Jump to content

Adebisi

Forum member
 • Posts

  184
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Adebisi last won the day on July 21 2019

Adebisi had the most liked content!

1 Follower

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Cherokee
 • Bouwjaar
  1997

Recent Profile Visitors

3724 profile views

Adebisi's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

12

Reputation

 1. Hi, een orgineel Mopar is lastig te vinden maar als je even googled zijn er aftermarkets bijv: https://www.amazon.com/Tailpipe-compatible-Wrangler-1987-1995-replacement/dp/B0CH1JPNJZ
 2. check ook misschien de eerste O2 sensor die voor de cat zit
 3. Welkom! Mooie uitvoering ook 😊
 4. Als de banden bij volledig sturen zouden wrijven op de "lower control arms", kun je een aantal sluitringen op "steering stop adjuster" doen zodat hij wat minder scherp stuurt.
 5. Ik heb ze iets breder dan hoger met 235/75R15 Cooper AT3 4s, 1" - 1,5" lift en geen wrijving in de wielkasten bij een volledige bocht, zie ook mijn profiel foto.
 6. Ja, de bedrading is aangepast en direct me een relay naar de accu. Zweden is zeker ook erg mooi in de winter met een Jeep! Voor mij is deze zomer misschien de planing richting Lofoten, Noorwegen.
 7. Ok dankje. Ik heb 3 Hellas met groot light op voorbumper, dat werkt goed als ik alleen op de weg ben. Het is meer het klein licht wat nog wel wat sterker zou mogen of misschien wat breder, ik heb vooral lastig zicht met slecht weer en onverlichte wegen. De Osrams LEDs geven wel mooi breed licht als ik dit vergelijking filmpje zie https://youtu.be/S9SZsw-ge94 Maar laat maar weten of je ze misschien gaat testen in de toekomst, ik ben wel benieuwd of het misschien een goede retro fit/modernere oplossing is.
 8. Interessant! Ik rij nu met Philips h4 rally 100/90w, zouden deze Osram H4 LED sterker zijn? En worden trouwens LED's wel warm genoeg om eventueel sneeuw te smelten? Ik woon in Zweden en het is af en toe erg donker in de winter op de kleinere wegen.
 9. is het misschien dezelfde van een dorman 800-714 ?
 10. Jeep XJ time-lapse engine rebuild, 4.0L STROKED to 4.6L 🤤
 11. Heb je de ECU gereset nadat je de nieuwe sensors hebt geplaatst? Een hoge toerental en als de motor warm is kan misschien een vacuum lek zijn. Je kan de bouten van het inlaat-/uitlaatspruitstuk controleren, het is vaak voorkomend dat deze losraken en vacuümlekkage veroorzaken. Check misschien ook de vacuum slangen of alles goed zit, bijv die bij de MAP-sensor in het gasklephuis.
 12. NTK is idd OE maar de upstream is al een tijdje niet op voorraad. Ik heb afgelopen zomer de Denso besteld bij Rockauto als alternatief en is tot nu toe ook kwalitatief zeer goed. Verder is voor de elektronische delen zoveel mogelijk Mopar aan te bevelen als je de OE niet weet, de XJ's zijn daar een beetje kieskeurig in.
 13. Wat Ab al aangaf, heb je dit al gedaan? Een niet goedwerkende sensor geeft een aantal van deze symptomen. Indien nodig zou ik wel aanraden om de sensor te vervangen met een OEM sensor van Mopar. Olie filters kan ik die van Wix aanraden.
 14. Ik weet niet of het mogelijk is bij een KJ maar ik heb het los gekregen bij mijn XJ met deze tip met een bout er tussen, zie: https://jeepspecs.com/tj-generation/unit-bearing-dislodge/
×
×
 • Create New...