Ary

Forum member
 • Aantal bijdragen

  87
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  7

Ary last won the day on May 15

Ary had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral

Over Ary

 • Verjaardag 12/09/1958

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zeeland

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  CJ-7
 • Bouwjaar
  1985

Recente profielbezoeken

866 profielweergaven
 1. trekhaak

  Enne: elektronica hoeft niet te werken? De mijne werd APK afgekeurd omdat de stekkerdoos niet goed werkte. Kan natuurlijk een superzeikerige APK meester met hoofdpijn zijn geweest. Maar net wat Ab zegt, gaat goed zolang het goed gaat, gaat het mis dan zoeken ze tegenwoordig een schuldige. Vrees dat je dan met een hobby bobby trekhaak toch wat uit te leggen hebt. Hou je maar liever bij bedrijven die gecertificeerd zijn voor dit soort aanpassingen.
 2. Vandaag de waterpomp vervangen, oude was uit z'n lagers gelopen.
 3. Ik heb voor 2 bar en achter 1,8 bar.
 4. Heb er eentje gevonden, kan slotje op
 5. Vandaag heeft mijn waterpomp het begeven, ben naarstig op zoek naar een waterpomp voor een CJ 7 van 1985 met een lijn 6, 4,2 L. wie o wie heeft er een goeie liggen?
 6. De Jeep kan er weer 2 jaar tegen aan met de complimenten van de keurmeester, ziet er van onderen nog erg strak uit totaal geen roest te vinden. Remverschil voor 3% en achter 2%. CO 1% en dat voor een auto uit 1985.
 7. Dat is hier niet het geval, je verandert de auto slechts 1/3 door er alleen een andere motor in te zetten. Dat mag, je behoudt dan gewoon je kenteken en je bouwjaar. wat jij bedoelt is als je een oldtimer uit het buitenland op kenteken wilt zetten met een moderne motor, moderne aandrijving en moderne remmen. BV een Cobra proberen op kenteken te krijgen uit 1965, dat kan je vergeten en deze zal worden aangemerkt als een nieuwe auto. Met alle slurptaxen ed erbij.
 8. Luchtfilter en een luchthapper bij zijn raam?
 9. Leuk en ik blijf het volgen en die van jou ook Hermancj5
 10. Heb ook eens een auto besteld in april, zou een levertijd op zitten van 3 maanden. Werd pas beging november geleverd. Toen hoefde ik hem niet meer, heb hem toen ook in januari van het nieuwe jaar laten leveren. Wel de afgesproken inruilprijs behouden als pleister op de wonde. Dus inderdaad, het jaar van levering is altijd van toepassing, niet het bouwjaar.
 11. Gaat de goede kant op, mooi oranje hulk erin.
 12. Dat is wel een erg zware opdracht, maar je hebt gelijk 👍👍
 13. Ik kan niet beoordelen of het klimaatbeleid een farce is, alleen keek ik net nog even op de wereldkaart en zag hoe klein Nederland is. Kunnen wij het klimaat veranderen door de belastingen te verhogen? Volgens mij hebben we daar wat meer werelddelen voor nodig.
 14. Lees net dat we weer geluk hebben, de formatie is mislukt. Hopen op gezond verstand nu.
 15. En wie weet, misschien krijgen we straks wel subsidie uit Brussel om dit moois op de weg te houden?