Spring naar bijdragen

Wagoneer76

Forum member
  • Aantal bijdragen

    139
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Wagoneer76 geplaatst

  1. Vraag een de uwen, Een kennis is in bezit van een XJ uit 87. Deze wil ipv de heupgordels die er nu achterin zitten, driepuntsgordels plaatsen. Weet iemand van jullie of de dakbevestiging is voorbereid? Graag gebruik makend van jullie kennis voordat ik de hele boel loshaal met kans op schade.
  2. Wat de beste keus is hangt helemaal van je eigen voorkeuren/portemonaie af. Er zijn voldoende goeie wegbanden die prettig sturen maar daarbij wel lawaai maken. Duurdere versies nemen dat lawaai dan weer weg maar dat moet je er dan net maar weer voor over hebben. All seasons banden zou ik niet nemen. Die banden hebben voor beide (zomer en winterseizoen) concessies moeten doen. Dat wil zeggen, voor winterse omstandigheden zijn ze lang niet zo goed als winterbanden en voor in de zomer voldoen ze weer niet aan zomerbanden. Mijn ervaring is beter een paar tientjes meer betalen voor goed dan voor een paar honderd aan ergernis.
  3. Wagoneer76

    Filmpjes topic

    Auw auw auw... doet pijn om te zien .... iemand van hier? http://www.at5.nl/artikelen/37627/auto-volledig-uitrgebrand
  4. Wagoneer76

    Plaaaaaatjes

    Als alternatief voor een airco in je XJ?
  5. je hoort je startmotor ratelen. Defect aan je bendix??
  6. ik zou even het kastje met zekeringen onder de motorkap nalopen.... Hier zitten niet 1 maar 2 zekeringen in die je laadprocede beschermen. Grote kans dat er nu 1 van de 2 niet meer lekker is.
  7. Als je je Xj 6 cm wil verhogen heb je geen langere schokbrekers nodig. Ik neem aan dat dit je vraag was? De voorkant kun je verhogen dmv bussen boven je spiraalveren. Er zijn mooie goed betaalbare setjes te koop om hem een beetje op te hogen zonder dat je meerdere aanpassingen moet doen.
  8. Ik heb je net even een mailtje gestuurd betreffende bovenstaande. Andre
  9. Hallo u allen, Ik ben voor een XJ uit 2000 op zoek naar een achterbumper. Is er iemand die er 1 heeft liggen of weet waar er toevallig 1 te koop ligt dan zou ik dit graag horen. Alvast bedankt. Andre
  10. Bij Missot in de Bosboom Toussaintstraat.
  11. Goedenmiddag,

    Klopt, ik wil wel eens in de weer gaan met het merk Jeep.

    Is het zo dat je nu al problemen hebt of is dit voor in de toekomst?

    Andre

  12. Is er wellicht iemand die de verhouding qua tanden weet mbt de flexplate van een 401 tot de bendix van de startmotor?
  13. perfect. Ga nu printen en aansluiten voordat het weer natter weer wordt.... Mijn dank is groot!!!!!
  14. ja geweldig!!!! Precies wat ik nodig had. Ontzettend bedankt voor de gedane moeite. Andre
  15. is er wellicht iemand die het schema van de ruitenwisserdelay van de XJ in het Haynesboek heeft staan en die dit wellicht zou willen inscannen??
  16. Even een vraag betreffende het verschil tussen een AMC 401 en een AMC 360. Anderhalf jaar geleden is bij mij de starterkrans vervangen. Ik heb een AMC 401 en de benodigde starterkrans moest speciaal uit de USA besteld worden omdat deze anders zou zijn dan die op de 360 zit. Na 1,5 jaar begint het geneuzel met dat dat ding dus opnieuw. Nu vraag ik me af of er op die speciale starterkrans dan ook een speciale startmotor (tandwiel) behoort te zitten, want volgens mij hebben ze er bij de eerste vervanging een "normale" startmotor er bij op gegooid... Denk ik raar of zit er wel logica in mijn denken???
  17. De heren van Cherokeeland staan al langer bekend om hun onnavolgbare poetskunsten..... Glimmend Chrome zegt naar mijn idee niets over kwaliteit. Geef mij maar een auto die van een echte liefhebber is geweest, die verstand van zaken heeft dan iemand die de auto slechts keer op keer wegbrengt voor de beurtjes en er verder geen verstand van heeft. Beter een gezonde gekraste die rijd dan een glimmende stilstaande op de oprit.
  18. Wie kan er helpen?? In de Wagoneer is op dit moment de originele aan/uitknop voor de ruitenwisser aangesloten. Die links naast de stuurkolom. Vorig jaar heb ik de stuurkolom vervangen, door een stuurkolom uit een Grand Wagoneer. Deze heeft dus de welbekende alles in één handle zoals in de XJ. Nu dacht ik vanmiddag even snel een interval module kastje tussen de handle en de ruitenwissermotor te plaatsen maar helaas.... A. de stekker op de stuukolom is vakkundig afgeknipt, B. komen de kleuren van de draden niet overeen (kastje uit een XJ op een FSJ stuurkolom. Nu staan er op het kastje wel de aanduidingen a t/m g op de stekkeraansluitingen. Wie heeft hier ervaring mee en wie weet welke kleuren overeenkomen qua aansluiten? Missschien foto's? Alvast bedankt Andre
  19. Hallo, Ik heb laatst je voicemail ingesproken. Mocht je nog hulp nodig hebben, laat dit dan tijdig even weten. Andre
  20. die van mij heeft een 401 en verbruikt ook 1:4.
  21. Wagoneer76

    Sneeuwkettingen

    Na een zeer geslaagde wintersportvakantie nu in de verkoop... Sneeuwkettingen voor de bandenmaat 31 10,5 15. Nieuw, ongebruikt (nog in de verkoopseal) Prijs 50 euro
  22. Klopt, nu zitten er verlengde shackles onder. Deze voldoen goed op de verharde weg maar al met al lijkt me dit niet afdoende voor in het terrein. Ik denk er dus over om andere bladveren te bestellen of naar Heemskerk te rijden om daar de bladveren die er nu onder zitten door te laten zetten. Op deze manier kan ik de standaard shackles weer gebruiken en denk ik dat het een stuk steviger zal zijn.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...