Jump to content

Cantoon

Forum member
 • Posts

  50
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Cherokee
 • Bouwjaar
  1999

Recent Profile Visitors

1949 profile views

Cantoon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Ik heb precies hetzelfde gehad. Bleek lek in vacuumslang die langs de accubak loopt. Schijnt een veelvoorkomende plek te zijn. Ik heb er een water/luchtdicht stukje tape omheen gedraaid en het was opgelost.
 2. Hallo, bij mij was het de TPS-sensor die voor gebok rond de 2000rpm zorgde.
 3. Hallo, is het normaal dat mijn fan meedraait en reageert op het toerental/gaspedaal? Bij koud en warm.. Cherokee XJ 2.5i 1999 Dank!
 4. Hallo, misschien een te simpele vraag.. maar ik kan nergens echt uitsluitsel vinden.. Zijn de koplampen voor een Cherokee XJ uit 1999 links en rechts hetzelfde? Dank!
 5. Alleen naafkapje nog beschikbaar..
 6. Prima velg met slechte band. Met naafkap en bevestigingsboutjes. €25,- Ophalen in Maastricht.
 7. @Ab, dank je voor de suggesties. Het gekke is dat ik na het testen van de TPS/Gasklep sensor met een multimeter (functioneert prima) en het bekijken van het gasklephuis (brandschoon) na een eerste rit geen gestotter meer heb. Maar 'check engine' ging aan en bij gas los daalt het toerental af en toe tot ongeveer 500 en slaat de motor bijna af. Toerental fluctueert dus. Bij tweede ritje was 'check engine' weer uit. Uitlezen met de sleuteltruc lukt helaas niet. Nu dus op zoek naar het stijgen en dalen van het toerental bij stationair. Kan dat de stappenmotor zijn?
 8. Gasklephuis is brandschoon en tps doorgemeten. Functioneert correct..
 9. Dashboard lamp, connector voor servo en aftakking vacuum zit er.. Zou volgens mij dus moeten kunnen..
 10. Ik ben, vanwege inbouw cruise control, op zoek naar - de cruise control servo (inclusief kabel) - cruise control knoppen stuur (of heel stuur) - clock spring (met cruise) voor een XJ (2.5i) uit 99. Onderdelen mogen van bouwjaar 98-01 zijn. Is op Ebay allemaal wel te vinden, maar duur vanwege verzendkosten vanuit Amerika. Heeft iemand iets liggen?
 11. Hallo, ik ben op zoek naar velgen, evt met goede AT's. Voor een 2.5i, 1999.. Voor een mooi prijsje natuurlijk..
 12. Hallo, mijn 2.5i uit 1999 (255.000) stottert bij bepaalde gasstanden. Ook fluctueert het toerental regelmatig bij stationair. Bij koude motor stottert hij meer dan bij warme motor. Trekt verder goed en loopt op zich rustig. Voorbeeld: als je rond de 100 rijdt is er niets aan de hand, maar 1km harder of zachter kan ervoor zorgen dat ie een beetje begint te bokken/stotteren. Bougiekabels zijn onlangs vernieuwd. Er zit een lek in de uitlaat, dus klinkt als een V8. Kan dat ermee te maken hebben? Iemand een idee waar ik moet beginnen? Sensors? Dank voor de hulp!
 13. Hallo allemaal, ik ben al een tijdje lid van het forum, maar heb tussentijds een andere, korte 4x4-affaire gehad.. Nu toch weer een Cherokee 2.5i uit 1999. Veeeeeeel leuker dan een klein Japans koekblik. Uiteraard moeten er wat zaken aan gebeuren, maar dat is natuurlijk onderdeel van de hobby. groet, Sebastiaan
 14. Met pijn in het hart... maar het is ff niet anders: Van oud vrouwtje... Nee hoor, gewoon een mooie Cherokee XJ Sport uit 1999. Rijdt en schakelt goed. Net interieur. Het is een basisuitvoering, dus geen overbodige electrische componenten. Kan dus ook niet kapot. Af en toe een landweg mee gereden, maar zeker geen serieus off-road-werk. Vanwege de 2.5l goed te betalen wat betreft wegenbelasting en verbruik. Gewoon een erg gave en eenvoudige Jeep! Helaas gaat mijn lease-slet eruit en hebben we dus een andere prive-auto nodig.Auto is prima in orde en onlangs algemeen gecontroleerd door garagist en in september gekeurd met steekproef. Het is natuurlijk wel een Jeep uit 1999, dus er zullen altijd dingetjes zijn.- Remmen voor gereviseerd, nieuwe remleidingen, nieuwe blokken- Kruisstuk steekas rechtsvoor vervangen- Nieuw spruitstuk (à 540€ incl. montage)- Inclusief orginele dwarsliggers voor op dakrails- Gasveren achterklep vernieuwd- Lichtschakelaar vervangen- Goede M/S banden- Velgen opnieuw gespoten- Roof rack (met of zonder universele dakdragers) tegen meerprijsWat moet er aan gebeuren:- linksvoor op spatbord bij rand moet een reeds behandeld roestplekje nog iets bijgewerkt worden. Even opschuren, primer en juiste lak eroverheen- de bestuurdersstoel heeft 'instappschade'. Kan eenvoudig door stoffeerder verholpen worden.De Jeep wordt regelmatig gebruikt. Kilometerstand loopt dus nog iets op. De kleur heet officieel trouwens 'Desert Sand Metallic'. Check de advertentie hier: http://ww3.autoscout24.nl/classified/298947032?asrc=st|asIk heb nu al spijt.. €3750 (maar voor een forumlid trek ik daar 250€ van af, vanwege de grote waarde van dit forum)
 15. Sluiten maar.. heb nieuwe laten plaatsen..
×
×
 • Create New...