Spring naar bijdragen

Even Voorstellen..


Mav
 Share

Recommended Posts

Hij staat voor de deur!!!:thumbsup:

Net 150km gereden van uit Odiliapeel naar Nijverdal met een gangetje van 100km/u en nog noot zo genoten:D

Hier een paar Foto´s.

mediaqm1.th.jpg

media1pz8.th.jpg

media2yy8.th.jpg

Moeten nog wel een paar dingetjes aan gebeuren:whistle:, en heb nog een paar vraagjes, maar dat doe ik hier wel.

http://www.jeepforum.nl/showthread.php?t=11861

Gr Roland.

PS, weet iemand hoelang het duurt voordat die grijns van m´n kop verdwijnt, begin een beetje pijn in m´n kaken te krijgen:lol:

Welkom roland, mooie Jeep.

enne ..... die grijs is heeeeeel normaal hoor.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

de grijns verdwijnt even bij het tanken, daarna komt die weer snel terug:D

mooie jeep, veel plezier er mee

idd net ff getankt :D, Maar zo gauw je de sleutel weer omdraait is die grijns er weer:P

Stoer ding! Geniet er van.

Elke seconde.

Gr Roland.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...

Nou zal ik me ook maar eens voorstellen, al een paar keer wat gepost maar heb me nog niet voorgesteld.

Ik ben Edgar, word meestal Paparazzi genoemd omdat ik altijd met mijn camera loop, vandaar die naam dus. Zit in de autoschade, mijn hobbys zijn dus fotograferen, internetten, duiken en sinds kort dus Jeep rijden.

Ben in principe met het Jeep virus besmet door Peter-Jan Mes, vriend van mijn collega(gerrit) die hem had gevraagd om mee te gaan rijden. Peter-Jan rijd met de rode CJ-7 (trendycap). Eerste ontmoeting was op het ermerstrand 2007 waar ik ging kijken en wat fotograferen. Wat een leuke sfeer proefde ik daar. Volgende Jeep academy was Spaarnewoude, wat een regen wat een modder wat een blubzooi, maar wat een leuke sfeer weer. Jammer dat de Jeep van Peter-Jan er al snel mee stopte en dus de hele dag aan het sleutelen zijn geweest. En toch was het een leuke dag.

We beginnen de smaak al aardig te pakken te krijgen. Ondertussen heeft Gerrit een CJ-7 V8 gekocht en ik een Grand Cherokee 4.0 6cil.

De CJ-7 moet nog helemaal aangepakt worden, hopelijk kunnen we er van de zomer mee gaan terrein rijden daar gaan we hem alleen voor gebruiken.

De Cherokee is gewoon voor op de weg;), gaan wel ff op strand horst rijden dan......

Met Pinksteren een weekend naar Duitsland geweest, naar Freizeitpark Mammut. Weer een top weekend.

Laatst nog naar Bilstain geweest, alleen zondags helaas, maar ook weer top allemaal.

Volgende word dus Strand Horst waar ik mijn Grand Cherokee even ga testen, en mijn eigen stuurmans kunsten uiteraard, tot nu toe alleen nog maar mee gereden..... word dus lachen denk.

Nou hoop jullie nog vaak te gaan ontmoeten op de Jeep Academy's

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Welkom Edgar,

En rijden met die CJ van Gerrit van de zomer ?

Geloof nooit dat je dat gaat redden :).

Maar aangezien je van fotograferen houdt, lijkt het me een leuk idee om hier er een verslag van te maken bij "projecten".

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Welkom Edgar,

En rijden met die CJ van Gerrit van de zomer ?

Geloof nooit dat je dat gaat redden :P.

Maar aangezien je van fotograferen houdt, lijkt het me een leuk idee om hier er een verslag van te maken bij "projecten".

Het word nog idd een hele klus om hem klaar te krijgen maar we willen rijden dus... we gaan er tegen aan. Onderstel is in principe al klaar, alleen de body vergt een hoop werk omdat die 5 jaar buiten heeft gestaan. Wie weet heb ik tussen het werk door nog wel even tijd om wat plaatjes te schieten en het op het forum te knallen....

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hey iedereen!

Ben Dennis, 23 en ben best wel gek met auto's... :) Op het moment rijd ik een Citroën Saxo VTS, totaal iets anders dan een Jeep dus! Lig nu maar een centimeter of 8 van de grond, ben het eigenlijk wel zat en wil een andere richting inslaan. De Jeep Wrangler heeft altijd al mijn aandacht getrokken, er stonden er 2 bij ons in de buurt en kom ze regelmatig tegen...

Voor ik hieraan begin wil ik genoeg informatie inwinnen over wat de Wrangler YJ allemaal inhoud, wat de verschillende uitvoeringen zijn en de verschillen daartussen. Wat is er allemaal te krijgen qua accesoires, performance etc.

