Spring naar bijdragen

GvdHoek

Forum member
  • Aantal bijdragen

    25
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door GvdHoek geplaatst

  1. Jazeker, de tik is eruit. Hij loopt weer als een zonnetje! Maarrr... nu zijn er andere ontwikkelingen en staat de auto te koop! Dus voor de liefhebber, hij staat onder 'te koop aangeboden'.
  2. Hierboven de foto's die ik vandaag gemaakt heb. Helaas zijn ze wel wat donker geworden. Zoals ik vermelde en op de foto's te zien is is de lak slecht. Carroserie is niet doorgeroest! Een bod is altijd welkom.
  3. Jeep Cherokee Chief 1980 Wide body AMC 360 (loopt goed) - nieuwe olie + filter - nieuwe H.E.I. ontsteking - nieuwe bougies - nieuwe bougiekabels - Edelbrock luchtfilter Quadratrack (fulltime 4x4) - Low Range Zwitsers kenteken inclusief papieren en douane formulieren (geen BPM), enkel nog een kenteken schouwing bij de RDW (kosten € 89,-). Carroserie is vrij hard, 1 plek op spatbordrand en 1 onder bestuurdersstoel (ca. 10 x 10 cm) Trekhaak Nieuwe ruitenwissers Nieuw startrelais Cruise control Airco Lak slecht - Inclusief 4x zeer goede banden, 2x 33” en 2x 31” en wat extra kleine onderdelen (o.a. aandrijfas, achterlichtbehuizingen, zijruitje enz) Het betreft een compleet opknapproject waar ik aan begonnen ben en nu wegens nieuwbouw woning helaas geen tijd meer voor heb. Vraagprijs € 2750,- inruil/ruil met oldtimer met APK mogelijk
  4. Ik heb reeds stoterstangen gevonden, na nogmaals gebeld te hebben met B&S bleek dat ze er toch nog enkele hadden liggen! Dus ga vandaag eens proberen of de tik er nu uit is! Allen bedankt!
  5. Helaas, B&S heeft dit niet voorradig. Iemand anders een adres die onderdelen voor een AMC360 heeft liggen?
  6. Ik denk dat ik het al weet, moet B&S zijn toch? http://www.bsautoparts.nl
  7. Bas, bedankt voor je snelle reactie. Heb je ook een adres van BNS? of eventuele website? Germo
  8. Hallo allemaal, in de motor van mijn Chief zat een ferme tik. Na nieuwe olie erin gedaan te hebben de klepdeksels maar eens gelicht. Nu blijkt dat van de achterste zuiger de voorste stoterstang hartstikke krom is. Naar mijn idee kan dit ontstaan zijn doordat de auto een tijd heeft stilgestaan waardoor door te dikke olie de hydraulische klepstoter is vast gaan zitten (klopt mijn idee hiervan?). Nu heb ik enkele vragen, wie heeft er een stoterstang voor een AMC360 op voorraad? Daarbij is bij het losdraaien van de tuimelaar dat bruggetje wat over 2 tuimelaars heen zit en waarmee de tuimelaars vastzitten geknapt. Dus deze ben ik ook benodigd. En hoe kan ik zien (testen) of de hydraulische klepstoters nog goed zijn? Alvast bedankt!
  9. Charlie, bedankt voor je supersnelle reactie! Ben in ieder geval blij dit te horen, ik was al bang dat mijn TH400 kapot zou zijn. Staat er ergens ook een duidelijke uitleg van de werking van de Quadratec?
  10. Hallo allemaal, een vraag aan de deskundigen Ik heb een Cherokee Chief voorzien van AMC360 met TH400 en QuadraTrac, deze is momenteel alleen voorzien van een aandrijfas voor. Nu komt hij momenteel amper van zijn plek. Mijn vraag is nu of iemand een duidelijke uitleg heeft (of een site weet waar dit op staat uitgelegd) van de werking van deze QuadraTrac en of het klopt dat de voorwielen geen aandrijving hebben als de achterste aandrijfas mist. bedankt!
  11. Hallo, ik zoek voor m'n '82 Cherokee Chief een ruitenwisservloeistoftankje (inclusief elektrische pomp) en een dop voor het koelvloeistoftankje. wie heeft er iets liggen dat er zo in past???
  12. Wie kan mij helpen met de volgende vragen: - Wat voor motorolie moet er in een AMC360? - Hoeveel motorolie gaat erin? - Wat voor (en hoeveel) bakolie moet er in de automaatbak en in de quadratrac unit (incl low-range) en hoe vaak moet dit vervangen worden (+ is dit gemakkelijk te doen)? Alvast bedankt!
  13. Passen 33x12,5x15 banden eigenlijk zo op een Cherokee Chief van 1980? Of moet je daarvoor aan het verhogen gaan?
  14. Ik heb 2x een Cooper Discoverer radial STT maat 31x11,5x15 M/S liggen welke ik graag zou willen ruilen voor 2x een 33-er (aangezien ik er hier nog 2 van heb liggen en ik 4 gelijke maten wil hebben vanwege 4x4 aandrijving). Heb nu General Grabber ATT 33x12,5x15 M/S, maar andere maten/merken mogen ook.
  15. Ik heb een quadratrac, dus dan staat hij altijd permanent. Ik weet niet precies hoe zo'n quadratrac werkt, maar het lijkt mij toch dat deze wel over weg moet kunnen met sneller draaiende voor- dan achterwielen. Kan dit direct kwaad voor de tussenbak als ik hiermee ga rijden? Of is er enkel meer slijtage op de langere termijn?
  16. Hallo ik heb een Cherokee Chief bouwjaar 1980. Deze is voorzien van 360 v8 met quadratrac (incl low range), nu heb ik banden liggen die van een CJ af komen, 2x 33x12.5x15 en 2x 31x11.5x15. Maar mijn gevoel zegt dat het niet verstandig is om achter hogere banden te plaatsen dan voor i.v.m. de quadratrac? Klopt dit? Zo ja, wie o wie heeft er 2x 33-ers liggen en wil ze ruilen voor 31-ers?
  17. GvdHoek

