kunnen zijn, vooral omdat het al zo dicht bij huis gebeurde, anders zou ik gewoon nieuwe bougies laten monteren. Mona
  5. Superrrrr! Voor mij de eerste keer Bilstain. Leuke groep rijders, super weer, niet te ver van huis en een uitdagend terrein. Wat wil je nog meer! Voor mij zeker nog meerdere malen in de herhaling....
  6. Ik ga morgen lekker naar de zuiderburen in Bilstain. Gaat de rest..Charlie en Dutchdaan... ook nog? Zo ja dan tot morgen.
  7. Hier http://www.terreinrijden.nl/bilstain.htm gelezen. Bij status! Zal dan wel oude info zijn.
  8. Zondag doen!? Lees op een site dat wagens met een lier niet toegelaten worden, weet iemand hier iets meer van. Anders heb ik een probleempje of moet nog even gaan sleutelen:lol: P.s. Richard ik lees net je privebericht. Neem aan dat dit bij deze beantwoord is .
  9. Ja zie ik ook wel zitten! Heb tenslotte toch niet zo'n goede herinneringen aan Geilenkirchen 2008 ! Zie bijlage ...... Maar na vele noeste uren arbeid (en vele Euries ) is hij inmiddels weer helemaal gerepareerd . Gelijk ook maar een deel van de nog op het verlanglijstje staande veranderingen doorgevoerd. Dus hij kan weer! Moet wel nog even de agenda checken of er na de definitieve aflassing van Geilenkirchen niet nog iets is toegevoegd. Zal berichtgeving blijven volgen.
  10. cremer

    Ruud van Huët

    Tjeeses zeg krijg dit bericht idd net in mijn privemail. Schrok er nogal van. Woorden schieten me eigenlijk te kort maar ik wil Ruud, familie en bekenden veel sterkte wensen! Jeep groet, Roel.
  11. Herstel: “Hij was er klaar voor” zucht! Nu moet hij weer klaar gemaakt worden Tja, het was snel gedaan met de pret daar in Geilenkirchen. Na een half uurtje al!! Tja wat gebeurde er nu?!?!? Daar heb ik eerlijk gezegd zelf ook even over moeten denken. Eigenlijk was het een l$llige samenloop van omstandigheden (maar dat is zoiets natuurlijk al snel!) Maar het was geen ragwerk of onverantwoord geklooi. Was het dat maar geweest dan had ik me tenminste daarvoor voor mijn kop kunnen stoten Voor de eerste keer had ik de Jeep meegnomen op een aanhanger! Hierdoor kon ik de banden op terrein spanning zetten (0,7% bar) hetgeen ik nog niet eerder had gedaan. Op de eerste proef die we reden hadden we naar alle tevredenheid en met het grootste gemak de hindernissen hiervan genomen. Op een dalend recht stuk met aan beide zijden een verhoogde kant reed ik stapvoets omdat er nog een andere deelnemer bij de volgende bocht stond. Plots raakt mijn linker voorwiel de zijwand en de Jeep klimt (in tegenstelling tot het eraf ketsen wat met de normale 2,5 bar in de banden normaal gebeurde) erop, hierdoor val ik naar rechts en trap kort op het gas waardoor de Jeep de zijwand verder omhoog klimt. Direct trap ik de koppeling in en laat het gas los maar het onheil was al geschied. Even stond de wagen te balanceren maar kiepte vervolgens door naar de verkeerde kant. Dit resulteerde in de koprol! Het was super om te zien dat gelijk van alle kanten mede Jeepers te hulp schoten en de wagen binnen de kortste keren, met niet al te veel extra schade weer met de bandjes op de grond wisten te krijgen. Hiervoor wil ik nu alle helpende handen van harte bedanken omdat ik op het moment zelf hier niet bij iedereen de kans toe heb gekregen. Toffe peren die Jeepers! De wagen heb ik vandaag al ontdaan van alle gedeukte, gebroken en verbogen onderdelen. Het opbouwen kan weer beginnen. Mochten er dus mensen zijn die nog wat gebruikte delen hebben liggen dan hoor ik het graag. Heb nodig; motorkap, radiator, scherm L en R, grille en misschien een raamframe (tenzij dit nog recht te buigen is) en zeker weten een ruit Alvast bedankt, Roel.
  12. Hij is er klaar voor maar kan morgen pas komen omdat een of andere domme Frits van het verhuurbedrijf de door mij gereserveerde autoambulance aan iemand anders heeft meegegeven . Nu kan ik hem pas morgenochtend ophalen ....de Dombo. Veel plezier alvast allemaal en tot morgen!!
  13. cremer

    ik ben blij omdat....

