Spring naar bijdragen

JeePee

Administrators
 • Aantal bijdragen

  2 317
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  25

Alles door JeePee geplaatst

 1. JeePee

  Wat heb je vandaag gedaan aan je Jeep | Deel 2

  Ik vraag me af hoe je de dynamo hebt getest. Naast de aansluitingen naar de accu moet ook de hulpspoel worden aangesloten om de dynamo te laten werken en voor een goede spanning is nog een signaal vanuit de PCM nodig.
 2. JeePee

  2000 XJ te koop

  S.v.p. vraagprijs vermelden.
 3. JeePee

  Elektro storing APK

  De zekeringen zullen er niet van kapot gaan maar verf geleid de stroom niet echt goed....begin dus eerst maar eens met de verse verf weg te krabben onder de aansluitingen waar contact gemaakt moet worden.
 4. JeePee

  Wat heb je vandaag gedaan aan je Jeep | Deel 2

  Zoek even op dit forum naar Death Wobble. Een stuurdemper is niet de oorzaak, het kan hooguit het probleem tijdelijk maskeren....
 5. JeePee

  Schokdemper en wegligging

  Verbruik van 1:9 is vrij normaal voor een TJ. Schokdempers beīnvloeden de wegligging natuurlijk, maar een slecht rijgedrag wordt ook vaak veroorzaakt door versleten rubbers en kogelgewrichten of door de banden.
 6. JeePee

  Wat is dit voor onderdeel?

  potkrikje van een kabouterjeep??
 7. Reeds?? Je reageert op een advertentie van 8 jaar geleden....
 8. JeePee

  Even voorstellen..

  Al geprobeerd om de accu even af te koppelen? Aansturing loopt volgens mij over de canbus dus misschien helpt een reset.
 9. JeePee

  Probleem wrangler yj 4.0

  Meet de druk op de brandstof-rail eens. De druk moet ergens tussen 31 en 39 psi zitten. Aangezien je pomp het dubbele levert zou het wel eens kunnen zijn dat je drukregelaar het niet kan bijbenen.
 10. JeePee

  JBA draagarmen KJ

  Iemand nog JBA draagarmen (UCA) voor een verhoogde KJ over?
 11. JeePee

  Motor slaat af.

  Volgens mij bedoel je met dat hendeltje met haakje je acceleratiepomp. Als die niet gekoppeld zit aan je gasklep kan dat inderdaad problemen geven bij plotseling gas geven.
 12. JeePee

  Wie kent 'm ?

  Mooie auto, maar ziet er meer uit als een vroege Wagoneer uit de jaren 60 als een Cherokee uit 76.
 13. JeePee

  Transfer Case Drop

  Zelf maken kan, maar kant en klaar kopen is wel zo makkelijk ( bijv. Rubicon Express of Warrior). Informeer maar eens bij 4offroad, jeepparts.nl, B&S etc. Als er weinig draad meer op de stroppen over is, is het inderdaad raadzaam om deze te vervangen.
 14. JeePee

  cj5 van schakel naar automaat

  Het is wel mogelijk, maar het is niet gemakkelijk door de beperkte beschikbare ruimte.
 15. JeePee

  Motor slaat af.

  Schuddende motor en naar benzine stinken doet vermoeden dat niet alle cilinders meespelen.....
 16. JeePee

  Transfer Case Drop

  Het voordeel is dat de motor/bak/tussenbak t.o.v. de carrosserie dezelfde positie houden en alles netjes past zonder te wringen. Wanneer je met de auto offroad gaat heeft het als voordeel dat je over een net iets dikker boomstammetje of bultjes kunt rijden zonder vast te komen staan. De wiggen worden inderdaad tussen de bladveer en de as geplaatst en vastgehouden door de veerstroppen.
 17. JeePee

  Transfer Case Drop

  Mocht de hoek van de aandrijfas de oorzaak zijn, zou ik er eerder voor kiezen om de pinion naar beneden te brengen middels een spie tussen de veer en de as in plaats van de tc te verlagen. Gezien de geringe verhoging zal de hoek van de as niet gigantisch gewijzigd hoeven worden. Ik ga er hierbij even vanuit dat de trilling van achter komt. Heb je al geprobeerd om de voorste aandrijfas er tussenuit te halen om te bepalen of de trilling van voor of achter komt?
 18. JeePee

  Plug in vliegwielhuis? Motorplaatje?

  Dat gat met schroefdraad is voor een plug welke bij doorwadingen er voor zorgt dat de rotzooi uit de bellhousing blijft. Als je de originele gereedschapstas er nog bij hebt zit daar waarschijnlijk de plug in. Het plaatje is inderdaad van na een revisiebeurt.
 19. JeePee

  1 band 33/12.5 R15 of 32/11.5 R15

  Als het voor de Tahoe is, daar passen geen jeepvelgen op. Chevrolet, Gmc en Nissan delen dezelfde maat.
 20. XJ heeft een unibody en geen los chassis zoals de Wrangler. Deze auto's hebben qua onderstel meer verschillen als overeenkomsten....
 21. JeePee

  4.0L blok reviseren.

  http://www.uitlaten.com/usacars/main.html
 22. Vraagprijs vermelden is verplicht op dit forum!!
 23. JeePee

  Invoeren uit Canada

  https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/douane/
 24. JeePee

  Hood Ornament Jeep

  Na 10 jaar ligt het waarschijnlijk bij het oud ijzer. Topic starter is al 10 jaar niet meer online geweest dus hier komt een slotje op. Tip voor Louis en andere nieuwe forumleden: boven een bericht staat wanneer het is geplaatst. Reageren op lang geleden aangeboden goederen heeft niet veel zin.
 25. JeePee

  “No bus” storing

  Je hebt de accu opgeladen, maar heb je de auto ook al een keer compleet spanningsloos gemaakt? Na opnieuw op spanning zetten proberen de canbus componenten zich weer opnieuw aan te melden op het systeem.
×