Spring naar bijdragen

Vette73

Forum member
 • Aantal bijdragen

  301
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  15

Vette73 last won the day on October 20

Vette73 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

22 Good

Over Vette73

 • Verjaardag 08/02/1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Midden vh land

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  1998

Recente profielbezoeken

1 215 profielweergaven
 1. uitwisselbaarheid onderdelen

  Ik had er even bij moeten melden waar ik die partlist gevonden heb: ff Googelen op "Jeep Parts List 2004 WJ pdf". Dan kan je zelf controleren of ik geen onzin uitkraam
 2. uitwisselbaarheid onderdelen

  Ik kan in de partslist niets vinden dat erop wijst dat er verschillende cylinderkoppen zouden zijn voor Amerikaanse en Nederlandse auto's. Het partnumber voor een 2004 4.0L cylinderkop zou 5301 0334 moeten zijn.
 3. Poging tot diefstal

  En, we willen natuurlijk graag een verslag van afgelopen nacht Belangrijkste is te weten of de Jeep er nog staat en of ze nog teruggekomen zijn. Zelf kan ik mij dat nauwelijks voorstellen (dat ze teruggekomen zijn dan). De kans dat hun eerste werk is opgemerkt en dat er bij die auto gepost wordt is te groot voor professionals. Wat ik mij wel afvraag is wat de politie doet met dat kenteken dat jij hebt opgeschreven. Ik mag toch aannemen dat dat door het ANPR systeem is gehaald om te zien of die eerder gesignalleerd is. En dat dat kenteken is toegevoegd aan de lijst met 'interessante' kentekens.
 4. afstandsbediening weigert

  Als je het zo zegt kan het verkeerd worden uitgelegd Masis
 5. afstandsbediening weigert

  Zijn er meer mensen in de buurt met vergelijkbare problemen? Heb jij dit probleem maar op één plaats of gebeurt dit ook wanneer je met de auto in een ander dorp bent? De frequentieband waar die afstandbedieningen in werken wordt door meerdere apparaten gebruikt. De een kan de ander storen. Mijn eerste ZJ, een '95er, had geen startonderbreker (meer). Ik weet niet of die was uitgezet of dat die er nooit in heeft gezeten. Die auto hebben ze uiteindelijk gejat om een bank mee binnen te rijden........ Als je iets aan de startonderbreker zou willen gaan doen, dan zou ik er een schakelaartje tussen laten zetten, zodat je hem handmatig in en weer uit kunt schakelen. Daarmee wordt diefstal wat moeilijker.
 6. Spiegelglas bestuurderszijde ZJ 5.9

  Ik moet die van mij ook nog vervangen...........
 7. Welkom op dit forum Je gaat een transfer case repareren met onderdelen voor 'weinig'? Als in 2e hands? Anyway, dat moet je natuurlijk helemaal zelf bepalen........ Nieuw is die ketting €134,40 incl. verzenden naar NL bij Rockauto (komt nog BTW bij en een paar euro invoerrechten). Dat filter zie ik bij Rockauto niet staan, maar wel bij verschillende andere zaken in de US. Googlelen op '435012 filter'
 8. oem nummers ??

  Super! (en ook bedankt voor de terugkoppeling, zodat men in de toekomst ook nog iets aan dit draadje heeft)
 9. Hulp gevraagd

  In een ander topic kwam ik dit bakkenrevisiebedrijf tegen: http://www.debakmakker.nl Handig om linkjes bij elkaar te hebben
 10. oem nummers ??

  Dat komt uit een onderdelenlijst: Parts List 94-96 ZJ.pdf Google daar maar op, dan vind je wellicht iets. Het document is 50Mb groot, dus ik kan het je niet even mailen. Ik heb dat bestand al jaren, dus ik weet ook niet meer waar ik het vandaan heb...... Mocht je het niet kunnen vinden, PM me dan even. Dan moeten we even een manier vinden om het bij jou te krijgen.
 11. oem nummers ??

  Heb je hier iets aan? https://www.midwesttrans.com/np249.html
 12. Velgmaat Jeep Compass

  Het belangrijkste is natuurlijk dat de velgen fysiek passen. Dat lijkt het geval omdat steek en naafdiameter gelijk zijn aan het origineel. Vervolgens wil je dat de omtrek van de band ongeveer gelijk blijft omdat anders de snelheidsmeter gaat afwijken. Wanneer je van een 18" velg naar een 17" velg gaat zul je de kleinere diameter van de velg moeten compenseren met de band. Dat doe je door een hogere band te kiezen. In jouw geval zou je met een 215/60 R17 nagenoeg gelijk uitkomen (geen idee trouwens of die maat bestaat). Dat kan je o.a. berekenen op http://www.mvwautotechniek.nl/Motor/BandenVelgen/Bandhoogte_Afrolomtrek_Calculator.htm
 13. Verbruik YJ 2.5L

  En 2x 7km betekent dat de motor nooit op bedrijfstemperatuur komt. Ik denk dat die lambda sonde nooit iets gaat doen omdat de motortemp nooit voldoende op temperatuur komt. Gevolg is een hoog verbruik. Als je langere stukken gaat rijden zul je zien dat het verbruik naar beneden gaat. Die 7km zal ook wel niet een lange rechte weg zijn....... Effectief rij je dus met een koude motor (ongunstig verbruik) stadsverkeer (dus dubbel ongunstig verbruik).
 14. project gezocht CJ 7 of YJ

  Verschepen naar NL is afhankelijk van hoe je het regelt €1000 à €2000. Daarna komt er invoerrechten (over aankoopprijs + verscheping) bij en daar weer overheen de BTW. Hans en Bianca van http://www.usa2ned.com kunnen je daar alles over vertellen!
 15. Hulp gevraagd

  €330 ex. is €399,20 incl., dus de bedragen die Rado en Paul noemen zullen wel gerealateerd zijn Ik ben benieuwd naar de ervaring(en).
×