Spring naar bijdragen

Wrangler25

Forum member
  • Aantal bijdragen

    28
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Limburg

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    1990

Recente profielbezoeken

935 profielweergaven

Wrangler25's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Wrangler25

    Jeeps Met Beginners

    Beste Jeepers voor mij is jeeps nog helemaal nieuw nog nooit aan eentje gewerkt, Ben onderhande al dik jaar bezig met mijn jeep. En momenteel zit ik op het moment dat ik me zelf een beetje te veel in het diepe heb gegooit. lang verhaal kort een motor ligt wel in de jeep maar niet aan gekoppeld. Wie zou er tijd hebben om voor een kleine vergoeding (vrijwillig mag natuurlijk ook haha) mij even een beetje op gang te helpen? (Venlo, limburg). Als iemand in de buurt een jeep heeft is ook al enorm veel hulp als ik dan kan langs komen en fotos maken van hoe het allemaal in elkaar hoort.
  2. Ik heb er nog een werkende liggen voormeen 2.5
  3. Iemand die een setje family roll bar covers heeft, geliefs zwart of grijs?
  4. Wrangler25

    Instatrunk Yj

    Ik ben opzoek naar een hoedenplank / instatrunk voor de yj
  5. Verder ben ik ook nog opzoek naar een setje soft top bovenstuk deuren.
  6. Mijn originele jeep Yj bumper verstralers zijn aan vervanging toe. Wil de jeep orgineel houden. Iemand die nog een setje fabrieks jeep yj voorbumper verstralers heeft?
  7. Ik ben opzoek naar de railes container strip. Links en rechts voor jeep yj halve deuren.
  8. door bepaalde redenen afgelopen 2 maanden niks meer aan mijn jeep kunnen doen, maar vandaag weer begonnen met oppakken. Weer een lijsje met onderdelen die ik zoek. Overens zijn alle bovenste onderdelen allemaal al gevonden. ik zoek nog een Lier montage plaat voor de YJ een Instatrunk Sahara bumper mistlampen Beige Family bar rol padding set
  9. Bedankt voor de reacties. Pb gestuurd!
  10. Nog steeds gezocht Stoelen Achterbank, Koplampen met stads licht Knipperlichten voor (Onder de koplampen niet op de zijspatborden) Groen tapijt. Radio antenne kabel
  11. Klein kickje, Ik ben ook opzoek naar linker en rechter spatborden yj zonder koplampen gaten.
  12. Ik heb verder zo goed als alles bijna bij elkaar om mijn restauratie te beginnen. Ik ben allen nog opzoek naar de fog lights van de sahara. En het tapijt van een sahara (groen). Ik heb eventueel een zwarte tapijt ervoor in ruil en wil er dan ook nog voor bijbetalen.
  13. Hey Jeepertje, Hartelijk bedankt voor de tip! Heb de adventeerder een mailtje gestuurd. Verder heb ik nog steeds opzoek naar alle onderdelen.. De koplampen met stadslicht en behuizing staan nog steeds op prioriteit!
  14. Ik heb het zelfde probleem. Vraag me alleen af. Hoe zit het precies met de stadslicht aangezien deze niet standaard in de koplampen zitten? De knipperlichten heb ik door getrokken naar de orginele plekken. Enige probleem nu is de stads licht.
  15. Mijn koplampen komen ook helaas niet door de apk. Dus ik zoek ook nieuwe koplampen voor de yj met stad licht
×
×
  • Nieuwe aanmaken...