Jump to content

Arcblizz

Forum member
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Arcblizz last won the day on April 11 2019

Arcblizz had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Compass
 • Bouwjaar
  2007

Recent Profile Visitors

435 profile views
 1. Zal waarschijnlijk de afvoer van je paravaan zijn (het gedeelte onder de ruitewissers)
 2. Heb je er geen instructieboekje bij? Android radio/navigatie ------> Aliexpress
 3. Als hij vol van rechts of links op je voorwiel geklapt is dan heeft de aandrijfas ook een optater gehad. Is de wiel ophanging niet krom? waardoor de afstand tussen bak en wiel iets kleiner is zodat je aandrijfas minder speling heeft bij de homokineten.
 4. je weet niet hoe nauwkeurig de apparatuur is, dus zou ik er gewoon een tijdje mee rijden tot alles ingesleten is op elkaar.
 5. ik zou de cilinders licht handmatig honen en dan de nieuwe zuigers erin.
 6. Motor kun je ook beter inrijden ipv in te laten lopen Dan koelt ie beter door de rijwind.
 7. daar is toch niks aan veranderd na revisie van je blok? Ik zou het eerst in de nieuwe onderdelen zoeken zoals cilinderkop, zuigers en misschien wel je nieuwe ontsteking. Of bijv. ligt de bovenkant van je zuiger wel gelijk aan of lager dan bovenkant onderblok? zijn de cilindergaten in de koppakking gelijk of kleiner dan de diameter van de cilinders? Kan zijn dat de zuiger iets boven het blok uitkomt en tegen de ring in de koppakking aan tikt waardoor de zuigerveer is gaan klemmen. Heb je met het plaatsen van de zuigers de cilinders wel ingesmeerd met olie?
 8. Heb je die software nieuw ge-installeert samen met je ontsteking?
 9. is bij een gietijzeren blok ook minder van belang dan bij een aluminium blok. En natuurlijk de hoeveelheid er opgeboord wordt en waar het blok voor gebruikt wordt. (Bij racerij kleinere toleranties dan bij straat gebruik) Maar dan nog verklaart dat niet de detonatie die je op de zuigers hebt gehad.
 10. Lijnboren heeft niks met de cilinders te maken, lijnboren is voor de lagers van de krukas. Waar jij me in de war bent is dat er dan een plaat op het onderblok wordt gemonteerd op de plek van de cilinderkop om het onderblok op dezelfde voorspanning te zetten alsof er een cilinderkop op zit.
 11. Het blok teveel afgevlakt waardoor je compressie verhouding te hoog is en daardoor voortijdig gaat detoneren (pingelen) Kop pakkingen zijn vaak in verschillende diktes te verkrijgen, als je een dunnere pakking hebt gebruikt dan standaard dan gaat je compressieverhouding ook omhoog en als dan ook het blok nog afgevlakt is dan is de verhouding nog hoger. Met hydrolock waren er stukjes uit de bovenkant van je zuiger gebroken.
×
×
 • Create New...