Is het überhaupt wel wat voor mij om te kopen qua kilometers die ik afleg i.v.m. werk, wat kan ik er in mijn vrije tijd allemaal mee doen (Terreinrijden + benodigdheden)

Veel vragen maar ook zeker genoeg tijd om dit allemaal uit te zoeken, het geld voor de Wrangler ligt dan ook nog niet in het laatje of op de bank ;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wel als nieuwkomer zal ik mij aan jullie voorstellen. Ik ben Reinier en woon in de Achterhoek. Mijn eerste ervaring met een echte Jeep was op mijn 5e jaar. Een kennis van ons had een echte oude Willy's (zo een van WOII). Toen mocht ik op zijn schoot zittend die geweldige Jeep sturen. Beregaaf vond ik dat toen al. Waarschijnlijk heeft toen de besmetting met het Jeep virus plaatsgevonden. Ben nu 49 jaar, kunnen jullie nagaan hoe lang dat virus er al zit!).

Mijn auto historie in vogelvlucht:

Volvo 142 (2x), Volvo 244DL, Volvo 244D6, MB 200D, MB 190E 2.0, MB 190 D 2.0, Range Rover V8 3.5, Volvo 850 GLT, Volvo 740 GLE Estate.

Omdat ik een beroep heb waarbij ik veelvuldig het terrein induik (adviesbureau voor bos-, natuur en landschapsontwikkeling) was de Volvo 740 te licht en niet voldoende opgewassen tegen het werk waar ik de auto voor nodig had. Omdat ik toch wel bekomen ben van de Engelse kwaliteit en daarmee gepaard gaande onderhoudskosten (British Elend) is een jaar of zeven geleden gekozen voor een Nissan Patrol GR 2.8 TD. De auto mag dan wel geen uitstraling hebben als een Jeep; goed is ie wel! 't Is gewoon een beresterke auto die erg bedrijfszeker is. We gebruiken hem nog steeds dagelijks binnen ons bedrijf met een Km stand van 320.000 km! ;)

Maar..........nu de Jeeps; mijn virus.

Vijf jaar geleden m'n eerste Jeepie gekocht. Puur voor de pret. Een witte Laredo YJ van '91 met een 2,5 L 4 pitter. Je kunt zeggen wat je wil maar die motor is echt te licht voor het ding. Niet dat ie slecht is maar hij is gewoon niet lekker.:yes:

Dus de "witte" werd drie jaar geleden verkocht want een lekkere YJ moet toch een 4.0 L HO hebben.

Wat hebben we nu: een echt lekkere dikke zwarte YJ van '93 4.0 L HO met een Hesco supercharger. Oei wat is dat ding giftig! :lol:Lust wel een slok maar dan heb je ook wat! Verhoogd met 33x12,5x15 BFG MT schoentjes, Rancho schokbrekers en het benodigde RVS materiaal. Nu de lier nog. Ben aan het rondkijken voor een WARN of RAMSEY. Denk dat het een WARN M8000 of 9000 wordt. We zien wel.

Daarnaast rijd ik sinds 2 jaar een zwarte Grand Cherokee LX 5.9:Dvan 1998. Rijd daar per jaar circa 30.000 km mee. Tja ook dat kost wel een drup maar ook hierbij geldt dan heb je wel wat. Wat een beer van een auto is dat met een roffel waar je helemaal blij van wordt. En wat is ie snel!

Nou ja, kan hier nog wel veel meer schrijven zoals mijn voorliefde voor Zweden en Lapland maar dat komt wellicht nog wel een keer.

Dus als iemand een mooie aanbieding voor een Warn M 8000 of een Ramsey Patriot 8000 12v heeft; "be my guest".

Chao Reinier alias Lumberjack:bye1:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...

heey jeepers

had deze topic ,ben je nieuw , nog niet gezien dus bij deze zal ik mij even voorstellen

ik ben peet , 48jr. uit maastricht en ben sinds een maand in het bezit van een cj-7 quadra-trac aut. bwj 77 4.2 lijn 6

heb 6jr. lang een ander merk 4x4 gereden en nu dus eindelijk een cj kunnen aanschaffen

het is gewoon super om met zo,n auto te rijden, echt gaaf gewoon

ga hem dus ook met de tijd steeds meer terrein klaar maken [ verbeteren ]

eind augustus gaat hij z,n eerste terrein doop krijgen in axel

leuk terrein om eens te testen

er staat een hoop nuttige info hier op dit forum

altijd fijn om wat kennis op te doen

we zullen elkaar wel eens tegen komen op een treffen of zo

groeten peet :wub:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...