    Start solenoid

    Kan slotje op, heb er al een gevonden!
  18. GvdHoek

    Start solenoid

    Wie o wie heeft er nog een start solenoid liggen die hij/zij niet gebruikt? (nieuw of gebruikt) Ik ben hem nodig voor een Cherokee Chief uit 1980, maar volgens mij passen andere Jeep-types en bouwjaren ook wel!
  19. Hallo, ik zoek een contactslot en deursloten voor m'n Cherokee Chief uit 1980. Wie kan mij hieraan helpen? mvg Germo van de Hoek
  20. GvdHoek

    Even Voorstellen..

    Hallo, ik ben Germo van de Hoek, woonachtig in Nieuwleusen (bij Zwolle aan de A28) en ben sinds kort in bezit van een Cherokee Chief van bouwjaar 1980 (afkomstig uit Zwitserland). De Chief is voorzien van een AMC 360 en Quadratrac met Low Range. Bedoeling is om de Chief z.s.m. te voorzien van APK en kenteken om de auto al rijdend op te knappen (er zit geen laswerk meer aan, alleen enkele kleine elektronische storingen en de banden zijn niet al te best). Hiervoor ben ik nog wel enkele onderdelen benodigd, hiervoor heb ik in "te koop gevraagd" een bericht gepost.
  21. Hallo, ik ben voor m'n Cherokee Chief 1980 (vzv AMC 360) op zoek naar enkele onderdelen: o.a. - knipperlichten voor in de bumper - ruitenwissermotor - 8x half maantje aandrijfas bevestiging - verdelerkap - rotor - ontstekingsmodule De banden die er momenteel onder zitten zijn APK-afkeur vanwege kleine scheurtjes. Aangezien ik de Chief eerst door de APK wil hebben om daarna op zoek te gaan naar andere velgen met banden ben ik ook op zoek naar 4 velgen met banden om te lenen/huren voor de APK Wie heeft er nog 4 velgen met goede banden liggen die hij/zij tijdelijk kan missen? Over de prijs/onkostenvergoeding/oid komen we wel uit. reacties op: GermovdHoek@hotmail.com groeten, Germo
×
×
  • Nieuwe aanmaken...