Spring naar bijdragen

Even Voorstellen..


Mav
 Share

Recommended Posts

Hoi allemaal!

Mijn naam is Stefan, ik woon en werk in Almere maar om oorspronkelijk uit Maarssen (bij Utrecht).

Ik werk als verkoopadviseur bij een Chrysler/Jeep/Dodge dealer en elke keer als ik in een Jeep stap, krijg ik toch wel een beetje het Jeep-gevoel:B.

Ik rij zelf een Dodge Caliber diesel (verwant aan Jeep Patriot/Compass) maar reed regelmatig in onze vervangend vervoer auto, Jeep Wrangler 4.0 Sport (65th Anniversery uitvoering) Softtop.

De eerste meters, ik schrok me rot - maar na 5 minuten begint het lekker te worden. Rustig cruisen, armpje aan het stuur en de auto toont zijn karakter, en dat karakter ben ik verliefd op geworden!

Echt ruig terrein heb ik nog niet gereden, maar wil dat zeker is gaan doen. Voor de rest sleutel en poets ik een beetje (poetsen gaat me beter af) voor de hobby, meestal klassieke auto's.

Hopelijk een keer tot ziens! :wacko:

Stefan

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zeker :lol:.

Is iedereen (of bijna iedereen) hier ook lid van de Jeep Club? Of staat dat los van JeepForum.nl ?

Veel van de forummers zijn inderdaad lid van Jeep Club Nederland, maar forum en club opereren zelfstandig van elkaar. De gemeenschappelijke noemer is het rijden van een Jeep.

Evenementen van JCN die eventueel (tegen meerprijs) toegankelijk zijn voor niet-leden worden meestal op het forum vermeld. Als je van plan bent off-road te gaan zijn de evenementen van de Club absoluut aan te bevelen. ;) Je kunt echter alleen meerijden als je in je Jeep komt;)

Bovendien ben ik van mening dat de weinige mogelijkheden die er in NL nog zijn om off-road te gaan het beste in stand kunnen worden gehouden door gemeenschappelijk die belangen te verdedigen.

Maar het is dus niet verplicht lid van JCN te zijn om hier te mogen komen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Verschillende Forummers zijn lid van meerdere 4x4 clubs.

Om vaker te kunnen rijden.

Ondergetekende is lid van JCN,4x4 de veluwe en Off Road Challenge en ga ook naar evenementen van www.modderpoel.nl

De andere 3 clubs hebben niet alleen Jeeps maar ook Soezen,Toyos en van die Indiase Tatas waar Landrover op staat.;)

Ga ook wel rijden op evenementen van de ANVT etc. Of we vormen zelf een groepje en gaan ergens spelen.Maar dat is dan meestal niet in Nederland.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo,

ik ben Germo van de Hoek, woonachtig in Nieuwleusen (bij Zwolle aan de A28) en ben sinds kort in bezit van een Cherokee Chief van bouwjaar 1980 (afkomstig uit Zwitserland).

De Chief is voorzien van een AMC 360 en Quadratrac met Low Range.

Bedoeling is om de Chief z.s.m. te voorzien van APK en kenteken om de auto al rijdend op te knappen (er zit geen laswerk meer aan, alleen enkele kleine elektronische storingen en de banden zijn niet al te best).

Hiervoor ben ik nog wel enkele onderdelen benodigd, hiervoor heb ik in "te koop gevraagd" een bericht gepost.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo, ik ben Ian. Afkomstig uit Belgisch Limburg (Zonhoven). Heb sinds kort een Cherokee XJ 2.5TD en ben via google op dit forum terecht gekomen.

Ben al enkele jaren, zeg maar verliefd, op Jeep en uiteindelijk is het er toch van gekomen :lol:

Meer info ivm me Cherokee heb ik in 'ff serieus' geplaatst voor ik dit topic gezien had:

http://www.jeepforum.nl/showthread.php?t=13109

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Mede-Jeepers,

Ik ben Eric uit Brabant en na 2,5 jaar een CJ7 uit 1977 gereden te hebben ben ik vandaag overgestapt naar een Grand Cherokee 4.0 uit 1995. Deze heeft inmiddels 260.000km gereden, maar ik heb begrepen dat deze motoren dan pas gaan leven. De vorige eigenaar (3e) heeft hem de afgelopen 5 jaar vertroeteld, alle rekeningen, onderhoudsboekjes enz. zijn van al die jaren bewaard. Ik hoop er net zoveel plezier aan te beleven als de vorige eigenaar. Ik neem tenminste aan dat hij er plezier mee heeft gehad aangezien er zo'n :) aan de binnenspiegel bungelt. Deze blijft dan voorlopig ook hangen als het aan mij ligt. :thumbsup:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo allemaal, ik ben Jeroen uit de omgeving van Rotterdam. Zit al een paar weken op dit forum maar dit topic was me even ontgaan. In mijnJeep Cherokee 4.0i 60th Anniv. Aut.uit 2001 zit geen gas, en ben ook niet van plan om meer dan 10.000 km per jaar te rijden. Al hoewel dat waarschijnlijk niet gaat meevallen ;)

zie mijn voorstellen en vraag : http://www.jeepforum.nl/showthread.php?t=12957

BTW een erg goed forum, erg actief en zeer informatief :D:worshippy:

bewerkt door jeroenC
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...