Jump to content

Arcblizz

Forum member
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Arcblizz

 1. Arcblizz

  Arjan's Cherokee XJ bouwjaar 2001

  geen rood blok en wel rode remklauwen??? Rode remklauwen is wel een race kleurtje 😁
 2. Arcblizz

  Klepdeksel YJ

  Hebben de boutjes wel de juiste maat? Of is de schroefdraad verrot?
 3. Arcblizz

  Jeep Cherokee 3.7 V6

  Hmm kan de hond wel trap lopen? Anders een soort trapje maken waar ze omhoog kan stappen.
 4. is de bak vacuum gestuurd?
 5. Arcblizz

  Jeep Cherokee 3.7 V6

  eerst de voorpoten erin en dan bij de achterkant optillen en naar binnen.
 6. Arcblizz

  Arjan's Cherokee XJ bouwjaar 2001

  Goed bezig
 7. Arcblizz

  Arjan's Cherokee XJ bouwjaar 2001

  dan zou ik ermee terug gaan
 8. Arcblizz

  Arjan's Cherokee XJ bouwjaar 2001

  Is het voelbaar met je nagel? Anders even lichtjes met een stukje krantenpapier erover wrijven. Kan zijn dat het alleen in de beschermlaag zit, die er bij starten meestal ook wel af gaat.
 9. Nu heb ik vanmorgen een Compass Sport uit 2007 gekocht maar er zit geen cruise control op. Kan ik "gewoon" een hendeltje plaatsen op de plek waar het hoort en werkt dit dan of moet er nog meer gebeuren?
 10. Nee een 2.4 benzine. Ik denk dat ze een standaard dradenboom hebben om het makkelijker te maken voor eventuele opties. Ik heb hier nog een nieuw CC hendeltje liggen, dus als iemand intresse heeft?
 11. Zo via internet een CC setje besteld in Amerika, een hendel incl. kabeltjes. Vanmorgen begonnen met inbouwen en tijdens het inbouwen kwam ik erachter dat het al voorbereid was tot aan de clockspring. Dus hendel ingebouwd en bijgeleverde kabeltje ge-installeerd. Het functioneert perfect. Heb dus de kabel vanaf ECU tot clockspring niet hoeven gebruiken.
 12. Arcblizz

  Sleutel

  nieuwe batterij erin?
 13. Arcblizz

  Arjan's Cherokee XJ bouwjaar 2001

  liggen de klepschotels nu wel vlak met de klepzitting?
 14. Arcblizz

  Arjan's Cherokee XJ bouwjaar 2001

  lijkt wel of de inlaat zittingen nog gefreesd moeten worden ?
 15. Heeft iemand al eens zijn koplampen omgebouwd naar LED of xenon verlichting mbv van een aftermarket inbouw lens?
 16. Ik had al LED lampen in de orginele units maar daar worden tegenliggers niet blij van, dus er maar weer uitgehaald. Dus wil ik nu een setje lenzen inbouwen in de orginele koplampen dan is mijn lichtbeeld iig goed. Mooiste zou zijn om een extra setje koplampen te bemachtigen, dit zullen wel orginele worden want ik heb ze als aftermarket nog niet gevonden. Wordt vervolgd, en dan meteen maar een how to maken voor mede jeepers.
 17. Arcblizz

  Arjan's Cherokee XJ bouwjaar 2001

  Zijn de klepzittingen gefreesd? Ook al zijn de kleppen en zittingen gefreesd dan is het wel nodig om een sluitend vlak te slijpen tussen klep en zitting. Misschien dat dit al gedaan is door degene die de kop geleverd heeft?
 18. Arcblizz

  Arjan's Cherokee XJ bouwjaar 2001

  Als je ziet hoeveel smurrie er in de kop zit, waarom niet het hele blok eruit en in de wasmachine? Je bent nu zover dan zou ik die laatste stap ook doen en dan met een schoon blok alles opnieuw opbouwen.
 19. Arcblizz

  Voorstellen

  Hallo, Mijn naam is Bouke en ben sinds vanmorgen eigenaar van een Jeep Compass 2.4 sport uit 2007. Nu nog op benzine maar in 2e week van Januari laat ik er een G3 installatie inbouwen. Mijn vorige auto was een Alfa GT 3,2v6, maar was vanwege mijn hobby niet praktisch genoeg vanwege bezoekjes aan het buitenland en de slechter begaanbare wegen aldaar. Ik hoop hier genoeg op te kunnen steken over het wel en wee van de Jeep Compass.
 20. ja ik weet het, ik heb al een schema welke draden ik waar moet aansluiten vanaf ECU mochten ze niet aanwezig zijn.
 21. Arcblizz

  Voorstellen

  Ja de Compass rijd zeer prettig, ik was er eerst bang voor om het vermogen van de Alfa te missen, maar daar heb ik iig geen last van mede doordat je meer overzicht hebt en niet stuitert. Ik heb eerst nog zitten kijken naar een Grand Cherokee met 6 cil, maar dat vond ik qua houderschap belasting een te grote hap uit het maandelijkse budget.
 22. Ab bedankt voor de tip. Ik heb al een beschrijving gevonden voor het geval er geen bedrading aanwezig is. Een hendel kan ik via Ebay kopen dus het komt helemaal goed, ik heb nl dit kunstje ook al eens gedaan bij een Alfa 156
 23. Arcblizz

  Voorstellen

  Het is natuurlijk geen hardcore 4x4 maar ik denk dat ik er wel mee uit de voeten kan (iig beter dan de Alfa GT)
×