Jump to content

Kameel

Administrators
 • Posts

  10717
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Everything posted by Kameel

 1. Ik heb even gebeld met Schinnen en kreeg het advies te wachten tot de recall van de andere airbag.. zeker zolang er geen lampjes gaan branden is er geen haast.
 2. Was gezellig in Wamel Chris.. tot nog een keer.
 3. Door surrounds TJ: http://www.marktplaats.nl/a/auto-onderdelen/overige-auto-onderdelen/m932527925-jeep-wrangler-tj-soft-top-door-surround-regen-system.html?c=3c1f5dcc18d02a99040ca8de656940d2&previousPage=lr
 4. Waarschijnlijk heb je veel kans in Duitsland, daar zijn er genoeg die van de chroom-look houden. http://www.asp-eberle.com heeft wel wat voor de Compass. Voorbeeldje: Ze zijn niet goedkoop, maar je hebt in ieder geval een stuk minder verzendkosten.
 5. Differentieel lijkt me niet, als dat al gaat bonken bij gas loslaten dan kom je ook niet meer van je plek waarschijnlijk. Misschien heeft het met de CVT te maken?
 6. Ik ga voor de ring&pinion. Heb je al de differentieel vloeistoffen bekeken?
 7. ik had een N over.. Aloha!
 8. OX-locker is inschakelbaar via een kabeltje/schakelaar. Volgens mij komt dit vrij nauw, het installeren dan. Geen karwei van een zondagochtend... Je zegt goedkoop adres, als je het laat doen moet je vooral een goed adres hebben. Anders gewoon lekker shoppen online lijkt me...
 9. Ga lekker touren af en toe.. minder stress is goed voor de gezondheid.
 10. Ik ben eigenlijk benieuwd wat Bushwalkers zijn..
 11. Niet intrappen en lekker zoeken naar een TJ (of zo) voor dat geld.
 12. De achteruit is niet gesynchroniseerd, vandaar af en toe tanden poetsen. Is inderdaad normaal.. Bij onderhoud gaat de stroom eraf..dus ook code 12 is heel normaal. Blijft over de lambda sonde/ o2 sensoren. Waar je mee kan beginnen is om te kijken of de draden heel zijn. Je kan ze ook losschroeven om ze van dichtbij te bekijken.. Kan lastig zijn, zeker als ze er wat langer onder zitten. Zolang de motor goed loopt zal het nogal meevallen, maar jij kan natuurlijk niet vergelijken.
 13. Op tijd vervangen van differentieel vloeistof wordt vaak nagelaten..
 14. Kameel

  Ben Er Nog

  Kijk kijk.. welkom weer
 15. Castrol is in olieland een A-merk, geen prijsvechter. Die zullen geen inferieure kwaliteit aanbieden.. die 5% betwijfel ik R-W. Overigens kun je op de verpakking zien om welke kwaliteit olie het gaat, dat zijn internationale afspraken waar een fabrikant niet vanaf zal wijken. Deze zijn aangeduid ACEA (europees) en API (usa), in je manual staat welke viscositeit je nodig hebt alsmede de minimale kwaliteitsnorm. Mijn advies is om gewoon eens om de hoek bij je in het dorp/stad te kijken bij de lokale auto onderdelen handel. Betere prijzen als de dealer en je steunt een lokale ondernemer, wie weet heb je hem nog eens nodig voor wat anders..
 16. 'vroeger' (het kan snel gaan) kon je op de Jeep site zien of ze nog ergens in Nederland bij een offici
 17. Welkom! Het is inderdaad helaas niet zo dat de jeepwereld gevrijwaard is van verkopers met slap gelul t/m regelrechte oplichters.. samen is het inderdaad leuker.
 18. Leed...balen...verlies.. Als ik dit soort termen zou moeten gebruiken dan zou ik 'm nooit weg doen. Wat doe je jezelf aan.
 19. Niet. Wil je ze smeren: Het eenvoudigste is vervangen voor smeerbare kruisjes.. weet je meteen zeker dat het goed zit.
 20. Zal ik 'm verplaatsen naar te koop gevraagd?
 21. Ja, heb ik gehad. Mijn ervaring: geen of weinig merkbare vermogenswinst, bij te laat schoonmaken/opnieuw oli
×
×
 • Create New...