Spring naar bijdragen

GvdHoek

Forum member
  • Aantal bijdragen

    25
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over GvdHoek

  • Verjaardag 29/07/1984

GvdHoek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Jazeker, de tik is eruit. Hij loopt weer als een zonnetje! Maarrr... nu zijn er andere ontwikkelingen en staat de auto te koop! Dus voor de liefhebber, hij staat onder 'te koop aangeboden'.
  2. Hierboven de foto's die ik vandaag gemaakt heb. Helaas zijn ze wel wat donker geworden. Zoals ik vermelde en op de foto's te zien is is de lak slecht. Carroserie is niet doorgeroest! Een bod is altijd welkom.
  3. Jeep Cherokee Chief 1980 Wide body AMC 360 (loopt goed) - nieuwe olie + filter - nieuwe H.E.I. ontsteking - nieuwe bougies - nieuwe bougiekabels - Edelbrock luchtfilter Quadratrack (fulltime 4x4) - Low Range Zwitsers kenteken inclusief papieren en douane formulieren (geen BPM), enkel nog een kenteken schouwing bij de RDW (kosten € 89,-). Carroserie is vrij hard, 1 plek op spatbordrand en 1 onder bestuurdersstoel (ca. 10 x 10 cm) Trekhaak Nieuwe ruitenwissers Nieuw startrelais Cruise control Airco Lak slecht - Inclusief 4x zeer goede banden, 2x 33” en 2x 31” en wat extra kleine onderdelen (o.a. aandrijfas, achterlichtbehuizingen, zijruitje enz) Het betreft een compleet opknapproject waar ik aan begonnen ben en nu wegens nieuwbouw woning helaas geen tijd meer voor heb. Vraagprijs € 2750,- inruil/ruil met oldtimer met APK mogelijk
  4. Ik heb reeds stoterstangen gevonden, na nogmaals gebeld te hebben met B&S bleek dat ze er toch nog enkele hadden liggen! Dus ga vandaag eens proberen of de tik er nu uit is! Allen bedankt!
  5. Helaas, B&S heeft dit niet voorradig. Iemand anders een adres die onderdelen voor een AMC360 heeft liggen?
  6. Ik denk dat ik het al weet, moet B&S zijn toch? http://www.bsautoparts.nl
  7. Bas, bedankt voor je snelle reactie. Heb je ook een adres van BNS? of eventuele website? Germo
  8. Hallo allemaal, in de motor van mijn Chief zat een ferme tik. Na nieuwe olie erin gedaan te hebben de klepdeksels maar eens gelicht. Nu blijkt dat van de achterste zuiger de voorste stoterstang hartstikke krom is. Naar mijn idee kan dit ontstaan zijn doordat de auto een tijd heeft stilgestaan waardoor door te dikke olie de hydraulische klepstoter is vast gaan zitten (klopt mijn idee hiervan?). Nu heb ik enkele vragen, wie heeft er een stoterstang voor een AMC360 op voorraad? Daarbij is bij het losdraaien van de tuimelaar dat bruggetje wat over 2 tuimelaars heen zit en waarmee de tuimelaars vastzitten geknapt. Dus deze ben ik ook benodigd. En hoe kan ik zien (testen) of de hydraulische klepstoters nog goed zijn? Alvast bedankt!
  9. Charlie, bedankt voor je supersnelle reactie! Ben in ieder geval blij dit te horen, ik was al bang dat mijn TH400 kapot zou zijn. Staat er ergens ook een duidelijke uitleg van de werking van de Quadratec?
  10. Hallo allemaal, een vraag aan de deskundigen Ik heb een Cherokee Chief voorzien van AMC360 met TH400 en QuadraTrac, deze is momenteel alleen voorzien van een aandrijfas voor. Nu komt hij momenteel amper van zijn plek. Mijn vraag is nu of iemand een duidelijke uitleg heeft (of een site weet waar dit op staat uitgelegd) van de werking van deze QuadraTrac en of het klopt dat de voorwielen geen aandrijving hebben als de achterste aandrijfas mist. bedankt!
  11. Hallo, ik zoek voor m'n '82 Cherokee Chief een ruitenwisservloeistoftankje (inclusief elektrische pomp) en een dop voor het koelvloeistoftankje. wie heeft er iets liggen dat er zo in past???
×
×
  • Nieuwe aanmaken...