Jump to content

Timtim

Forum member
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  (Nog)Geen Jeep
 • Bouwjaar
  N.v.t.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Enable
 1. Timtim

  Even voorstellen......

  Een Jeep club meeting lijkt mij wel wat. Neem aan dat dit duidelijk vermeld word. Of is er al een datum bekend. Zal zelf zo ook een zoeken op forum.
 2. Timtim

  Even voorstellen......

  Heren, Bedankt.
 3. Timtim

  Even voorstellen......

  Hallo allen, Mijn naam is Tim en sta op dit forum als Timtim geregistreerd omdat er nog een Tim aanwezig is. Op het moment nog niet in het bezit van een Wrangler maar hoop dat dit door de informatie die ik hier verwacht te vinden niet lang meer duurt. De bedoeling is om de Wrangler met mooi weer te rijden en (nog) niet echt off road. Maar ik heb de tijd om mij hier in te lezen. En dat blijkt ook echt nodig merk ik als je een Wrangler gaat/wilt aanschaffen. Wil je nog iets weten dan hoor ik het graag. Groet, Tim.
 4. Timtim

  Aankoop Wrangler

  Heren, Bedankt voor jullie reacties tot dusver. Ik kan daar wel wat mee. Zelf denk ik wel als ik een " standaard" wranger koop en ik maak deze zoals op foto dan kost dat mij ook een vermogen. Ik ga gewoon eens een proefrit maken en kijken hoe hij rijd. Wat betreft de extra aanpassingen op deze auto (verhoging enz..) kan ik als leek toch niet zien of wat erop zit (kwalitatief) goed merk is. Ook de garagehouder gaf aan niets hierover te weten. Ook niet welke overbrenging er op zit. Hoop dat dit te merken is bij testritje. Hij gaf wel aan dat de vorige eigenaar een liefhebben was en er veel aan gedaan heeft. Vandaar dat ik dacht misschien kent iemand op deze forum de auto. Ik krijg van de zaak een leaseauto en doe mijn huidige auto dan weg. dus dacht er een wranger bij te nemen om alleen met mooi weer ermee te rijden. Kan iemand nog iets zeggen over de 4,2 L motor en de automaat? zijn deze sterk en te vertrouwen? of zijn deze niet echt geliefd !
 5. Timtim

  Aankoop Wrangler

  Ik vind hem ook prijzig maar ik kijk tot nu toe alleen naar het uiterlijk. Natuurlijk om dat ik weinig weet over het technische gedeelte. Ik zie trouwens weinig van deze dikke wrangers voor veel minder. Timtim
 6. Timtim

  Aankoop Wrangler

  Betreft een Wrangler uit 87. 4.2 automaat.
 7. Heren Wrangler liefhebbers, Ik ben nieuw op dit forum. De reden is dat ik al lange tijd een Wrangler wil aankopen maar er te weinig verstand van heb. Nu heb ik op marktplaats er een zien staan die te koop staat bij autobedrijf K. Honing in Nederhorst den Berg. Kent iemand deze auto en is het wat? Ik ben bang dat ik naar de verkeerde punten kijk. Waar moet ik op letten. Ik lees e.e.a. over aandrijving, enz. Ik wil er een gebruiken voor de fun maar niet in het terrein. Wie heeft info of tips over deze auto. Bvd, Timtim.
×