Jump to content

Vette73

Forum member
 • Content Count

  396
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Vette73 last won the day on October 28

Vette73 had the most liked content!

Community Reputation

27 Good

About Vette73

 • Birthday 02/08/1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  : Midden vh land

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  1998

Recent Profile Visitors

2626 profile views
 1. Wat doet dat kastje met alarmlicht? (ofwel, wat is het verschil tussen alarmlicht en 'pompend' remmen?) Ik heb een aantal jaren geleden lopen stoeien met een Arduino om iets vergelijkbaars te maken en als jet het zelf wil doen zul je dus met (programmeerbare) elektronica in de weer moeten om aan de hand van de status van verschillende input signalen (stop, turn, tail light) de verschillende mogelijke output signalen te bepalen en dan had ik nog het geluk dat ik een auto had die ook een derde remlicht had waardoor remmen makkelijk te onderscheiden was van alarmlicht. Vervolgens moet je de logische uitgangssignalen nog schakelen naar 12V voeding voor de vershillende lampen. Alles bij elkaar een aardig elektronica knutselproject.
 2. En een mistachtelicht hoeft toch helemaal niet op een auto van voor '96? Of is de regel dat wanneer die erop zit, hij het ook moet doen? Zelf moet ik begin komende april naar de RDW met een '78 Cadillac, die heeft helemaal geen mistachterlicht. Ik zal eens kijken naar de optie om bij de RDW alleen de identificatie (en het inslaan chassisnummer) te doen en de APK vervolgens bij de lokale garage. [Edit] Sorry, niet goed gelezen. Mistachterlicht verhaal sloeg niet op de Scrambler.......
 3. In principe kan deze dicht. Ik hou via PM contact met Ron.
 4. Ik heb zeker interesse, ik neem via PM contact met jou op.
 5. Bij een ZJ zit dat gat met plug er standaard ook niet. Dat gat moet je zelf boren en die plug is een manier om het gat weer dicht te maken. Ik heb er gewoon ducttape overheen geplakt.
 6. Ik ben op zoek naar een kleine benzinetank voor een ZJ zodat er op de plaats van de bestaande benzinetank een LPG-onderbouwtank geplaatst kan worden.
 7. Ik denk dat ik dat filmpje toen ook gebruikt heb als voorbeeld. Het gat heb ik daarna afgeplakt met ducttape.
 8. Ben ik nu de enige die zich afvraagt wat je hebt gedaan om het probleem te verhelpen? Waren de lampjes stuk of was er iets anders aan de hand?
 9. In een eerdere topic heeft ze het over een 3.7 V6.
 10. Zelf zou ik pas beslissen over het lot van de auto wanneer ik een behoorlijke diagnose zou hebben. Dat betekent dat de auto naar een garage moet die de motor minimaal zover uit elkaar kan halen dat de oorzaak van het falen te achterhalen is en dat de aangerichtte schade bepaald kan worden. Dat geeft jou ook tijd om te onderzoeken wat reviseren/vervangen zou gaan kosten. Pas dan kun je volgens mij een gefundeerd plan maken.
 11. Vast interessant voor sommigen onder ons
 12. https://www.google.com/search?q=194+light+bulb
 13. Je kunt ook Vogelgas zelf even bellen om het te vragen. Het nummer staat onderaan de website: https://www.vogelsautogas.nl/
 14. Ik wilde het grapje niet maken (3x woordwaarde 😋). Bij mij is die twee keer vervangen door dat bedrijf en ik heb hem zelf een keer vervangen. En dat geloof ik in twee jaar tijd....... Zie blz. 13 van de manual. VGI hardware handleiding02.pdf
 15. Ik heb vergelijkbare symptomen meerdere keren gehad met mijn vorige 5.9. Ook met een Vogel Gas systeem. Daar was het steeds opgelost na het plaatsen van een nieuwe koelwatertemperatuursensor. Geen idee waar je woont, maar ik ben toen goed geholpen door de LPG-specialisten van https://www.nieuwenhuijsen.nl/ in Houten.
×
×
 • Create New...