Jump to content

The Dijk

Forum member
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About The Dijk

 • Birthday 10/27/1965

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Naarden

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  1987

Recent Profile Visitors

1286 profile views
 1. Heren, Bij de keuring is er een koplamp afgekeurd. Kunststof afstel blokje is afgebroken. Kan iemand mij vertellen waar ik een andere of nieuwe vandaan kan halen of is er iemand die er nog eentje over heeft ?? Gr. Nico..
 2. John, past de RVS uitlaat cherry bomb op YJ 4.2 uit 87 ?? Zo ja wil ik hem graag van je overnemen. Gr. Nico..
 3. Besteld op Ebay.com https://www.ebay.com/itm/271234276837 Voor ongeveer 375 euro met ruim 2 weken op de mat... Geen Druk regelaar gebruikt. Gr. Nico..
 4. Zit er op en lopen als een tiet... Thx...
 5. Dank je wel Ab voor de info. Heb de 38 inmiddels besteld. Ben benieuwd naar het verschil t.o.v. de oude carburateur. Wordt druk met klussen de komende tijd. Heb tevens een nieuw contact slot besteld, nieuwe ruitenwisser schakelaar en een nieuwe richting aanwijzer schakelaar. Ben dus nog wel even lekker bezig. gr. Nico
 6. Heren, Wrangler YJ loopt niet meer naar behoren. Start goed maar loopt onregelmatig, slaat af als de motor warm is tijdens het remmen of blijft te hoog stationair lopen. Afstellen van de choke levert ook geen verbeteringen op. Heb besloten de originele carburateur te gaan vervangen. Vraag is nu welke is beter om aan te schaffen. 1) The Weber 32/36 DGEV Of 2) The Weber 38 DGEV Voor beide types zijn er complete kits te koop geschikt voor de 4.2 liter YJ maar ik kan geen verschil vinden tussen deze twee. Iemand ervaring met een van deze Webers? Er wordt regelmatig gesproken over een Fuel pressure regulator. Welke zou dat moeten zijn. Ik zie het merk Holley wel eens voorbij komen. Zijn er andere merken kits die misschien beter zouden zijn? Alvast bedank voor de reacties. Gr. Nico..
 7. Bart, heb wel interesse voor de stuurkolom mist je heb wilt opsturen!! Laat maar weten wat hij kost. Gr. Nico..
 8. Heren, Kan iemand mij vertellen of de kunststof geleiders soft top los te kop zijn. De mijne zijn namelijk versleten ( zie foto ). Deze zitten in de stang waar mee de soft top op spanning wordt gezet. Gr. Nico...
 9. Thx voor alle reacties. Heb inmiddels een Felpro pakking besteld..., dit zou samen met de aluminium deksel goed moeten gaan komen. Gr. Nico...
 10. Heren, vraag....??? 2 jaar geleden klepdeksel pakking vervangen aangezien deze lekte. Tijdens demontage bleken er meerdere bouten los te zitten. Nu wederom lekkage. Nieuwe pakking ( kurk ) besteld en geplaatst. Ook nu zaten er meerdere bouten los. Waren gewoon met de hand er uit te draaien. Ben nu 3 dagen verder en er bleken tijdens de controle er alweer een paar los te zitten. Durf te bouten niet veel strakker aan te draaien aangezien dan de nieuwe pakking dan weer aan snot gaat. Iemand hier een oplossing voor ? Gr. Nico..
 11. Te koop aangeboden.. Een nette trekhaak voor een Wrangler YJ. Trekhaak is in hoogte aan te passen. Komt van een 2.5 inch verhoogde Jeep af. 75 euro is de prijs. Gr. Nico
 12. Kenzo, Tire carrier inclusief trekhaak €50,- nog beschikbaar ?..
 13. Van het weekend de Wrangler weer van stal gehaald (Old timer regeling ). Toen ik de Jeep in de stalling neer zette had ik al het idee dat er iets niet goed was. Tijdens het intrappen en op komen van de koppeling voel / hoor ik een bonkend geluid onder de auto van daan komen. Het schakelen zelf gaat goed en soepel. Wel heb ik het idee dat wanneer de auto warm is dat het gebonk tijdens het bedienen van de koppeling een stuk minder is. Neemt niet weg dat het wel steeds iets erger lijkt te worden. Iemand een idee wat hier de oorzaak van kan zijn??? Laat de auto nog maar even staan om eventueel niet nog meer stuk te maken.
 14. Beste Jeepers, Ik heb jullie wijsheid nodig voor het volgende… Ik heb problemen met de ruitenwissers en of richting aanwijzers. Als ik een richting aan geef komen ook de ruitenwissers een stukje in beweging. Tevens hoor ik ook wat een geluid dat lijkt op geknetter uit de stuur kolom achter de pookje van de richting aanwijzer. Ook de interval werkt niet goed. De eerste 2 standen werken niet. Als ik de ruitenwisser continu aanzet loopt deze soms door het eindpunt en komt dus op het raamrubber vast te zitten. Mijn vraag is nu, komt dit probleem uit de stuurkolom of uit de motor van de ruiterwisser? Zijn dit misschien 2 aparte problemen? Gr. Nico..
 15. Heren, de info / raad was weer perfect....schakeld weer naar behoren. THx..
×
×
 • Create New...