Spring naar bijdragen

FrankXJ

Lifetime Members
  • Aantal bijdragen

    711
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

FrankXJ last won the day on October 11 2011

FrankXJ had the most liked content!

Over FrankXJ

  • Verjaardag 07/05/1969

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    2001

Recente profielbezoeken

1,813 profielweergaven

FrankXJ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Waardering in de gemeenschap

  1. Hoi ik ben Frank, ik ben nog steeds lid 563 van de Jeep club en heb door mijn diensttijd in Bosnië de status van veteraan. Dat is een hechte groep en een hele oude WW2 strijder van 80 komt nog een keer naar Nederland vanuit Australië. Grootste wens: nog een keer in een Willy's rijden. Omgeving Brunssum. Is hier iemand die, al dan niet tegen betaling zijn droom kan verwezenlijken? Zou super tof zijn.
  2. FrankXJ

    Ben Er Nog

    Eens een Jeep. Voor altijd verliefd
  3. Bijna (prijs toegevoegd)
  4. Misschien wel de mooiste Cherokee van Nederland. Hij gaat weg omdat ik hem te weinig gebruik. Kilometerstand is 191000 Prijs is 4250 De bijzonderheden - laatste serie Cherokee - het 60th anniversary model - full options uitgerust - jeep is 3,5 inch verhoogd waardoor hij er wat stoerder uitziet - vorig jaar is de gehele ophanging (vering, schokdempers etc allemaal vervangen). Alles van Rancho - mud-terrain banden met vrijwel vol profiel - de Jeep is gebruikt in de serie van BNN en is bekend van televisie - in de zes jaar dat ik hem heb, heb ik er nooit problemen mee gehad op een kapotte accu na. De pluspunten: - trekhaak (3250kg) - auto is altijd in onderhoud geweest bij de specialist Maasbach 4x4 - nieuwe voorruit (geen pitten of scheuren dus) - grote beurt eind oktober twv 550 euro (oa de motorriem vervangen) - geen roest - prachtige staat - 4x4 doet het volledig (parttime/fulltime en lage gearing) - leren bekleding De minpunten - airco moet bijgevuld worden - wat kleine beschadigingen/krasjes rondom - radiocassettespeler doet het niet goed meer
  5. Heeft iemand nog een goede liggen? Die van mij heeft de geest gegeven.
  6. Sinds gisteren is het stationair toerental ineens lager (zo laag dat de motor stopt) van een XJ uit 2001. Bij normaal rijden geen enkel probleem Koude motor is geen probleem - mooi rond de 1000-1100 toeren; maar bij een warme motor hobbelt hij even rond de 800 toeren en zakt dan weg. Geen foutcodes. Kan het iets simpels zijn of kan ik met mijn kennisniveau beter naar de garage?
  7. Iemand een idee hoe je af kan zeggen. Ik zie geen mailadressen op de website. M'n dochter mag na twee jaar ploeteren eindelijk afzwemmen.
  8. FrankXJ

    23 Oktober JeepAcademy

    hahaha. Gelukkig was er in Tiel een afspuitplaats want ik kwam op de snelweg niet boven de 60 omdat die alle kanten opstuitende.
  9. FrankXJ

    23 Oktober JeepAcademy

    [quote name=www.jeepie.nl' timestamp='1319386955' post='278816' Foto Album 23-10-2011 made by Rene and Gaby Super Rene! Albert & Bas bedankt voor het marshallen. Het was een topdag! Ik heb het gemist, maar ben nu weer van de partij.
  10. FrankXJ

    23 Oktober JeepAcademy

    Ben ook benieuwd. Aanwezigheid van de frietwagen zal mijn zoon zeker motiveren om het langer vol te houden dan de vorige keer.
  11. Daar ben je inderdaad goed weggekomen. Hoe is het met de tegenpartij?
  12. FrankXJ

    23 Oktober JeepAcademy

    Ook aangemeld. Ik ben er klaar voor!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...