Jump to content

Daan Berg

Forum member
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  2005

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Daan Berg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

 1. hahaha nee, een heel andere FR :):) in het mooie zuidwesten, de Lot, vlakbij de Dordogne. Was zo lekker toen de power van mn Jeep weer terug was, wat rijdt dat ding toch fijn! Groetjes!
 2. Probleem opgelost!!! Dank OIIIIO Ruud maar Friesland is hier 1500 km vandaan maar het probleem is opgelost. Ik had ook nog P1270 en P2015 en dat was het bekende probleem met de swirlmotor. Ik heb een weerstandje van 4,7K in de connector gezet in de middelste twee gaatjes, (weerstand staat nog niet op de foto), klaar. Hij rijdt weer als een speer, 100km/uur in 8 seconden (ongeveer) lekkere kick down, ben helemaal blij! Die air intake is een bekend probleem, ik heb ook die rubber seal vervangen maar kreeg weer een oranje opgestuurd uit NL. Ik moet uitzoeken wat nou de echte goeie vervanger is en die er inzetten want hij blijft daar een beetje olie lekken. Als iemand weet welke ik waar moet bestellen graag! Dank voor jullie reactie!
 3. vandaag de nieuwe sensor er in gezet. Accu half uur losgekoppeld. Nog hetzelfde, code blijft zichtbaar in OBD, is dus niet gereset. In de app resetten kan, als ik de premium versie koop. Jeep rijdt nog steeds in 'veilige modus' snel doorschakelen en niet boven de 3000 toeren en geen kick down.... Onder het rijden contact even uit/aan gaat hij heel even weer als een speer maar direct daarna weer in 'slome modus' Wat nu? Premium kopen om die code p0470 te resetten? Doettie het dan wel weer normaal??? Hulp graag !!
 4. dankjewel OIIIIIIIIIO, ik heb inmiddels een nieuwe sensor besteld, ik ga hem er in zetten en laat dan nog even weten hoe het gaat. P0471 heb ik nog niet gehad.
 5. dankjewel Ab, maar dan zal hij dus ook de motor afknijpen als ik hem lostrek? Wat is een FSM?
 6. Hallo, ik heb een CRD die geen kick down meer heeft en heel weinig power. Als ik het contact even verbreek onder het rijden dan ging het eerst weer een maand goed maar nu inmiddels maar enkele ogenblikken:( De foutcode via mn OBD is P0471 'Exhaust Pressure Sensor "A" Circuit Range/Performance'. Die sensor (A0091535028 inmiddels opgezocht) kan ik zelf vervangen, vrij makkelijk zelfs, maar mijn vraag is nu; Hoe weet ik of het aan de sensor ligt of daadwerkelijk een probleem met de motor? Is zo'n sensor door te meten? Mag ik de stekker vd sensor er even uittrekken en een stukje rijden of juist kort sluiten? Of sloop ik dan iets? Graag jullie advies, dank alvast! Daan PS ik woon in FR en kan niet even naar een Jeep garage
 7. beste Cherokee performermance, kan je me misschien iets meer vertellen over die solenoid die vervangen moest worden? Ik denk dat ik dezelfde problemen heb maar ik kan er werkelijk niets over vinden op internet. Dank alvast, Daan
 8. de zijspiegels gaan automatisch omlaag in de achteruitstand. is dit ook uit te schakelen?
×
×
 • Create New...