Spring naar bijdragen

Rob Hotton

Forum member
  • Aantal bijdragen

    23
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Rob Hotton

  • Verjaardag 07/11/1961

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Rob Hotton's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Na wat speurwerk op dit fraaie forum valt de XJ uit 1995 af. Het wordt een WJ of Wk. De WK 4.0L is uit 2005 met 225000km op de teller. 2e eigenaar (gekocht in 2009) Altijd dealer onderhouden,boekjes aanwezig. Zou dat een goede keuze kunnen zijn? 2e keuze is een WJ uit 2001 177000km op de teller (het is volgens de advertentie een 4.0L maar er zit een V8 embleem op 4e eigenaar. Volgens alles een nieuwe motor. Wat zou jullie keuze zijn :-)
  2. Dank voor je respons. Ik heb een paar jaar een ZJ gehad(via dit forum gekocht) en wat betreft rijden met een trailer was dit zeer plezierig. Jeep was van een lid en dat was alles behalve een slechte koop. Dat is waarom ik bij voorkeur zou willen kopen bij een particulier die de Jeep al wat jaren heeft (zoals de WJ die ik op het oog heb.) Misschien moet ik melden dat ik rij als een oude man als mijn paard in de trailer zit :-) Qua model heb ik meer met de XJ (maar dat is mijn gevoel) Beredenerend lijkt de WJ of de ZJ de betere keuze. Maarja ik hoop natuurlijk dat het een of het ander dan wel bevestigd dan wel onderuit gehaald wordt hier :-)
  3. Ik wil het heel simpel houden 6 cilinder 4 liter. Maar wat mijn dilemma is, (gezien de manier waar hij voor wordt) wat is wijsheid. Persoonlijk vind in de Cherokee uit 1995 het mooiste model,maarja al op leeftijd en dan vraag ik me af hoe betrouwbaar is een oude Jeep. Misschien is een jongere GC een betere keuze. En ja ik begrijp dat aan elke auto dingen stuk kunnen gaan oud of nieuw is dan niet meer zo relevant. Maar toch op dit forum zitten veel doorgewinterde Jeep eigenaren en ik dacht misschien krijg ik een wat feedback.
  4. Sorry ben niet duidelijk. alle drie de jeeps in de sheet kosten rond de 7000 euro.
  5. Na 5 jaar zonder Jeep wordt het weer tijd voor een nieuwe(nouja nieuw ,als in voor ons nieuw) Alleen zitten we met een dilemma welke wordt het.We hebben geen echte voorkeur (Grand cherokee of "gewone"cherokee) Hij gaat eigenlijk alleen gebruikt worden als we met ons paard op weg gaan ( 15 per jaar) en als boodschappen auto :-) ) Wij zouden het zeer op prijs stellen als jullie ons hierin wat tips zouden kunnen geven. Wij hebben eigenlijk 3 zeer verschillende jeeps op ons verlang lijstje staan. Welke (gezien waar we hem voor gaan gebruiken) zou voor jullie de juiste keuze zijn. Ik hoop dat jullie ons enigszins op weg kunnen helpen. Alvast bedankt. Sandra & Rob Jeep1.xls
  6. Ik bedoel de crankshaft.(bedankt voor de doormeet info.) Heb regelmatig gelezen dat de crankshaftPS ineens de geest gaf vandaar mijn vraag.
  7. Ik heb een vraagje mbt de CPS vervangen. Heeft het nut dit preventief te doen. Ik heb een nieuwe liggen,maar vraag me af of het vervangen nut heeft. Ik lees de problemen als ze stuk gaan en denk dan als mij dat gebeurt net als ik met mijn trailer (met paard) onderweg ben dan ben ik niet blij. Wanneer gaat de CPS eigenlijk stuk? Mijn garage denkt dat het te maken heeft met warmte en dat een jeep op gas warmer wordt.(mijn jeep heeft geen gas) Wat is jullie ervaring of vermoeden??
  8. Wegens aanschaf dvd kan mijn perfect werkende orginele Jeep radio incl. cd wisselaar van eigenaar wisselen. Moet eerlijk zeggen dat ik geen idee heb wat ik ervoor zou kunnen vragen.Dus doe een goed bod.En als iemand enig idee heeft wat de prijs zou moeten zijn hou ik me aangevolen om dit te weten te komen Inlichtingen gaarne via info@hotton.nl
  9. Thanx Weet je wat erg is!!!!:blush:Ik heb van jeepie.nl een HRM gekregen en daar staat het ook in beschreven :lol:
  10. Nee zo ver ga ik niet dat ik de teflon ga vervangen. Ach de garage zegt eigenlijk hetzelfde als jij PS We zijn nog steeds erg blij met onze aankoop
  11. Mooi.Dus knopje indrukken of niet Trekken of draaien en trekken
  12. Ja dat schreef iemand op het amerikaanse forum ook al. Maar ik zit inderdaad met dat knopje.Als je dat indrukt dan hoor je echt een soort klik van onder het dashboard.Ik ben een beetje huiverig om dit (zoals die amerikanen ook zeggen) met enig geweld los te trekken. Niemand die dit al eens heeft gedaan??
  13. Hallo, Misschien is het normaal en moet ik eraan wennen.maar misschien is het ook wel zo. Mijn probleem. Ik vind dat mijn jeep nogal*zenuwachtig* stuurt.Hij reageert op elke kleine beweging aan het stuur.Ik heb het idee dat ik constant aan het *sturen* ben. In mijn garage zeggen ze dat ik eigenlijk blij moet zijn met dit reageren van de jeep. het is een ZJ 1997 4.0.is 1 3/4 verhoogd en heeft goodrich AT banden. Ik vraag me af als ik alles weer orgineel zou maken of dat effect heeft op het stuurgedrag. ook gaf de garage aan dat het vervangen van alle bushings door teflon ook kan meespelen dat de jeep in weze niet zwabbert,maar correct reageert.maar ik blijf het *vervelend vinden. iemand hier ervaring mee cq weet wat wijsheid is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...