Spring naar bijdragen

ghulst

Forum member
  • Aantal bijdragen

    359
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

ghulst last won the day on December 25 2010

ghulst had the most liked content!

Over ghulst

  • Verjaardag 06/10/1976

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    (Nog)Geen Jeep
  • Bouwjaar
    N.v.t.

Recente profielbezoeken

1,150 profielweergaven

ghulst's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Waardering in de gemeenschap

  1. Het is alweer even geleden dat we onze XJ weggedaan hebben en bij het verplaatsen van allerlei andere spullen in de garage, kwam ik dit XJ wiel weer tegen. Uit praktische overwegingen rijden wij nu een bus, dus daar gaat hij niet onder passen. Wie heeft er interesse in een extra wiel? (Of heeft een XJ met drie wielen over voor weinig. )
  2. ghulst

    Cherokee Wiel

    Ik heb hier nog een Cherokee wiel met GoodYear band liggen. Hij ligt al een tijdje, maar is goed hard gebleven. Ik heb zo geen idee van de profieldiepte, maar de band is al wel wat ouder. Velg is wel heel netjes. (Puntjes etc die je er op ziet liggen zijn gewoon stof uit de garage.) Wie geeft me
  3. ghulst

    Cherokee (Xj) G3

    Na jaren andere auto's kriebelt het toch wel weer. Daarom ben ik aan het rondkijken naar een Jeep Cherokee (XJ) met automaat met LPG G3. Liever een Jamboree dan een Limited. En dan ook nog op een Limited budget. Rond de 2000? Veel gevraagd, ik weet het, maar wie niet waagt...
  4. Alleen afkeur op de dorpels? Verder kwam hij er wel doorheen? Heb je meer foto's? Eventueel mogen die ook per mail. Weet jij zo wat hij per maand doet in de belasting (grijs)?
  5. ghulst

    Motorkap Xj

    Ik heb nog een kap liggen voor een eerste serie XJ '84-94. Het is niet de kap die op de foto staat, want daar zit een klein deukje in. Ik had hem gekocht ter vervanging, maar inmiddels staat hij al zeker een jaar of 4 in de schuur. De kap is dus wel hetzelfde, maar dan zonder deukje. Hij staat in de weg. 20 euro, of een goed bod.
  6. ghulst

    [Xj] Motorkap

    Ik heb een metallic groene motorkap staan voor de eerste serie XJ. Staat mij ongelofelijk in de weg inmiddels, maar zonde om naar de metaalboer te brengen. Ik heb liever dat een Jeeper er weer wat mee kan.
  7. Spullen kunnen eventueel mee genomen worden op de lijn Goes-Roosendaal-Breda (of Moerdijk)- Utrecht - Almere - Lelystad - Emmeloord. Keus genoeg zou ik zo zeggen.
  8. Nog twee foto's erbij van de profielen van de andere drie 31ers en van de XJ velg. De doos met naaf kappen zijn overigens kappen zoals op de antraciet velg op de foto staan. Als mensen zich aanbieden om delen los te kopen, dan kan dat wat mij betreft wel, maar ik wil wel opruimen en niet alsnog met spullen blijven zitten.
  9. Aan geklust en nu in de bijlage, dan lijkt het te gaan werken. Natuurlijk stuur ik aan iedereen graag gewoon de foto's op per mail. PB mij even met je maiadres en dan krijg je ze.
  10. Een setje 31ers op stalen velgen (€ 150) XJ-velg.jpg' alt='acronym>-velg.jpg'> XJ-velg-boven.jpg' alt='acronym>-velg-boven.jpg'> XJ-velg-profiel.jpg' alt='acronym>-velg-profiel.jpg'> XJ-velg-profielen.jpg' alt='acronym>-velg-profielen.jpg'> Doosje met naafkappen voor de donkere velgen die nu in de 31ers zitten (zoals op deze foto) XJ-velg.jpg' alt='acronym>-velg.jpg'> Een velg voor de XJ met een oudere band (€25) XJ-velg.jpg' alt='acronym>-velg.jpg'> XJ-velg-detail.jpg' alt='acronym>-velg-detail.jpg'>
×
×
  • Nieuwe aanmaken...