Jump to content

jeeped

Forum member
 • Posts

  3286
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

jeeped last won the day on September 14 2011

jeeped had the most liked content!

About jeeped

 • Birthday 09/08/1963

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Rotterdam
 • Interests
  Jeep,Jeep,jeep,jeep,jeep,jeep

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  1989

Recent Profile Visitors

66297 profile views

jeeped's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

 1. Deze moeten passen want die heb ik ook. Bevestigingspunten hebben deze koplampen niet er zit een bevestigingsring over de koplamp
 2. Leuk is wel dat Cherokee XJ alle motoren op E-10 kunnen en de Wrangler YJ staat er niet bij. Dus zeg het maar???????
 3. Ik ben op zoek naar kabelboom voor onder dashbord voor een 4 liter. Niet verknipt !!!!
 4. Is de bumper nog beschikbaar en waar ligt deze?
 5. Nee eigenlijk niet, kan niet zonder jullie
 6. Leuk om weer een aantal oude bekenden te zien.
 7. 8 jaar lang lezer gebleven van het Jeepforum omdat ik toendertijd mijn Wrangler had verkocht en daar was een Willy's(1942) voor terug gekomen. Deze na 2 jaar weer verkocht omdat het verre van veilig rijden was in zo'n oude auto. Nu dus na 6 jaar Jeeploos geweest te zijn mijn oude Witte weer teruggekocht van Bleek want dat hadden toen al afgesproken dat wanneer hij hem weer weg deed hij mij eerst zou inlichten. Nu eerst de wagen APK klaar maken en laten keuren en dan weer rijden.
 8. Check je oliepomp eens, wanneer de rotor te ver versleten is heb je ook geen of weinig oliedruk. Pompen zijn te reviseren of vervangen voor ander exemplaar.
 9. Hoi Kees Dat je bij ingeschakelde 4x4fulltime wat meer geluid hebt is normaal en vaak iets meer trillingen. Misschien een overbodige vraag maar heb je wel gecontroleerd of er olie in het voorste diff zit en wat de staat van de olie is. Wat ook goed mogelijk is dat het flex stuk op je aandrijfas( het stuk met het dubbele kruisstuk) aardig wat ruimte heeft. Dat je bij uitgeschakelde 4x4 het niet hoort komt waarschijnlijk doordat de aandrijving dan van de vooras af komt en dus een heel andere belasting op alle draaiende delen. Het slecht uitschakelen komt idd door het verschil van de banden daarom geeft Jeep aan dat om de zoveel tijd de voor en achterbanden met elkaar gewisseld dienen te worden om gelijkmatige slijtage te krijgen. Ook wanneer je verschillende merken voor en achter hebt kan je ook dit verschijnsel krijgen. Oplossing voor het slecht terugschakelen naar 2wd is bv om met de rechterkant door de berm(onverhard) te rijden dan wil hij er wat sneller uit schieten.
 10. Hoi Kees Wanneer je thermostaat kapot zou zijn dus open blijft staan of de thermostaat is verwijderd dan zou de temperatuur bij stationair draaien van de motor oplopen en bij rijden juist gaan zakken. Vaak merk je het ook aan de kachel dat deze niet echt warm wordt. Normaliter is de kachel van de Jeep perfect en stook je de tent uit wanneer je hem op hot zet. Het kan op zich niet zo veel kwaad alleen het duurt langer voordat de motor op temperatuur komt.
 11. Helemaal geweldig Kees. Gefeliciteerd!!!!!
×
×
 • Create New...