Spring naar bijdragen

jeroenC

Forum member
  • Aantal bijdragen

    20
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door jeroenC geplaatst

  1. jeroenC

    welk beroep

    Mijn zoon vaart ook, hij vaart bij Wagenborg. Voor welke reder vaar jij? Ik zelf ben trouwens proces operator (had vroeger eigenlijk ook liever gevaren)
  2. Gefeliciteerd met je aankoop, lijkt me een koopje. Veel plezier ermee
  3. jeroenC

    Beetje humor

    Der Untergang (personeelsuitje) :D
  4. jeroenC

    Beetje humor

    mmm, mischien moet je toch maar in de randstad komen wonen dan. Kom je ook eens leuke dingen tegen zo als clowns die leuke dingen kunnen doen met een ballonnetje.
  5. Shoarma, met lekker veel knoflooksaus. Leuk voor mijn collega's straks, ik heb nachtdienst
  6. Ik heb precies het zelfde probleem, bij mij op mijn werk doet hij het ook niet. De storing word veroorzaakt door de zendmast van de portofoons, ik heb bij mijn andere auto exact het zelfde. Alleen de wat oudere auto's hebben hier last van, bij de nieuwere komt dit probleem niet voor. Nieuwe batterijen helpen niet.
  7. Da's waar, maar ik ben bang dat verder onderzoek niets gaat helpen. Simpel omdat Joran alles ontkent wat getuigen zeggen. Bewijs is er niet (nog niet) en zolang dat er niet is houd het op. Maar goed verder onderzoek kan geen kwaad, ik hoop natuurlijk ook dat dit opgelost wordt. Ik heb het niet zo op die Peter R, ik vond die uitzending met P&W met Freek erg komisch. Ik vind dat Peter hier behoorlijk afging
  8. Van georganiseerde misdaad is in dit Thaise verhaal toch geen sprake, alleen van een 21 jarig huftertje wat houd van bluffen. Ik ben blij dat de Nederlandse justitie in ziet dat dit wederom een hoop show is van die Peter R en zich niet laat afleiden.
  9. jeroenC

    Bitte ein Bitt

    Okay, bedankt voor de feedback. Moet zeggen dat jullie input mijn idee veranderd heeft, altijd goed om te te kijken wat anderen vinden over zo iets.
  10. jeroenC

    Bitte ein Bitt

    Ik zag ze te koop op marktplaats. Mooie boel gooi ik een balletje op over een sticker die niet kan, vervolgens gaat iedereen gelijk plakken
  11. jeroenC

    Bitte ein Bitt

    Beetje eens, maar er leeft nog steeds een generatie die de oorlog wel heeft mee gemaakt! De verhalen van mijn vader over die oorlog hebben toch op mij genoeg indruk gemaakt, om geen sticker te plakken zoals vermeld op een Jeep
  12. jeroenC

    Bitte ein Bitt

    Ik vind Bittburger een erg lekker biertje. Altijd zo'n sticker op auto's met die gouden letters mooi gevonden. Maar ik vind dat het echt niet kan om een sticker: Bitte ein Bitt op een amerikaanse auto te plakken. Gezien de 2e wereldoorlog dan, ben benieuwd wat jullie vinden ? Trouwens op mijn 2e auto een zilveren Toyota Aygo zit die sticker wel, staat wel leuk Ciao Jeroen
  13. jeroenC

    Bootjes praat

    Bijna goed, nickname Speedduc op het sportboten forum en ik heb een Chaparral Ciao Jeroen
  14. jeroenC

    Even Voorstellen..

    Hallo allemaal, ik ben Jeroen uit de omgeving van Rotterdam. Zit al een paar weken op dit forum maar dit topic was me even ontgaan. In mijnJeep Cherokee 4.0i 60th Anniv. Aut.uit 2001 zit geen gas, en ben ook niet van plan om meer dan 10.000 km per jaar te rijden. Al hoewel dat waarschijnlijk niet gaat meevallen zie mijn voorstellen en vraag : http://www.jeepforum.nl/showthread.php?t=12957 BTW een erg goed forum, erg actief en zeer informatief :worshippy:
  15. Okay iedereen bedankt voor de feedback! Ben inmiddels de trotse eigenaar van de Cherokee die ik in mijn eerste mail als link had bijgevoegd.
  16. Dit nu precies de info waarop ik zat te springen, geweldig nieuws en bedankt! Afgelopen jaar, op weg naar het Gardameer overnacht in Altdorf (ligt +/- 2 km) van de tunnel. S'morgens bij het ontbijt rond 08:00 uur hoorde ik van de hoteleigenaar dat er al een enorme file stond voor de tunnel. Vandaar dat we de pas namen, file stond er ook echt want op weg naar de pas rijd je een stukje paralel met de snelweg waar het hele zooitje stilstond. Terugweg idemdito, flinke file voor de tunnel dus ook weer over de pas moeten gaan. Ik ben in een afrondende fase om de XJ te kopen, zie link in mijn eerste post. Maar ik zat ontzettend te twijfelen of de XJ wel dat gewicht zou kunnen trekken, tot deze mail van jouw. Ben nu dankzij jouw overtuigd dat de XJ het aankan. Dat van die oliekoeler ga ik verder uitzoeken, als dit niet teveel kost laat ik die maar preventief monteren. Die tips van je om hoe te rijden met de automaat zijn voor mij ook zeer waardevol, ben een totale leek op dat gebied. Gr Jeroen
  17. Mooi verhaal, maar ik vind die Cherokee 4.0 anniversery wel een geweldig mooie auto. Een V8 of diesel wordt voor mij een beetje te duur, belasting en verbruik. Ik heb totaal geen ervaring met het rijden met een automaat, dus iedere tip is reuze welkom!
  18. Even lopen zoeken op het amerikaanse forum, kwam ik deze foto tegen http://i288.photobucket.com/albums/ll187/90BlueXJ/lightweight-1.jpg Maar kan niet iemand mij een tip geven van een expert die een duidelijk antwoord kan geven, kan je met een trailer van 1900 kg zorgeloos door de Alpen.
  19. Ik vind een Jeep XJ gewoon een hele mooie auto. Zo'n toyota vind ik gewoon lelijk. Zo'n 4.0 kan toch een behoorlijke geremde trailer makkelijk aan. Ik dacht dat ze bij caravantrekker nl gewoon een beetje aan het muggeziften waren. Dus jullie denken dat je bij de eerste stevige bergpas problemen kan verwachten met de jeep? Een diesel begin ik niet aan daar draai ik veel te weinig km's voor.
  20. Hoi, mijn naam is Jeroen en ik ben op zoek naar een Jeep, zoek een 4.0 Zo iets als op bijgevoegde link. http://www.gwbs.nl/sites/jeep/Detail.aspx?AutoId=29344 Ik koop de Jeep niet om mee te gaan terrein rijden maar om mijn speedboot te traileren. Nu kan zo'n jeep heel wat kilo's trekken maar volgens caravantrekker.nl valt die nogal tegen bergop. Mijn trailer met boot weegt ongeveer 1900 kg, heeft iemand ervaring met het rijden in bergpassen. Bijvoorbeeld naar het Gardameer ga ik meestal over de Gotthart pas en die is best wel steil. Ben benieuwd naar jullie ervaringen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...