Jump to content

Jeepfreak2

Forum member
 • Posts

  70
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Jeepfreak2 last won the day on August 23 2014

Jeepfreak2 had the most liked content!

About Jeepfreak2

 • Birthday 12/10/1967

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Amsterdam area

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  2006

Recent Profile Visitors

1089 profile views

Jeepfreak2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Mijn 2006 Laredo is eindelijk verkocht en wat ben ik blij dat ik van deze waardeloze auto af ben. Ik heb de auto 9 maanden gehad en hij heeft me in deze maanden bijna 5000 euro aan reparaties gekost. Twee keer heeft de ANWB mij moeten redden waarvan een keer weggesleept, Wat een rampenwagen was dit. Ik zal nooit, maar dan ook echt nooit meer een Jeep kopen. Jammer want het design is erg mooi en als hij het deed dan reed hij heerlijk, maar het vertrouwen in dit merk is totaal weg. Ik wens jullie succes en vooral sterkte.
 2. Update, eindelijk mijn Jeep weer terug. De nieuwe koppen hadden gelukkig verharde klepzetels. Maar niet alleen de koppen moesten vervangen worden, ook de waterpomp was niet goed en de kettingspanners moesten vervangen worden. Ach, het ligt toch open en kost toch al een klein fortuin...dus hupsakee. Uiteindelijk heeft de hele grap me 4 mille (!!!)gekost incl, arbeidskosten en onderdelen. Maar wat een genot om weer mijn Jeep te rijden.
 3. Ik kan erover meepraten, weliswaar een 3.7 V6 maar toch een flinke koprevisie door ingebrande kleppen. Wat ik zo lees, kun je ongeveer 100.000 km probleemloos op LPG rijden en met geharde klepzetels waarschijnlijk wel langer. Ik heb alleen nergens gelezen dat ook de rest van het blok naar de ratten kan gaan door LPG rijden. Mijn LPG tank zit overigens in het midden, aan de onderkant. (Jeep Grand Cherokee uit 2006)
 4. Ja dat klopt, maar ik dacht meer aan of je het ergens aan kunt zien.
 5. Stom misschien, ik heb dat eigenlijk niet gechecked van te voren. Hoe kom ik daar achter?
 6. Koppen zijn onderweg. De vraag is nu, moet ik de klepzittingen meteen laten verharden? Ik ben bang dat ik deze hele dure operatie anders weer heb over 100.000 km.
 7. Dank je. Ik er inmiddels ook zo'n 20 dus ik ga binnenkort maar eens richting Almelo rijden.
 8. Goed om te weten dat deze methode werkt bij de RDW. Heb jij die 20 kopieen opgestuurd of ben je persoonlijk langs gegaan bij de RDW?
 9. Bedankt mensen voor jullie waardevolle info. Ik sprak vandaag met iemand van de TUV en het is inderdaad niet mogelijk om een CVO verklaring te krijgen op een import auto. Ik denk dat ik mijn geluk ga beproeven en een keer naar de RDW ga en hopelijk tref ik een behulpzame medewerker. Ik heb wel redelijk wat vergelijkbare Grand Cherokees uit hetzelfde bouwjaar met trekgewichten die vanaf de RDW site heb afgehaald. Maar het zou nog mooier zijn als ik een kopie heb van een kentekenbewijs met trekgewichten van een Grand Cherokee uit 2006. Ook al lees ik er wisselende successen over bij de RDW. Mocht iemand een GC hebben uit 2006 met trekgewichten, graag!
 10. Hij is van 2006 maar in 2008 in Nederland op kenteken gezet, dus import.
 11. In mijn lange weg naar het verkrijgen van trekgewichten op kenteken, las ik ergens dat dit de zaak zou vergemakkelijken. Ik had gehoopt dat het een simpele administratieve operatie zou zijn, maar ik ben inmiddels heel wat weken verder. Ik hoop namelijk niet dat ik op zo'n dure (500 euro) keuring uit hoeft te komen bij de RDW. Als er nog andere, goedkopere manieren zijn dan hoor ik dat graag!
 12. Ik heb bij nader inzien toch maar nieuwe koppen besteld in de V.S. Alles bij elkaar opgeteld zijn gebruikte niet heel veel goedkoper.
 13. Ik probeer de trekgewichten van mijn Jeep op kenteken te krijgen en dat valt niet mee. Het schijnt dat je met een CVO verklaring de aanvraag bij de RDW behoorlijk kunt bespoedigen. Ik heb dit geprobeerd via een Jeep dealer in Almere (free-road) maar die geven aan dat zij het niet voor elkaar kunnen krijgen. Weet iemand van hier waar ik het nog ergens anders kan proberen? Ik ben inmiddels 80 euro en vele mails verder en heb nog niks. Alvast bedankt.
 14. Nu ik gegoogled heb op flaslube realiseer ik me dat dat inderdaad in mijn Jeep zit. Blijkbaar heeft hij zijn werk niet zo goed gedaan. Hoe kun je controleren of het flaslube systeem werkt?
 15. Misschien inderdaad toch een goed idee om in te laten bouwen. Ik overweeg het nu ook. Ik kan nu niet bij mijn Jeep om te kijken of het erop zit maar ik vermoed van niet. Blijkbaar heeft het rijden op LPG best wel grote invloed op de kleppen. Mijn koppen waren zelfs niet meer te reviseren, zo zeer waren de kleppen ingebrand.
×
×
 • Create New...