Jump to content

bob tromp

Forum member
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Cherokee
 • Bouwjaar
  1989

Recent Profile Visitors

386 profile views
 1. goedenavond, na het toevoegen van een brandstofsysteem cleaner is de auto slechter gaan lopen en tot totale stilstaand aan toe. kan het zijn dat er na een lange stilstand van de auto ( met lege tank ) er na het vol tanken er vuil uit de oude tank in het brandstof systeem is gekomen??? zit nieuwe brandstofpomp en filter in. het vacuumreservoir in de voorbumper is tussen het systeem uit zou dit ook nog van invloed kunnen zijn? druk is 3 bar stationair en met toeren 3,5 bar dank voor de reacties
 2. bob tromp

  blower motor

  ok, je lijkt heel zeker van je zaak door je antwoord, enig idee waar te zoeken??
 3. bob tromp

  blower motor

  goedenavond, blower gooit mijn 25 ah zekering eruit. blowermotor vervangen en weerstand vervangen beide voor nieuwe onderdelen. toch blijft de zekering er na 2 a 3 seconden draaien van de blower er uit vliegen. iemand een idee waar ik verder kan kijken? kreeg al de tip bij de relais in de motor ruimte maar weet niet goed welke?? wellicht dat op het forum iemand een idee heeft. heel graag en dank voor de reacties.
 4. bob tromp

  brandstof pomp

  accu is wel heel slecht!! zal er een nieuwe inzetten, wellicht levert de accu net tekort stroom!!
 5. bob tromp

  Daar is ze dan uiteindelijk!!!!

  Blackfoot, jammer dat je het roofrack al hebt vergeven.
 6. bob tromp

  brandstof pomp

  dan hoor je de pomp ook niet. zou het kunnen zijn dat het brandstoffilter verkeerd aan om gemonteerd is en dat de pomp daardoor er hard aan moet trekken?
 7. bob tromp

  brandstof pomp

  goedemiddag, reeds 2x vervangen door nieuwe brandstofpomp maar blijft herrie maken tijdens rijden. als de auto stationair draait hoor je de pomp niet zodra je gaat rijden begint deze te loeien? iemand een idee? dank je wel groeten bob.
 8. bob tromp

  Daar is ze dan uiteindelijk!!!!

  goedemiddag wat vraag je voor het roofrack?
 9. bob tromp

  Sleutel Kwijt

  goedemiddag, ben mijn sleutel van mijn 1989 xj verloren. auto staat ook op stuurslot!! weet iemand of je aan de hand van chassis nummer een nieuwe sleutel kan bestellen? hoor t graag.
 10. dank voor de tips, brandstofpomp was overleden. gebruikte pomp op de sloop gescoord en gemonteerd. loopt weer.
 11. ja het is een 4.0 als ik de brandstof leiding afkoppel en deze in een lege fles hang en start komt er geen brandstok uit de leiding! duid dit op een defecte brandstof pomp?
 12. goedenavond, xj start alleen wanneer ik de luchtinlaat volledig dicht maak. op het moment dat de auto aanslaat en de lucht inlaat weer open gaat slaat de auto af. ik kan blijven starten maar de auto slaat niet aan. zou het kunnen zijn dat door het niet vacu
 13. heeft er iemand positieve ervaring met het bestellen van onderdelen bij offroad bedrijven in america? of komen er vaak nog douane kosten overheen?
 14. bob tromp

  Airco Pomp Verwijderen

  boris, zou ik deze dan kunnen gebruiken om in de toekomst een airlocker te bedienen?
 15. bob tromp

  Af Te Halen

  standaard grijze leren stoelen, ook de achterbank heb ik nog over en de voordeurpanelen.
×