Spring naar bijdragen

Paparazzi

Forum member
  • Aantal bijdragen

    210
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Paparazzi

  • Verjaardag 01/05/1974

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.ferraribodyshop.nl

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    1998

Paparazzi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Was een prachtige dag, wat alleen dus het gevolg had van erg veel fietsers en wandelaars op de route, die het niet altijd even plezierig vonden als er een aantal Jeeps voorbij kwamen met stof wolken zo groot als een vulkanischeaswolk:P. Was een mooie route met bijna geen verharde wegen top dus. Foto's zijn aan het uploaden die plak ik er zo bij En dit zijn de foto's dan!-KliK-
  2. Hebben zaterdag de tour gereden, mooi uitgezette tour trouwens. Dit maal ook geen vervelende boeren met tractoren op de weg maar hier was iedereen erg enthousiast. Weinig JCN gezien ook, maar genoeg Jeeps in ieder geval, we hebben ons goed vermaakt. Omdat ik het roadbook heb gelezen weinig foto's geschoten. Hier klikken voor de foto's.
  3. Thanx F.M. Duidelijk!! Tot van het weekend allemaal
  4. Is er nog een bepaald programma voor dit weekend, of kan je doen wat en waneer je wilt. Kan nl. niks vinden over aanvangstijden of zo iets. of ben ik nu gek:yes:
  5. Wij zijn ook weer van de partij het hele weekend:yes:
  6. Paparazzi

    Schotland

    Goed plan van je, erg mooi Schotland. Ben er zelf ook geweest, van NewCastle langs de kust omhoog gereden naar Edingburgh erg mooie stad ook het kasteel. Van Edingburgh binnendoor naar Inverniss, Loch Ness niet echt heel bijzonder maar moet je even gezien hebben. Hier vandaan richting de westkust naar de Isle of Sky, dit is echt een aanrader super mooi eiland leuke kronkelige bergweggetjes waar je elkaar niet kan passeren, dus handig met de Jeep. Hierna ben ik in een stuk naar het zuiden gereden vanwege het "prachtige"weer:wacko: daar. Schotland vooral de Highlands is echt helemaal geweldig Gewoon op de kaart kijken naar de kleinste wegen, tomtom uit het raam, dan kom je op de mooiste plekken. Nog even een paar kleine tips -pas op, die gekken daar rijden aan de andere kant van de weg, vooral 's morgens vroeg kan het ff duren voordat je iemand tegen komt en das dan best ff schrikken als er een recht op je af komt. -de afstanden op de verkeersborden zijn ook in Miles, duurde vrij lang voordat ik dat door had:D vond het al zo lang duren voordat ik ergens was. -Ze hebben geen hekken in de Highlands dus je overal lopen,staan en liggen er schapen en koeien op de weg. In ieder geval veel plezier!!!
  7. Was idd weer lekker modderen, was een mooie gelegenheid om het nieuwe injectie systeem op de CJ-7 te testen. Nou en dat deed ie goed, helaas liep er een band van de velg. Vlug naar de zaak gereden, iets te vlug FLITS!!, om setje andere velgen met banden te halen. Die gewisseld en rijden maar weer. Helaas voor korte duur, kruisje gebroken voor. Boel opgeladen nog even wezen kijken bij de andere jeepers en wat kletsen met een bakkie koffie er bij en toen maar voor gezien gehouden. Tussen alle bedrijven nog wel een paar foto's gemaakt en die vind je hier. Of via de JCN site. Was weer een leuke en goed georganiseerde dag. Op naar de volgende
  8. Wij zijn er ook bij:bye1:
  9. Had ik al helemaal door gelezen maar heb voor de rest absoluut geen andere klachten, echt alleen in een bocht. Ga het maar even aan kijken, blijft een Jeep:lol:
  10. Heb sinds een paar dagen het probleem als ik een linkse bocht neem, rotonde ofzo, dat de motor bijna helemaal tot echt helemaal uitvalt. Als ik stil sta en het stuur helemaal rond draai geen probleem, en als ik echt langzaam de bocht omga ook niet. Heb alle bedrading nagelopen bij de motor en benzinepomp maar kan daar ook niets aan ontdekken. Iemand al is zo'n probleem gehad?
  11. Had hem midden op de weg geparkeerd nadat er volgens hem te veel en vooral te hard rijdende Jeeps voorbij kwamen. Hebben hem vriendelijk gevraagd om de weg vrij te maken, wat ie dan ook uiteindelijk deed.
  12. Was weer een leuke tour ook niet veel foto's geschoten maar hier zijn er een paar.
  13. Wij zijn er weer bij, met de ZJ dit keer waarschijnlijk.
  14. Of wij er bij zijn deze dag is nog niet zeker, CJ loopt/rijdt nog steeds niet . Ben bang dat we dat ook niet gaan redden en m'n ZJ ga ik er niet aan wagen:lol:. Ga er wel de wild tour mee rijden volgende maand, wordt het z'n eerst offroad ervaring:rolleyes:.
  15. Foto 13 Dagje spelen in Wamel
×
×
  • Nieuwe aanmaken...