Spring naar bijdragen

Arcblizz

Forum member
 • Aantal bijdragen

  13
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Compass
 • Bouwjaar
  2007

Recente profielbezoeken

103 profielweergaven
 1. Arcblizz

  Sleutel

  nieuwe batterij erin?
 2. Arcblizz

  Arjan's Cherokee XJ bouwjaar 2001

  liggen de klepschotels nu wel vlak met de klepzitting?
 3. Arcblizz

  Arjan's Cherokee XJ bouwjaar 2001

  lijkt wel of de inlaat zittingen nog gefreesd moeten worden ?
 4. Arcblizz

  Ombouw naar LED of Xenon koplampen

  Ik had al LED lampen in de orginele units maar daar worden tegenliggers niet blij van, dus er maar weer uitgehaald. Dus wil ik nu een setje lenzen inbouwen in de orginele koplampen dan is mijn lichtbeeld iig goed. Mooiste zou zijn om een extra setje koplampen te bemachtigen, dit zullen wel orginele worden want ik heb ze als aftermarket nog niet gevonden. Wordt vervolgd, en dan meteen maar een how to maken voor mede jeepers.
 5. Heeft iemand al eens zijn koplampen omgebouwd naar LED of xenon verlichting mbv van een aftermarket inbouw lens?
 6. Arcblizz

  Arjan's Cherokee XJ bouwjaar 2001

  Zijn de klepzittingen gefreesd? Ook al zijn de kleppen en zittingen gefreesd dan is het wel nodig om een sluitend vlak te slijpen tussen klep en zitting. Misschien dat dit al gedaan is door degene die de kop geleverd heeft?
 7. Arcblizz

  Arjan's Cherokee XJ bouwjaar 2001

  Als je ziet hoeveel smurrie er in de kop zit, waarom niet het hele blok eruit en in de wasmachine? Je bent nu zover dan zou ik die laatste stap ook doen en dan met een schoon blok alles opnieuw opbouwen.
 8. Arcblizz

  Cruise control op Compass

  ja ik weet het, ik heb al een schema welke draden ik waar moet aansluiten vanaf ECU mochten ze niet aanwezig zijn.
 9. Arcblizz

  Voorstellen

  Ja de Compass rijd zeer prettig, ik was er eerst bang voor om het vermogen van de Alfa te missen, maar daar heb ik iig geen last van mede doordat je meer overzicht hebt en niet stuitert. Ik heb eerst nog zitten kijken naar een Grand Cherokee met 6 cil, maar dat vond ik qua houderschap belasting een te grote hap uit het maandelijkse budget.
 10. Arcblizz

  Cruise control op Compass

  Ab bedankt voor de tip. Ik heb al een beschrijving gevonden voor het geval er geen bedrading aanwezig is. Een hendel kan ik via Ebay kopen dus het komt helemaal goed, ik heb nl dit kunstje ook al eens gedaan bij een Alfa 156
 11. Arcblizz

  Voorstellen

  Het is natuurlijk geen hardcore 4x4 maar ik denk dat ik er wel mee uit de voeten kan (iig beter dan de Alfa GT)
 12. Nu heb ik vanmorgen een Compass Sport uit 2007 gekocht maar er zit geen cruise control op. Kan ik "gewoon" een hendeltje plaatsen op de plek waar het hoort en werkt dit dan of moet er nog meer gebeuren?
 13. Arcblizz

  Voorstellen

  Hallo, Mijn naam is Bouke en ben sinds vanmorgen eigenaar van een Jeep Compass 2.4 sport uit 2007. Nu nog op benzine maar in 2e week van Januari laat ik er een G3 installatie inbouwen. Mijn vorige auto was een Alfa GT 3,2v6, maar was vanwege mijn hobby niet praktisch genoeg vanwege bezoekjes aan het buitenland en de slechter begaanbare wegen aldaar. Ik hoop hier genoeg op te kunnen steken over het wel en wee van de Jeep Compass.
×