    Ik ben blij omdat.......... mijn klanten een half uur te laat zijn waardoor ik nog even het forum kan bekijken:lol:!
  14. Blaffen : Ja! en hoe! . Baasje gek maken : Ja! nog beter . Lief : Ja! de allerliefste . Pic # 1: "Als je nu maar niet denkt dat je de enige bent die van modder houdt baas!" Pic # 2 : "Ben je al gek baas? Anders komen we even naar binnen" Pic # 3 : "No 4x4 beats us!!" If there are no dogs in heaven, then i want to go were they went.
  15. Ha die Theo, Heb onlangs ook een lier op mijn CJ gemonteerd. Heb de voorkant van ankerplaat met de bevestigingspunten van bumper aan chassis vastgezet en nog twee extra bouten door bumper. Achterkant van de ankerplaat vastgezet op plaat tussen de 2 chassisbalken. Om ankerplaat mooi vlak te laten liggen dan wel even spacers tussen deze plaat en de ankerplaat. Zie foto. Hoop dat je er iets aan hebt anders laat maar even iets weten. Groetjes, Roel.
  16. Zou natuurlijk ook kunnen zijn dat olie te warm wordt na een lange rit waardoor deze door de ontluchting eruit komt. Lees nl. dat je een nieuwe R&P hebt. Als deze niet goed afgesteld zijn kan dat te veel wrijving opleveren hetgeen de olie behoorlijk kan verhitten! Effe handje (voorzichtig) op differentieel na een lange rit om dit te checken. Suc6!!
  17. Hallo allemaal en dank voor jullie reacties, leuk om te zien dat er zoveel mensen begaan zijn met het lot van mijn assen;). Heb nog zitten piekeren over dit verhaal en ik denk dat ik alvorens nieuwe one piece axles te kopen eerst de oude even goed ga bekijken. Het zou namelijk ook kunnen zijn dat de huidige steekassen niet helemaal recht in de as liggen waardoor het lijkt of er een slag in de naaf zit. Dit zou kunnen als de ingang van het differentieel en de lagering aan het uiteinde van de as niet helemaal in lijn liggen toch? Zou dit eventueel te maken kunnen hebben met de Detroit Locker? Deze zat er overigens al in toen ik de auto kocht. Enne dit zie ik wel zitten
  18. Ik heb op mijn CJ7 nu een AMC 20 narrow track achteras met one piece axles en detroit locker. Nu heb ik het vermoeden dat de naven van de one piece axles scheef zijn. Ik heb namelijk last van een grote onbalans . Toen ik tijdens het rijden naar de achterwielen keek dacht ik eerst dat er een grote slag in de velg zat. Auto achter omhoog gezet, velgen verwijderd aandrijving laten draaien, zie je in de trommels dezelfde slag. Trommels verwijderd en dan blijkt de slag in de naaf te zitten. Nu kan ik natuurlijk nieuwe one piece axles gaan monteren maar ik vraag me af of het hiermee is opgelost en tevens vraag ik me af of ik als ik toch ga investeren niet beter een andere as dan de AMC 20 kan monteren en zo ja welke. Zou eventueel wel een as willen met schijfremmen maar heb geen zin om te grote aanpassingen te gaan doen voor wat betreft de ophanging van de achteras. Zijn er ervaringsdeskundigen of mensen met goede ideeen of tips!!! Bvd !!!!
  19. cremer

    Plaaaaaatjes

    Over flexende assen gesproken.....kijk deze Dana 60 eens....zou je toch spontaan van gaan flexen of niet dan....... Zo'n behandeling zou mijn "Dana" ook wel eens willen ondergaan:lol:!
  20. Kan het wel waarderen dat jullie erom blijven lachen. Kortom ....de ware Jeep mentaliteit!!!! Enne .... kweet waar het over gaat....want ook de mijne...hahaha:lol:
  21. cremer

    Even Voorstellen..

    Joepie gelukt:yes: !!!! Welliswaar met de hulp van mijn ICT broer (duur die gasten:lol:). Dus nu nog maar een paar foto's Toen stond ie vast!! Het resultaat!! Knap he:no:
  22. cremer

    Even Voorstellen..

    Nou dat valt nog niet mee om een plaatje op dit forum te krijgen (zeker niet voor een computer leek als ik:blush:). Maruh even proberen en als deze lukt dan volgen er snel meer.
  23. Vandaag gekocht : zowat alle bouten en moeren in RVS voor de gehele vooras. Mag wat kosten zeg UNC in RVS. Maar ja ...vogende keer wel weer makkelijk los te krijgen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...